אוי מצחיק,

kit k@t

New member
אוי מצחיק,

אני נמצאת בתפוז כבר המון זמן, כמעט 3 שנים בעצם... הגעתי לתפוז דרך קלמנטינה, ובעצם דרך הפורום של שלומצי. נכנסתי לתפוז וגיליתי את הפורום שהיה לי פורום בית במשך שנתיים כמעט (תיכוניסטים, כמו מתח). אני זוכרת איך כתבתי פעם הודעה של "שלומצי היא לא באמת ילדה, אבל זה ממש משנה, כי זה כיף לקרא אותה" ואני עומדת מאחורי זה לחלוטין. במשך שלושת השנים האחרונות קראתי כל פרק שיצא, ונהנתי ממנו. היה לי ברור לחלוטין ששלומצי היא לא באמת ילדה בת 18, כי אני ילדה בת 18, וזה לא קשה לזהות זיוף, אבל זה לא הפריע לי אפילו במקצת. חבל לי שאת סוגרת את שלומצי, באמת חבל כי בעזרתך, דקלה, מצאתי את החברים הטובים ביותר שלי. בגללך נכנסתי לפורום תיכוניסטים שנתן לי כל כך הרבה, ובגללך מצאתי המון המון אנשים נהדרים שאני אוהבת... רציתי להגיד תודה, על הכל בעצם. על הסיפורים היפים שכתבת וגם על מה שנתת לי, בלי בעצם לדעת שנתת לי את זה בכלל. אני אישית אתגעגע לשלומצי. קאט

שלומצי

New member
קאט!!! ../images/Emo24.gif

איזה כיף שבאת... ואיזו הפתעה! אני בהחלט זוכרת אותך כחלק מהגרעין הראשון של הפורום שלנו וליווית אותנו תקופה ארוכה (אני גם זוכרת את ההודעות הסקפטיות שלך... מה את חושבת? את רשומה לי בפנקס השחור!
), ומקסים אותי לדעת שלמרות שעקרת לדשא הירוק יותר של השכנים
, המשכת לעקוב אחרי היומן ואפילו באת הביתה להגיד לנו שלום. כיף גדול, ותודה על ההודעה המרגשת

kit k@t

New member
חיחי

עקבתי אחרי היומן שלך די באדיקות למען האמת.... פעם בחודש ומשהו הייתי נכנסת אליו (הוא במועדפים שלי, אבל אל תגלי!) וקוראת את מה שהתחדש... תמיד היה לי נחמד לקרא אותך. אני מניחה שאם הייתי בארץ הייתי קונה את הספר שלך, אבל אני כמעט בטוחה שמשלוח לארה"ב ייקר קצת את הסיפור.. בהצלחה בהכל. קאט

למעלה