אוי כמה כואב...

מעצבן

New member
אוי כמה כואב...../images/Emo7.gif

לא דמיינתי אותנו במשבר הזה. אבל הנה אחרי 4 שנות נישואין ושתי בנות... אנחנו בטיפול זוגי. ועכשיו כשאוקיינוס של שתיקות בינינו וחוסר מגע משווע, בטיפול הזוגי הוחלט כי עלינו לעשות הכל ולנסות להתקרב זה לזו. מאיפה מתחילים? איך מצמצמים את הריחוק הזה? איך מתחילים להתגבר על הכאב?

רונתי

New member
ניסיתם לצאת לחופשה רק שניכם ולדבר?

ניסיתם לראות אם מה שקרב בינכם בהתחלה עדיין נמצא או אפשר להעיר אותו? תמיד עניין אותי מה עושים בטיפול זוגי שזוג שבאמת רוצה לא יכול לבד, חוץ, מלשתף גורם שלישי ניטרלי שיסתכל מהצד? שיהיה לכם בהצלחה

מעצבן

New member
טיפול זוגי

בכל שיחה בינינו לנסות לפשר ולהביע רגשות - התחלנו ברוגע ובשלווה וזה הסתיים בצעקות ובהטחות אחד כלפי השנייה כך שמין הראוי היה לשלב גורם שלישי אשר בהחלט מצליח להראות בצורה אובייקטיבית נקודות השקפה של הצד האחר. להגיד לך שזה עושה הוקוס פוקוס? יש הרבה עבודה אחרי זה, רק שאני ממש לא יודעת כיצד לגשת, הכל הפך לקר ואנו רק מתרפקים על "געגועים לחיבוקים חמים..."

seeyou

New member
ריפוי מתחיל באבחנה נכונה-../images/Emo101.gif

שתיקות חוסר מגע משווע ריחוק אלו רק סימפטומים של בעיות בזוגיות כמו "וירוס"... כאשר רופא לא מצליח לאבחין את הבעיה זורק משהו כללי "וירוס"... או נותן טיפול לא מתאים מאחר ורק אנחנו אחראים על החיים שלנו ואם באמת רוצים בשינוי אז חייבים בכוחות משותפים להגדיר את העיקר בבעיה! אבל אם "עיור" אחד יוביל "עיור" אחר ,יש כול הסיכויים ששניהם יפלו.... יוסי

כשהלב בוכה...

אלוהים ישמור... מה שתארת פה בדיוק תואם את המצב שבו אני נמצא רק לאחר 11 שנות נישואין ועדיין לפני פגישת היעוץ הראשונה... ואישתי אומרת "אני לא יודעת מה בדיוק אתה מחכה שיקרה שם..." משפט כזה גורם לחשוב כאילו אני ממש לא בסדר, כאילו אני הבן אדם הכי אטום, אידיוט וחסר בינה על פני כדה"א... מה זאת אומרת מה יקרה שם ?? יקרה שם מה שלא מצליח לקרות פה כבר מס' שנים... סקס התאדה ממערכת היחסים אחרי לידת הילד הראשון... אף אחד לא פצה את פיו אף אחד לא דיבר... סקס פעם בחצי שנה התקבל בברכה (איזה אידיוט אני בקטע הזה)... כשהגיע הילד השני אז לעשות סקס זה בסדר (פרו ורבו ?? אבל היא לא חזרה בתשובה עד כמה שידוע לי)... וזהו איך שהעבודה הסתיימה הנתק הוא סופי מוחלט כולל דחיה פיזית !! איך, איך מגיעים למצב כזה... איך יוצאין ממצב כזה ??? איך אפשר בכלל לשכוח מה שהיה ?? מאיפה לקוחים את הכוחות הנפשיים להגיע לפסגת ההר שוב בלי לצנוח לתהום בדרך ?? כמה מעצבן.... מקווה שבשבל פרק הזמן הקצר יחסית שהבעיה קיימת אצלכם, הפיתרון יגיע מהר וביחד... חיזקו ואימצו....

למה אי אפשר לערוך

פה את ההודעות אחרי כתיבתן... בשל להט הכתיבה מקשי המקלדת מקדימים את האצבעות
והאותיות מתבלבלות...

seeyou

New member
אפשר לערוך את ההודעות אחרי כתיבתן

מעתיקים את הפניה ל-WORD שם כותבים את התשובה אחרי שהנוסח הסופי מוכן מעתיקים בחזרה יוסי

למעלה