אוי לעם שנשיאו............

בואי לא ניתמם

היכן שיש עשן יש אש ומבחינתי מספיק שאיש במעמד הזה העיר ולו רק הערה סקסיסתית

דווקא נורא רוצה להתמם

ונורא רוצה לדעת שהכל בדותה ונורא רוצה להאמין בחפותו עד שיוכח אחרת מוסד הנשיאות זה מוסד יקר.. לא רוצה להאמין שהסיאוב הגיע גם לשם כרגע עדיף להאמין שיש עשן בלי אש עד שיוכח אחרת!!!

אני יכול להבין את הרצון

גם אני הייתי רוצה לחשוב שכל זה הוא רק חלום רע אך מה לעשות שכל יום כמעט אנחנו מתעוררים לפרשה חדשה ואכן מוסד הנשיאות הוא מוסד יקר את בטח מבינה שגם אני דובר ממקום של כאב ובושה

ערסlight

New member
הנשיא

תגיד, מצחיק אחד... מה אתה רוצה מהעם? נחזור שוב ונסביר איך עובד המנגנון הזכרי. בבסיסו הזכר הוא תחרותי, השגי, לוחמני, מתרברב, אתגרי... אפשר לשאול בשביל מה הוא צריך את כל זה? התשובה פשוטה מאד. אחרי כל הסיפורים, בסוף בסוף... הזכר רוצה להרביע את הנקבה. ההרבעה במקור באה מהישרדות, מהצורך הגנטי המוטבע בנו להקדים את כל האחרים ולהעמיד צעצעים. זהו. [ככל שירביע יותר נקבות, כך יהיה לו אישור למוצלחותו] אם מבינים את זה, אפשר להבין מה קורה כשזכר מוצלח משקיע תקופת חיים בבניית קריירה, נלחם, מסתכן, מתאמץ, מנצח, מתעשר ושם את כל זה מול איזה זיון סתמי? הדוגמאות זמינות בשפע... איציק מרדכי, קלינטון, חנן ענן, משה דיין ועוד הרבה. זה לעשות את כל הדרך... ובסוף לא לקבל את הפרס? הגזמתם, לא?

כולה שיכרון הכח

שמתעתע בהם ברגע של חולשה אתה חייב להודות בכל זאת מוסד הנשיאותלא?

להעמיד צעצועים

איזה טעות מקסימה

ב מ ב ו ש

New member
אני לא הייתי משווה את כל האנשים

שהזכרת בנשימה אחת. מבחינתי המשותף היחיד לכולם זה שהם גברים ותו לא. אני חושבת שגם אצלנו, כאן במדינה הזו, וחלק ניכר מזה זה בגלל הצבא ומוסדות דומים, יש "הסכמה" כזו שוביניסטית..... ואגב, הפעם באמתמעדיפה לחכות ולראות מה יצא..... לא שופטת , לא חושבת....

ayb1

Well-known member
המילה ירביע מתאימה לבהמות נסה יפרה

יותר נקבות להבא.

ayb1

Well-known member
:-מחפש משהו מדליק?נסה קופסת גפרורים

או מצית חושב שזה מדליק הרבה דברים כמובן רק אם רוצים.

לא נמאס כבר מהמהצורך הגנטי המוטבע?

ירדנו כבר מהעצים. קבלנו עלינו חוקי מוסר ואתיקה. נכון, לפעמים זה נוגד את ה "צורך הגנטי". אבל לא כל גברת שמתכופפת לידך עם חצאית אתה ישר רץ לדחוף לה (בגלל הצורך הגנטי כמובן)... למרות שנורא בא לך. כמה פעמים עצבנו אותך בכביש ונורא רצית להוכיח את העליונות שלך ? כמה פעמים ישבת בחוף הים ונכנסו לך לטריטוריה? אז מה ? עשית מעשה ? קמת ודפקת מכות ? כנראה לא. כי עברנו הרבה מאוד מאז ולמדנו לשלוט על הצרכים והיצרים האלו. כל האישים הנכבדים שהזכרת, פשוט היו טפשים. חושב שאדם שמגיע לדרגה כזו חיייב להתעלות אף יותר מאחרים.

ערסlight

New member
ירדנו?

מצחיק אתה... ממש מיותר להרוג את השליח. אנחנו משלמים מחירים כבדים מאד על האילוף החברתי. הדחפים לא נעלמים, הם רק יוצאים בסוף במקום אחר. [בדרך כלל מסוכן עוד יותר]. הכי אני מפחד, שפעם יהיו לנו מנהיגים ללא דופי. אלה יורידו אותנו בטוח שאולה ואפילו יצאו צודקים.

ירדנו ועוד איך.

לא יעזור כלום. ואני לא הורג את השליח. אתה מזמן לא פועל (רק) על דחפים ואינסטינקטים. יותר מכך, אתה מציית לחוקים ונורמות חברתיות. (גם אינך מודה בכך). אתה פוחד ממנהיגים ללא דופי ? ואני מצפה מהם להרבה יותר. בעיקר שליטה מינימלית בדחפים שלהם. אגב אין לי כל בעיה עם מה שהם עושים בביתם כל עוד הם לא פוגעים באחרים !

אדמiנית

New member
נמאס../images/Emo35.gif

נמאס או לא, יש דברים שאתה לא יכול לברוח מהם, ואחד מהם זה הקוד הגנטי. מה לעשות, אחרי (או לפני) הכל אנחנו בעלי חיים. מפותחים אמנם (בעצם אסור לעשות הכללות...) אבל בעלי חיים. זה שבא לך לדחוף לגברת המתכופפת - זה בדיוק הקוד הגנטי. זה שאתה מתאפק - זה "מותר האדם מהבהמה" - ההתפתחות שלך. כל זה- בלי להתייחס לפרשה המדוברת בימים אלו.

t o t a l

New member
הבנת הדחפים הגנטיים

לא חשובה על מנת להסתתר או להצדיק. היא חשובה על מנת להבין. האם לנגיחה של זידן יש הצדקה? כנראה שלו. האם אנחנו מבינים את הפרץ אלימות שלו? ודאי שכן. כל חיה היתה פועלת אם היתה מותקפת או אם היו מתגרים בה.

דווקא את הנגיחה של זידן יכול לקבל

כיוון שבאמת מדובר בהתפרצות ובמצב שבו היה נתון, לא נעשה במחשבה ייתרה. בטוח ש 10 דקות אח"כ לא "אהב" את מה שעשה. הגבתי לכיוון הדחפים הגנטיים של המנהיגים. לא יודע למה, אבל דווקא מהם אני מצפה לקצת יותר חוכמה. ברור שלכל אחד מאתנו הייתה מעידה (או מעידונת). פה ושם. אבל... לפחות שיעשו את זה קצת יותר חכם. (לא עם המזכירה וללא ניצול מרות). כמו שכתבתי קודם, אין לי בעיה עם מה שהם עושים בביתם. (מצידי שיזמין כל לילה נערת ליווי). בא להם להעשיר את חיי המין שלהם. אחלה. אני בטח בעד ! אבל כל פעם להשתמש בתרוץ הזה של הקוד הגנטי ?

למעלה