אוי לא

tuvia444

New member
אוי לא

היום היינו בביקורת עיניים בזבולון (קריית מוצקין), יש לבננו פזילה בשתי העיניים, הרופאה המליצה לנתח לפני גיל שנתיים. תזכורת- בננו היקר מאודדדד! בן שנה+8 נולד בשבוע 27 ואחרי 3 חודשים מפרכים בפגיה השתחררנו. הלחץ שלי הוא מהניתוח ובעיקר מההרדמה המלאה (שבועיים לפני השחרור מהפגיה הוא עבר ניתוח הרנייה וממש איבד את ההכרה עד כדי חיבורו מחדש לסיפאפ במשך כמה שעות טובות מאוד. הרופאים אמרו שיש רגישות למשהו אבל לא יודעים ואי אפשר לבדוק בגלל הגיל שלו. אני דואגת ברמות מטורפות? יש למישהי המלצה לרופא בתחום ? מכל מקום בארץ. המליצו לנו על ד"ר יאיר מורד מאסף הרופא, מכירים? מישהו אחר? תודה לכל מי שקראה עד לכאן.

ד"ר מלמוד בחיפה

היא הרופאה שמייעצת לפגיה בכרמל. אנחנו אצלה במעקב משבוע אחרי השחרור מהפגיה. היא מקסימה ועם המון ידע יחס רגיש ומדהים לילדים היא מוכרת כיועצת במושלם (ב-100 ש"ח) ומקבלת בגרנד קניון (גם בקופה אבל זה עניין של 3-4 חודשים המתנה) קביעת תור בטלפון 04-8120595

ד"ר מורד מומלץ בחום, וכמובן פרופ' שפירר

שפירר ניתוח את שני בני בפגיה, הוא נחשב לאחד המומחים הגדולים ביותר בארץ, אם לא "ה|. אצל ד"ר מורד לא עברנו ניתוח, אבל אנחנו נמצאים אצלו במעקב כבר כמה שנים, הוא גם נחשב מצויין ברמה המקצועית ומקסים ברמה האישית. שיהיה בהצלחה

אורטל OSE

New member
ד"ר אברהם שפירר מר"ג

ואת שאר הדברים על מה שכתבת אני אכתוב בערב. ממהרת...

tuvia444

New member
תודה

דיברנו היום עם הרופא מהפגיה בנהריה והוא אמר לנו שזה לא רק עניין אסתטי אלא חייבים לנתח, אני ממש בפחד. נעבור את זה יהיה בסדר, שוב, תודה לכולם.

אני הייתי הולכת....

לד"ר סטולוביץ אבל מבצעת את הניתוח באיכלוב ולא במדיקל או באסותא בהצלחה בכל מה שתבחרי, הרבה בריאות!

דוקטור מורד מעולה!!

הוא עשה לייזר לבתיה בשתי העיניים ואנחנו עדיין במעקב אצלו(הוא מקבל גם בראשון לציון) הוא ממש מומלץ!כל מי ששואל אותי מי הרופא עיניים שלה מכיר אותו. אם את רוצה פרטים נוספים- אני פה!! בהצלחה ובשורות טובות.

ד"ר מורד ניתח את הבת שלי (ניתוח פזילה)

ואני ממליצה בחום! (הבת שלי שהוא ניתח היא לא פגית). רק לציין שאחרי הניתוח היינו בביקורת גם אצל מנהל מחלקה מבית חולים אחר, שאמר לנו שהיינו בידיים סופר-מקצועיות. ד"ר מורד הוא כתובת מצוינת. הייתי פונה אליו, מעלה את החשש לגבי ההרדמה, ומבקשת ממנו המלצה למרדים (לנו הוא נתן שמות של מספר מרדימים מומלצים, ולקחנו אחד מהם). בהצלחה!!!!

tuvia444

New member
תודה כנראה

נלך לד"ר שפירר, יש לנו תור ליום שני- אני בהחלט אעלה את הפחד מההרדמה ונראה איך מתקדמים. תודה לכולם

גנזר

New member
גם לנו היתה בעייה עם ההרדמה...

