אוי שה' יעזור!

אוי שה' יעזור!

אני מבינה שהתחילה תחרות ריקודים או מה??????????? ניר יאאלה תתחיל לנענע גם חחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחח שה' יעזור לכן בנות מה נסגר? הנה מצורפת תמונה גם

eXtreM1

New member
אוחחחח קרין

איזה גוף פיייייייייייייייייייי.... כמה בנות מכאן היו מתות לגוף כזה, אבל מה לעשות לא כולן בכושר.. יערית מואהההההההההההההה אבל תכלס..מה זה משנה לך מה הן עושות? שכל אחת תעשה מה שנוח לה... למה זה טוב כל ההודעות האלה..

יעררררררררררררררררררררררררררררררררר

יעריתוששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששש
אוח אם היית לידי מה הייתי עושה לך יער אוחח חחחחחחחחחחחחחחחחח מואהההההההההההההההההההההההההההההההההההה

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח שודדת

תראי את ניר איזה חיוך דפק כאילו הוא צופה בהן
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

שנטיפי עוד לא התחתנת?

מה נסגר איתך תגידי? יאלה צאי לעולם תצמאי חיים תתחתני תעשי משהו כל החיים שלך את פה מה יהיה? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

בורר

מה קרה הפסיק לעמוד לך ? מה כואב, שאני פה < כן כן מציק לך ? לך חפש כושי אם קוקיות, יזיין אותך בתחת.

אויש תנוחו...

מה נסגר איתכם? זה היה נראה לי מצחיק אז כתבתי את זה גם מצחיק וגם אידיוטי לחלוטין כמו שאמרתם חיה ותן לחיות כל אחד יעשה מה בא לו אז זה מה שהיה בא לי לכתוב וכתבתי:) אוהבתכם למרות הכל חחחחחחחחחחחחחחחחח דיי לקחת הכל ללב יותר מידיי זה לא בריא תנוחו ותשתו קצת מים זה עוזר (מנסיון אישי) יערית!

גם קרין וגם סיוון יכולות לקפוץ לי

חבל שלא שידרתי באותו זמן .... יערית יא מצורעת היה קשה לך להתקשר לומר לי שיש תחרות ריקודים כי שאני יזיז את הג'לי שלי ??? סעמאקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקק איפה הימים שהייתי מזיז תשאקירה שלי ותןך 5 דקות 60 איש .... היו ימים ... היום כבר הזדקנתי אני אותותו בן 22.... דרך אגב יש לי מותנים יותר אוחחחחחחחח משל קרין וחזה יותר מפותח משל סיוון :p אני הייתי פה ... יום טוב !

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

כפרעלייך מבטיחה לך פעם הבאה להתקשר שתנענע גם אתה קצת... ובטוח שיש לך מותניים יותר אוח משל קרין וחזה הרבה יותר מפותח משל סיוון חחחחחחחחחחחחחח חולה עלייך יערית!

למעלה