אוי, קאיה, קאיה..

אוי, קאיה, קאיה..

הנה, זה בשבילך, ואני אפילו אעלה בשבילך תמונה של רועי מאוחר יותר... יש למה לצפות.
מה שיר השבוע שלכם (של שילה)-
מה שיר השבוע שלכם (לא של שילה)-
תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם -
עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע-
משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):
משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם):
סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו-
משהו שהרס לכם את השבוע-
משהו שאתם מחכים שיקרה השבוע-
מסר לאומה- סופ"ש נעים וקריר!

ADVAM4

New member
ראשונה!! ../images/Emo23.gif

מה שיר השבוע שלכם (של שילה)-גשם מה שיר השבוע שלכם (לא של שילה)-שוב(בגירסה של יוני בלוך ואפרת גוש!) תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם - עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- אממ.. לא יודעת משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "חזרת פתאום, הנה אתה בבית. תן לי רק דקה לנשום באת לי כל כך, כל כך פתאום..." משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): "אם את רוצה לצאת על נפשי תקחי נמלה ותגידי:זאת החברה הכי טובה שלי,אם היא לא מתגייסת גם אני לא מתגייסת!!!חחחחחחחחחחחחחחחחח סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- אמממ פסטיבל הפסנתר.. למרות שאני לא חושבת שאני אגיע\= משהו שהרס לכם את השבוע- יותר מידי ירוק! משהו שאתם מחכים שיקרה השבוע- האממ האממ יום ראשון! מסר לאומה- אמממ חיבוקים!

../images/Emo79.gif

מה שיר השבוע שלכם (של שילה)- איזה זהב מה שיר השבוע שלכם (לא של שילה)- המכשפות- Reminder תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם - *מצורפת* עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- הגשם! ((((:) משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "דמעה מתנפצת וכלום לא נרטב" [המכשפות/פארנויה זמנית] משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): "אני שונאת את הרגל שלי... גם את השניה" [חברה שלי.] סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- האלבום 'זמנים מוזרים' של המכשפות.. משהו שהרס לכם את השבוע- הימים שבהם לא היה גשם משהו שאתם מחכים שיקרה השבוע- יש לי מחר פעולת פולין ראשונה ^_______^ מסר לאומה- הסטוריה ב' זה טבח עם!

מומלצ"ש...

מה שיר השבוע שלכם (של שילה)-
מה שיר השבוע שלכם (לא של שילה)- כוכבי בלילה - אביב גפן. תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם - עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- התאוריה
משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "אז למה שוב דוקר עמוק בפנים ?" משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): "שלום בנות!"
סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- כנפיים שבורות
משהו שהרס לכם את השבוע- בוחן במתמטיקה. משהו שאתם מחכים שיקרה השבוע- דרבי, באולינג, פסטיבל הפסנתר. מסר לאומה- יהיה טוב.

f u c k you

New member
שבוע

מה שיר השבוע שלכם (של שילה)- דרך צלחה מה שיר השבוע שלכם (לא של שילה)- להתעורר בבוקר ולשנוא את עצמך - המכשפות תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם - אין עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- אין משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "לרצוח את הרגש לכבות את כל האהבות" משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): אין סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- מלאך או שטן - שרה אנג'ל (ספר) משהו שהרס לכם את השבוע- האהבה משהו שאתם מחכים שיקרה השבוע- סוף שבוע עמוס הופעות מסר לאומה- "ואתה ששומע, אם עוד לא מאוחר- אל תתאהב ואל תרצה שום דבר..."

../images/Emo187.gif

מה שיר השבוע שלכם (של שילה)- השיר שלך מה שיר השבוע שלכם (לא של שילה)- שלוש דקות תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם - עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- לראות את הילה
(הגרעינרית היוצאת שלי..) משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "לא התכוונתי שתהיי עצובה" משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): "פתאום כריש!" סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- אין משהו שהרס לכם את השבוע- אוכל משהו שאתם מחכים שיקרה השבוע- הסמינר מסר לאומה- קר לי ברגליים

למעלה