בגלל ה-BPD החמור, היה חשש שההנשמה בהרדמה תגרום להדרדרות במצב הנשימתי. מה שעשינו: 1. היינו אצל ד"ר מורד (עוד מהפגיה) ואח"כ כדי לנסות לבטלדחות הלכנו גם לפרופ' שפירר שהמליץ על משקפיים. לצערנו זה לא עזר וגם הוא המליץ על ניתוח 2. דחינו כמה שאפשר, כדי לתת לריאות שלו זמן להחלים (כמובן בהתייעצות משולבת עם רופאי העיניים ועם רופא הריאות) 3. בחרנו להיות מנותחים בבי"ח ציבורי, יידענו את הצוות והם הכינו ט"נ בהיכון, שזה ממש לא הליך שיגרתי (עלאק בחרנו
, שני הרופאים המליצו לנו לא לעשות פרטי וגם אמרו שבכ"מ בפרטי יעשו לנו בעיות "להתקבל", נשארה לנו ברירה) 4. יידענו את צוות הניתוח והבהרנו את החששות. המרדים אמר לנו שהוא ישתדל להיות עדין מאד בהרדמה בסופו של דבר - עבר בשלום. לא היתה בכלל נסיגה נשימתית (זה לא מנע מהם להשאיר אותנו להשגחת לילה, אבל הצלחנו לשכנע שלא צריך ט"נ על שלל חיידקיו, אלא "סתם" מחלקת ילדים בחדר לא מדבק) מי שניתח אותו זה ד"ר מורד ואנחנו מאד מרוצים מהתוצאות

tuvia444

New member
שאלה לי אלייך

יותר נכון כמה שאלות: באיזה בי"ח ניתחו אותו? האם ידעתם מראש שד"ר מורד ינתח? האם הגעתם לבדיקה לפני הניתוח או שהסתמכו על מה שאמר ד"ר שפירר? באיזה גיל זה היה? שלנו היה מונשם בפגייה אבל היום ב"ה אין שאריות של זה. תודה

גנזר

New member
תשובות:

ניתחו באסף הרופא. בעקרון רק ד"ר מורד עושה שם ניתוחי פזילה לילדים, אבל הם כמובן לא מבטיחים כלום מראש כי זה ציבורי. הוא גם אמר שישתדל, בגלל המצב של הילד. הם לא מוותרים על בדיקה שבוע לפני הניתוח, ושלנו התבטל פעמיים (פעם אחת בגלל השביתה ופעם שניה כי הוא היה מצונן והם לא לוקחים סיכון) כך שבסופו של דבר היינו שם ב-3 בדיקות טרום ניתוח... (וב-2 פגישות עם המרדים, יום לפני) את הניתוח עשינו בפועל בגיל שנתיים ו-4 (כרונו', שנתיים ו-1 מתוקן) אבל התור המקורי היה איזה 7 ח' לפני (וכאמור, התבטל פעמיים) רק בגיל שנה וחצי הוא נגמל מהחמצן...

tuvia444

New member
תודה על התגובה המהירה

האם זה אשפוז יום ואם לא כמה זמן מאשפזים?, כמה ביקורות יש אחר כך?

גנזר

New member
בעקרון זה אשפוז יום,

כמו שאמרתי- אותנו השאירו להשגחת לילה. היתה ביקורת אחת קצת פחות משבוע אחרי, ועוד אחת חודש אחרי. בשתיהן הוא היה מרוצה מהתוצאות, אנחנו אמורים להגיע שוב כשתעבור חצי שנה

אורטל OSE

New member
מצויין. הוא נהדר ממש ומרגיע מאוד.

תעשו מה שיאמר לכם. בכל מקרה, רק לידע כללי, אומנם זה ניתוח וניתוח זה ממש לא נעים אבל- באמת שזה ממש בקטנה והם לא סובלים בכלל, גם לא אחרי. בהצלחה רבה.

למעלה