אוי לבושה

yonien

New member
אוי לבושה

לאחר חיפושים מתישים וחסרי תוחלת בכל ת"א לא מצאתי בר שיקבל אותי ולכן בצער רב אני עובר למלצר

MidNight Flame

New member
אני יודע על מקום ב...

הרצליה פיתוח שאני די בטוח שירצה להעסיק אותך...

Crazy_Bitch

New member
הרצליה פיתוח??

אני רוצה גם! סליחה אם אני גונבת למישהו את העבודה, אבל איפה??

MidNight Flame

New member
הייתי שם היום ו...

ישבתי עם האקסית שלי בפיקאסו... ביקשתי בלאדי מרי והבנאדם פשוט לא ידע איך להכין (וכידוע לכולנו זה אחד הפשוטים) - בסוף הכנתי בעצמי :) קיצר אני מניח שהם מחפשים מישהו/י בעל תעודה - את מוזמנת לנסות... שוב - המקום נקרא פיקאסו והוא לא רחוק מהמדיקל סנטר ומהחוף חוץ מזה את תמיד מוזמנת לדבר איתי על זה באי סי קיו...

Crazy_Bitch

New member
אני מכירה את המקום...

מקום יפה, אוכל טוב, בר גדול ומרווח (אפשר לחשוב שאני מקבלת כסף על פרסומת), אבל הברמן שהיה שם פעם כשאני הייתי (שידע אגב מה הוא עושה), היה בן 23. בדרך כלל לא אוהבים ברמניות כמוני... :( ובכל זאת- אם מישהו מכיר יודע או שומע על מקום באזור פיתוח (רצוי), זה יכול להיות נחמד מצדכם לחשוף מידע!!!

MidNight Flame

New member
זה בטח בגלל שאת...

קטינההההה
חחחחחח

MARMELAD

New member
מימי הזאתי

שמע יוני, אין מצב שבכל תל אביב אין אף מקום שמעסיק ברמנים... זו עיר גדולה סה"כ.. ניסית להתערבב קצת עם ברמנים במקומות אחרים שיוכלו לעזור לך למצוא מקום טוב? חוצמיזה שתמיד אפשר ללכת לברמן באיזה חור נידח ומשם להתקדם.

yonien

New member
צריך פרוטקציה אין אפס

צריך להכיר את הבעלים יותר מאשר איך להכין קוקטיילים לא יודע אם הייתי בכל המקומות אבל בכל המקומות בלילינבלום בכל המסעדות עם הברים ברמה ברב הברים באלנבי ובחלק מאלה שבבן יהודה לא היו צריכים אני מתחיל למלצר במיקה ומקווה להכנס שם לבר מתישהוא יש שם בר נחמד וכמו שאני תמיד אומר: במלצרות אולי יש יותר כסף אבל ברמן זה טוב לנפש!

MARMELAD

New member
מיקה זה סבבה

העניין הוא שאחרי שאתה ברמן נורא קשה להיות מלצר שוב

Adam GTI

New member
בשמחה הייתי ממצלר במיקה

מקום על רמה יפה, נוח, אנשים אחלה.

למעלה