אוי לא!!!

אוי לא!!!

ה"עונה" החדשה של ערוץ הילדים יותר גרועה מהשנייה!!!! גורו הוא בעצם סבתא נאמקית נקבה!!!! והכי גרוע... זה שאין נאמקיות נקבות!!!! הם סותרים את הסדרה! וכרגיל יש עוד כמה טעויות פחות גדולות כמו שלנייל קוראים נלי

proof

New member
מה לא ידעת ? נלי הרפאר הוא בעצם

נמאק במסווה....

ash 1

New member
גד דמת >_< הקדמתם אותי!

אז תסבירו לי גורו הוא זכר או נקבה??? ובקטע הצ'יבי בסוף האם זה היה טראנקס או שאני מדמיין?

URNFS

New member
זה היה ממש ממש ממש מטומטם!!!!

עזבו אתכם ש2 פרקים לפני דנדה אומר שאין כזה דבר נאמק נקבה,למה פתאום החלטיו לקרוא להוא "גורו" שבפרק לפני קראו לו "הזקן הכי גדול" ועוד עשו אותו נקבה....ונלי? אם אני לא טועה,גם אותו עשו נקבה ומה עם הקול הזה? הוא אמור להשמע גברי ועשו אותו נמושה כזה.וזה רק נראה לי,או שהפרק היה קצר מהרגיל?

טכנית, הם לא עשו שום טעות.

אין דבר כזה נאמק זכר או נמק נקבה. יש רק נאמקים עם קול גברי שמדברים עליהם בתור "הוא", ונאמקים עם קול נשי שמדברים עליהם בתור "היא". גורו היא (דווקא!) לא נקבה, אבל גם פיקולו, דנדה ונייל הם לא זכרים! כמו שאין נאמקיות נקבות, אין גם נאמקים זכרים. כל הנאמקים אין אנדרוגינוסים. במקרה בחרו לדבר על גורו בתור "היא" ולתת לה כל נשי. אבל היא מאותו המין של פיקורו, דנדה ונייל.

Piccolo

New member
טכנית - תראה את הסידרה במקור..

ואז תבין את הטעויות... אין נקבה = אין פניה בלשון נקבה... הם באמת הורסים הרבה דברים.. גם דברים קטנים.. גוקו בחללית לא ביקש שקאיו יענה לו.. גוקו בחללית רצה לנוח.. לעצום את העניים לרגע.. הוא אמר את זה בגירסה המקורית.. ואז הוא נזכר.. נזכר בכל מה שאמרו לו.. נזכר בכל החברים שלו שמתו.. נזכר בקרב הענקי שיש לו לעשות.. והוא אזר כוח והתאמץ.. זה דיי מראה מאיפה הכוח שלהם נובע בעצם.. אבל הורסים הרבה דברים ואי אפשר לראות.. טוב נו מה אני מצפה, הוא מייצר דראגון בולס למען השם
ודבר חיובי בקשר לערוץ הילדים - הפירסומת הזו שלהם של ארמגדון.. זה פשוט מקסים! בא לי לבכות שאני רואה את זה (מהתרגשות,לשם שינוי
)

למעלה