אוי לבושה

smile2life

New member
אוי לבושה

ללא כל צידוק מבצעי רכב בטחון של בית החולים תל השומר תופס שתי חניות נכים

smile2life

New member
תגובת קב"ט תל השומר

" תאריך 16.10.05 מר מני דרבנר, שלום רב, הנידון:חניית נכים חטיבה פסיכיאטרית בתאריך 16.10.05 בשעה 8:25 נקרא אחמ"ש הביטחון לטפל באירוע במהלכו איים מבקר בחטיבה הפסיכיאטרית על איש צוות במקום. דחיפות האירוע והסיטואציה,אשר הייתה עלולה להסלים הביאה לכך שאחמ"ש הביטחון החנה את רכב הביטחון במקום המיועד לחניית נכים. אחראי המשמרת נתן הסבר מבצעי ומקוצר תוך כדי ריצתו למקום האירוע . לציין כי מחלקת הביטחון שמה לה למטרה לאכוף את כל הקשור לנוחיותם וזכויותיהם של מבקרים ומאושפזים בעלי מגבלות. במידה ותשובתו של איש הביטחון פגעה בך קבל התנצלותנו. בברכה מרקוס יקי ס.קב"ט" עדיין הייתה חניה פנויה שאינה חננית נכים

עָנת

New member
../images/Emo178.gifמני,אתה לא הראשון,ובטוח לא

האחרון,שנתקל בתופעה מכוערת שכזו

smile2life

New member
לפי דעתי

אם נתחיל להציף בתלונות על חניות בחניות ונלווה את זה עם עיתונות המערכת תתעורר.

smile2life

New member
ובנוסף ענת

תפיסת החניה נעשתה על ידי מי שאמונים על שמירת זכויותינו - עצוב מאוד. מאוד עצוב

matt52

New member
מני ידידי לא תוכל לחנך ולשנות את

כל העולם אנשים ימשיכו לחנות בחניית נכים והרשויות יתעלמו עד שלא ינעלו את גלגלי הרכב החונה ובעל הרכב יקבל קנס כספי גבוה כמו באנגליה ימשיכו בעלי רכב לצפצף על החוק.

גולני 4

New member
דוח חניה,ערית חיפה...

דוח חניה למרות שהיה קיים בחלון הקידמי תו נכה בתוקף עד 2008 11 לשאלת הפקח מדוע ערך את הדוח.? תשובה מענינת, לא ראיתי את התו, ולאחר מכן ניסה להיתחמק ואמר כי סימנים של סמל המדינה לא ברורים,בסופו של דבר הוסיף ואמר כי אצלם את התו ואת הדוח ואשלח בפקס לעיריה והם יבטלו לי את הדוח,כפי הניראה,מה הפיטרון למיקרים כאלו???????????למה לטרטר אדם סתם כך? חג סוכות שמח לכולם....

matt52

New member
דווח חניה בחיפה

גולני4 מאחל לך הצלחה בביטול הדווח.בשנת 2001 קבלתי דווח חניה כאשר חניתי עם תוו נכה בכניסה לבית החולים רמב"ם על ידי שוטר תנועה מתנדב ניסתי לבטל והגעתי עד בית המשפט התשובה של השופט היתה לעורך הדין שייצג אותי למה אני מתנהג כאידיוט שאשלם את הדווח כולל ההצמדה והוצאות משפט ולא הבזבז את זמנו היקר של בית המשפט לתחבורה בחיפה (יש לציין שנהגתי ברכב מושכר עם מנגנון יד ועם תו נכה בינלאומי שהונפק באנגליה) מאותו יום נשבעתי אני לא מתעסק עם רמתם של פקחי העיריה ושוטרי התנועה המתנדבים.הסברתי את המקרה לקצין משטרה בכיר באגף התנועה במטה הארצי והנ"ל הסכים אם טענתי אך כל רשות פועלת לפי שקולי דעתה. לסיום למדתי לקח שאצלנו בארץ לא מכירים בתווי חניה בינלאומיים המונפקים במדינות אחרות וחבל............

גולני 4

New member
דוח חניה בחיפה.

פניתי למחלקת חניה בפקס,צילמתי את הדוח+המשולש היום קבלתי מיכתב מהתובעת של הפרקליטות כי הדוח מבוטל ושלהבה אציג אותו כראויי,למרות שהמשולש היה בחלון. העיקר הכול ניגמר והדוח בוטל...

למעלה