אוי!! תיכף המימונה!! מי חוגג?
S shayCn New member 27/3/13 #4 יוו ווישי!! התגעגעתי אליך. תקשיבי,אמא שלי מזמינה אותך למימונה. יהיו מופלטות ומתוקים והרבה מזרחית מסולסלת קשה להבנה. תבואי
יוו ווישי!! התגעגעתי אליך. תקשיבי,אמא שלי מזמינה אותך למימונה. יהיו מופלטות ומתוקים והרבה מזרחית מסולסלת קשה להבנה. תבואי
י ילד רע ומר New member 27/3/13 #5 פחחח.... סליחה שאני מתערב.. אבל ווישי מזמינה את אמא שלך לאותו דרעק ממש. רק בווליום טיפה יותר גבוה. מימונה שמח!
פחחח.... סליחה שאני מתערב.. אבל ווישי מזמינה את אמא שלך לאותו דרעק ממש. רק בווליום טיפה יותר גבוה. מימונה שמח!
W wish2 New member 27/3/13 #9 אני בטוחה שיהיה מקסים אצלכם שי מדובר סך הכל בחלק מפולקלור צבעוני ושמח. אני לא מבינה למה חלק גדול מהאנשים מוצא לנכון ללעוג. מה שנלעג זה שהיום הפך ליום קידום פוליטי. באים לאכול מופלטה אצל אלה ששוכחים כל השנה שלא באמת מעניין מה קורה איתם. ושמחה ששבת אלנו.
אני בטוחה שיהיה מקסים אצלכם שי מדובר סך הכל בחלק מפולקלור צבעוני ושמח. אני לא מבינה למה חלק גדול מהאנשים מוצא לנכון ללעוג. מה שנלעג זה שהיום הפך ליום קידום פוליטי. באים לאכול מופלטה אצל אלה ששוכחים כל השנה שלא באמת מעניין מה קורה איתם. ושמחה ששבת אלנו.
י ילד רע ומר New member 27/3/13 #11 אוי נו.. "פולקלור צבעוני ושמח".. זה השם הכי מקסים שמישהו המציא לאלימות במשפחה..
P puma141 New member 27/3/13 #17 אני נשבעת שידעתי שתגיד את מה שכתבת בכותרת! ידעתי!! מילה במילה..חחחחחחחחחחח
ל ליאור243 New member 27/3/13 #14 וויש,מה את מתרגשת מהם? העיקר יום לפני המימונה הם מחפשים חבר מרוקאי שיזמין אותם לחגיגה... וויש,את יודעת לעשות מופלטות או רק צהלולים?
וויש,מה את מתרגשת מהם? העיקר יום לפני המימונה הם מחפשים חבר מרוקאי שיזמין אותם לחגיגה... וויש,את יודעת לעשות מופלטות או רק צהלולים?
W wish2 New member 27/3/13 #16 נכון??. סאמק כל המתייפייפים האלה. ואני לא מרוקאית. אבל אני יודעת לעשות מופלטה ועשיתי כמה פעמים לחברים של האקס שלי. שחיפשו איפה לעשות מימונה!
נכון??. סאמק כל המתייפייפים האלה. ואני לא מרוקאית. אבל אני יודעת לעשות מופלטה ועשיתי כמה פעמים לחברים של האקס שלי. שחיפשו איפה לעשות מימונה!
ל ליאור243 New member 27/3/13 #21 וזה משפט שמתמצת את הכל... גם בליל הסדר מאות אלפי ישראלים יישארו רעבים, פתחו את הלב והשאירו בחוץ קערת אוכל לאשכנזים. כל הזכויות שמורות לס.מ.
וזה משפט שמתמצת את הכל... גם בליל הסדר מאות אלפי ישראלים יישארו רעבים, פתחו את הלב והשאירו בחוץ קערת אוכל לאשכנזים. כל הזכויות שמורות לס.מ.
W wish2 New member 27/3/13 #25 ח ח ח חזרתי לאהוב אותך. עכשיו תגיד ציצי קטן כמה שבא לך. אני מרגישה שאני יכולה לעמוד בזה.