אוי קוסטה

• פותח הנושא anao
  • פורסם בתאריך

anao

New member
אוי קוסטה

מחר אני טס לקוסטה אנשים יש המלצות של הרגע האחרון?

קרנו

New member
תיחנק אינשאלללללללה

סתם... אני טס עוד חודש וקצת תעשה חיים

b m x

New member
תהנה

תחפש את החופים הטובים ביותר ואני טס עוד פחות משבוע...

yakov2skate

New member
כולם טסים?!

אני טס לקוסטה באוגוסט

anao

New member
לכל הטסים לקוסטה!!

נתקלתי בבעיה מעצבנת ביותר אני טס עם איבריה והם דורשים 400 דולר על לקיחת גלשן אז ויתרתי על לקחת את הגלשן שלי, ותכננתי לקנות שם חדש. אבל אז מה יהיה בחזרה? אני לא הולך לשם לזונות האלה 400 דולר. וכאן באה השאלה: אם איזה חברה אתם טסים ומתי חוזרים? אם מישהו יהיה מוכן לקחת בשבילי חזרה גלשן תמורת תשלום של ההובלה במטוס ועוד תוספת על השרות אז אני ישמח מאוד שתיהיו איתי בקשר באימייל [email protected]

ואם בא לך להביא את הגלשן שקנית שם

תברר להטיס אותו עם חברת המכס, אני ביררתי ועולה 150 דולר (לא כולל הסכום שאתה צריך לשלם כדי לשחרר את הגלשן, שבד"כ הוא סמלי). אבל עדיין הפתרון הכי טוב לפי דעתי זה לוותר על הפוזה בשדה תעופה עם הגלשן ביד ולקנות שם גלשן ולפני שחוזרים גם למכור אותו באיזה חנות גלישה ותיקח לך איזה משהו נחמד. שיהיה לך בכיף, תהנה והכי חשוב זהירות :)

קרנו

New member
יש דרך יותר פשוטה

הכרטיס שקנית עם איבריה זה אם אני לא טועה משולב עם אל-על ככה שלוד ספרד אתה עושה איתם (אל על) שלא לוקחים תוספת על גלשן אז תקנה בקוסטה ותמכור אותו (אין שום סיבה לחדש) אתה מביא שם אל מריק משומש ב 200$US וזה סבבה של גלשן ותמכור אותו בסוף הטיול לגולש אחר , אין עם זה שום בעיה . עכשיו אם אתה רוצה לקנות גלשן תעשה הזמנה של AL MERICK ב אינטרנט ותבקש שישלחו לך אותו לספרד (יש להם בספרד בערך 10 חנויות מורשות) זה בלי אקסטרה ואז תעלה על הטיסה בספרד עם הגלשן ובלי תשלום וגם אם יבקשו תשלום זה יהיה הרבה פחות מאשר תשלום על חצייה של אוקינוס איתו אני עשיתי את זה בצרפת ולא היה בעיה , כמובן שאתה צריך חלון של מינימום 5 שעות בשדה ככה שתוכל לצאת לעיר לאסוף אותו ולחזור , תסביר להם את הסיטואציה שלך באימייל הם יבואו לקראתך כמה שאפשר . בהצלחה

למעלה