אוי מילים מילים..

natinka

New member
אוי מילים מילים..

אני מת על איה כורם ומצחיק אותי שבחרתי לנתח באתר שלי שיר אחד שלא היא כתבה אבל היא מבצעת ושיר שני שהיא כתבה אבל לא מבצעת.. מילים, אריק ברמן כתב לאיה כורם: http://www.musicreviews.co.il/כוחה-של-מילה/איה-כורם-מגלה-עד-כמה-מילים-הן-בוגדניות/ המדריך לתל אביבי המתחילאיה כורם כתבה למיכל אמדורסקי: http://www.musicreviews.co.il/גומרות-הולכות/מיכל-אמדורסקי-הופכת-אותנו-על-הבטן/

מישו/י יכול להביא לפה~_~/tapuzforum/images/Emo92.gifאת

המילים של `המדריך לתלאביבי/tapuzforum/images/Emo61.gifהמצוי?-/tapuzforum/images/Emo51.gif/tapuzforum/images/Emo9.gif(קיפוד?נטע?לאבידאבי?גאונה?)

נטע1107

New member
יו טיוב....?

המדריך לתל אביבי המצוי: תראה אותך קוסמופוליטי דיגיטלי מהונדס אין לך כבר שום דבר להיות בו הראשון אתה מדבר כמו גבר אבל אתה רק ילד מכובס אני אקח אותך הביתה ואשכיב אותך לישון אז אני אולי פאסה אבל עדיין מהממת אני אראה לך הכול רק תסתובב ותתהפך ולא זה לא הסוף שלי אני רק מתחממת היית מת שחברה שלך היתה יודעת איך אני עשיתי כבר דברים שלא קראת בספרים והתעלפתי ברוקסן כשעוד אכלת מבקבוק וצבעתי וגילחתי ועשיתי שם חורים ולימדתי ילדים כמוך שלא ידעו איפה זה בדיוק איפה זה בדיוק אז אני אולי פאסה אבל עדיין מהממת אני אראה לך הכול רק תסתובב ותתהפך ולא זה לא הסוף שלי אני רק מתחממת היית מת שחברה שלך הייתה יודעת איך ואם העיר הזאת קטנה עליך ממני היא נופלת כבר עשיתי את הסמים ואת הבנים שלא כדאי היא בלעה ואז ירקה אותי כמעט כל סוף שבוע כשהתחילו להגיד "מדליק" אמרו את זה עלי עלי אז אני אולי פאסה אבל עדיין מהממת אני אראה לך הכול רק תסתובב ותתהפך ולא זה לא הסוף שלי אני רק מתחממת היית מת שחברה שלך הייתה יודעת איך

תודה נטע/tapuzforum/images/Emo9.gif זה מדהים בעיני לראות

איך שאיה יכולה להתאים את עצמה לכל משימה שהיא נדרשת אליה..אם עכשיו צריך שיר לזמרת כמו מיכל אמדורסקי (מי שכינתה את עצמה בריטני ספירס (או מדונה) הישראלית.מצחיק/מגוחך/עלוב/הזוי/אמיתי ונכון-שכל אחד יחליט לבד) אז היא תעשה אתזה על הצד הטוב ביותר. תתאים את עצמה ותרד מרמתה (שזו היא בעצם גדולתה) ותכתוב מעט זול וגס טיפה..(לא שזה מפריע למזיד,אדרבה,היא הנותנת../tapuzforum/images/Emo12.gif) שלא כדרכה בה היא שומרת על פאסון איכותי ומכובד. /tapuzforum/images/Emo236.gifאיה/tapuzforum/images/Emo9.gif(בקשר ליו טיוב..-אני גולש מ/tapuzforum/images/Emo56.gifהסלולארי ובדיוק היום בטלתי את חבילת הגלישה שלי לאתרים חיצוניים כ יוטיוב וכד`..אגב,בתמורה נרשמתי לשירות/tapuzforum/images/Emo240.gif הנקרא `מיוזיק` (ני ברשת פלאפון) ובתמורת ₪20 לחודש ישלי 400,000 הורדות שירים וקליפים חופשי ! (זהו מס` הרצועות שישנן שם לעת עתה,ומתעדכנים כל הזמן,סתם למי שרוצה שירים וקליפים בנייד שלו,לנסיעות,המתנות בתורים,וסתם על חוף הים או על הגג בלילה../tapuzforum/images/Emo203.gif)

למעלה