אוי...נזכרתי!

אריאלי18

New member
אוי...נזכרתי!

תקשיבו כולם...אני חייב לספר לכם משהו שקרה לפני חודשיים בערך. דנה דבורין וטל מוסרי באו להופיע בירושלים עם "עמי ותמי" ואתם לא תאמינו מה קרה! אישה אחת קמה וצעקה, כולם פחדו והיו בטוחים שיש מחבל בקהל, באמצע ההצגה אנשים קמו ויצאו מהאולם...מלא אנשים מהדלתות חירום...בלאגן...(אני הייתי בטוח שהולך להישמע בום של פיגוע!) אנשים ברחו הודיעו למשטרה שיש מחבל חמוש באולם...באו ניידות ומסוק ובסוף התברר שאיש אחד (הוא היה מפגר בלי המדריך שלו) התחיל לאונן בקהל והאישה שראתה אותו נבהלה ואז התחילה כל המאומה... אני הייתי מאחורי הקלעים וראיתי את התגובות של טל מוסרי דנה דבורין מיקי קם וכולם...דנה פשוט תפסה צחוק הסטרי....טל מוסרי היה בתוך עצמו...המום...ניסה להבין מה קורה (ואני אפילו חושב שלפי התגובות שלו הוא חשב שיש מצלמה נסתרת של פיספוסים...הוא כמובן טעה)...זה היה פשוט מפחיד.

זה סיפור ענק,מדהים שנזכרת בו לפני

מנקודת המבט שלי מאחורי הקלעים- טל ודנה על הבמה,שרים שיר עצוב כזה,פתאום נפסקת המוזיקה,יש רעש של נעליים רצות,דנה וטל מסתכלים אחד על והשני ולא מבינים מה קורה,פתאום אישה אחת צרחה-יש שם מחבל!! או משהו כזה,ואז היא צרחה-כולם לברוחחחח!!ובאותו רגע נכנסו איזה 100 שוטרים לאולם,מאבטחים,שוטרי יס"מ,כמה מגב"ניקים,עלו על הבמה,השכיבו אותנו על הרצפה,כל הקהל עף החוצה,בסוף גילו שזה ילד ערבי שהתעסק עם הכלי שלו. זה אחד הסיפורים המצחיקים

actress

New member
../images/Emo6.gif חחחחחחח בגלל ילד../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo6.gif

למעלה