אוי זה כל כך קשה...

מיטללל

New member
אוי זה כל כך קשה...

לאחר שהלכתי לישון בערך בשעה 5 בבוקר {ראיתי סרט מזוויע בהולמרק. שני ילדים בני 16 מתאהבים. בסוף מתגלה שיש להם אותו אבא. אבל אל תדאגו-סוף טוב הכל טוב. כולם משלימים עם המצב החדש.} התעוררתי בשעה 6.15 בבוקר, לקול תחנונותיו של אבא שלי מאמא שלי לתת למערכת היחסים שלהם ולמשפחה עוד הזדמנות. התגובה שלה הייתה התעלמות. שתיקה. ובריחה לעבודה. כואב. כמובן שאני לא הצלחתי להירדם. עד עכשיו סתם שכבתי במיטה. הראש כואב לי. אני חושבת שעכשיו אני אלך לבית ספר הישן.. אין לי משהו יותר טוב לעשות. אני צריכה שהשעות יעברו. וזהו שיהיה לכם בוקר טוב.. ויום מקסים.

leeloo

New member
any one for chat?

אני מתגעגעת, אני עייפה (העירו אותי עכשיו) והחיים קשים בכלליות מישהו לניחום?

דן צ

New member
הייתי שם ולא היית ......./images/Emo3.gif

אני חוזר חזרה להטיל כידונים

leeloo

New member
לא דנץ... איים סורי...

no no please nooooooooooooooooo!
הייתי צריכה לעשות הפעלה מחדש ולשלוח אימליים (ולקרוא כמה כמה.. והמבין יבין..)

אני כאן, כאן

לא לזמן רב, כי אנוכי צריכה לשים פעמי לספריה תוך זמן קצר. אך בכל זאת הגעתי כדי להראות נוכחות, ולהניק דביקון לחדשי הפורום-
אני כולי מתרגשתמעבר משפחת ליפסקי וילדם המרגיז, ורוצה להסב את תשומת ליבכם לעובדה שכעת התפנתה דירה בבניין של אפי, אנא להסתער. אנוכי לעומת זאת, חזרתי היום מבית הספר מוקדם מהרגיל- יחי חופשת המחלה של המורים, וביציאה מהמעלית גיליתי ששכניי העברינים (מדי שני וחמישי מתדפקים על דלתינו שוטרים השואלים שלל שאלות בנוגע לשעות בו הזוג יוצא מהבית) ארזו מזוודה והחליטו לצאת לטיול. לדעתי הם נמלטים מביתם לזימבבואה. מי יתן ולא ישובו... צהרים סבירים לכם

../images/Emo42.gif מזעזע, ומיטל

את מסוגלת להתחיל את שרשור הבוקר יותר עוד יותר גרוע ממני. רוצה את התפקיד באופן קבוע? הנוירומטר יוצא מגדרו מרוב אושר הבוקר, לכן היום שוב לא אתרגז על שרשוריפלצת חסרי פואנטה כמו השרשור ההוא מאתמול (והמבין יבין, האשמים ננזפו, והנותנים יד במעל יתביישו). ברוכים הבאים לכל חדשינו. שירה, הראש הגדול, כנראה ניצבת בפני אתגרים עצומים בבית ספרה, לכן לא יכולה היתה להגיע אתמול ולהעניק לכם דביקון זוועתי בשם כל חברי הפורום. אני, כמובן, לא אעשה את זה, אך אשמח בליבי על הצטרפותכם. הסקר שלנו עדיין פתוח למגיבים באשר הם. כמו כן עליי לציין שהמכרז שנפתח אך לפני מספר ימים, בו מוצעת לכם האפשרות להציע הצעות לסקרים, לפינות, למאמרים וללקיחת אחריות קולקטיבית - עדיין פתוח. כמו כן ארצה להזכיר לכולנו כי מטרתנו הראשונית היא לפתור בעיות קיומיות, להעניק ייעוץ ראשוני ומהוקצע למצוקות שיעלו בפנינו, וגם כמובן, לחלוק את צרותינו הקטנות כגדולות האחד עם השני, במטרה כמובן לשפר את איכות חיינו,עור פנינו, וחשבון בנקנו. שיהיה יום פרובלמטי לכולם, ואם אשכחך ירושלים, אשאר בתל אביב.

leeloo

New member
ואני מקווה שלא תצטרכי להתנצל שוב

בפניי מיטלללל.. שירשרת את השטויות שלי לכאבה?...

את האינראקציה ביני ובין מיטל

אנא השאירי לטיפולי, זה אלף. בית, להבדיל מכם, חסרי האחריות וחסרי המחויבויות, כמה מאיתנו עדיין מתפרנסים למחייתנו (והכוונה היא לא למשכורת העתק שתפוז משלמת לי על מנת להציץ בפורום מדי 4 שעות). אנסה להגיע בשלב יותר מאוחר, אם ישיבת ועדת חוץ ובטחון המשמימה הזאת תסתיים בזמן הקרוב.

leeloo

New member
אפי....

אני מרגישה שאני ואת צריכות לנהל שיחה.. האיבה שלך אליי צפה באוויר ומתחילה להכביד... לא התכוונתי להזכיר לך נשכחות, זה הכל נאמר בהומור...

../images/Emo12.gif ומתי אני כתבתי משהו שהיה רציני?

חוץ מהפעם ההיא שהתעצבנתי על בוש שלא החזיר לי צלצול ביומולדת שלו.

מיטללל

New member
חחח לא אפי.

אינני רוצה את התפקיד הזה. אבל תודה
. היה כיף בבית ספר. כן אני לא מאמינה שאני אומרת את זה! הלכתי עם עוד שתי חברות.. פתאום המורים היו כל כך נחמדים, ראינו עוד חברים מסכנים שלנו שעדיין לומדים.. היה משעשע משהו. אפילו גרמנו לכיתה אחת לא ללמוד חצי שיעור... שזה אומר שיש עכשיו 40 אנשים שמתים עליי. זה נחמד. הדחקה. הדחקה היא הדרך הכי טובה להתמודד עם זה. זה כזה סיוט. איך שחזרתי, הוא חיכה לי ער. לא הלך לעבודה. סיפר לי את כל מהלך הדיבור הבוקר {אני אספר לך אחר כך}. אני לא מגיבה לו. הוא ממשיך לספר. אני יודעת שכואב לו. אבל הוא לא מבין שאני לא יכולה לעשות כלום. כלום. וזהו.

מיטללל

New member
ליאתי

לא אפי לא צריכה לההתנצל על כך שהיא שרשרה בברוטלית את ההודעה שלך ל"כאבי", האמת שבכלל לא חשבתי על כך, אני לא מצפה שלאנשים יהיה מה להגיד לי. חבל לתפוס סתם מקום :) {לא מתכוונת לכך}. ובאשר אליך יקיריתי, לא התערבנו על משהו? את לא אמורה לצנזר משהו? את לא אמורה לשים פה משהו? אני מחכה! תרנגולת

nutmeg

New member
אפפעם לא מצליחה

למצוא את עצמי בסקר של הפורום. יש לי חשד לגבי הסיבה אבל לא אגיד אותה כי אז אפי אומרת לי שאני כל הזמן מדברת על גריאטריה. אז אני שותקת. לא אומרת יותר גריאטריה בחיים! ש אני אגיד גריאטריה??!! never! בכל מקרה - מרוב שיעמום עשיתי סקר קטן ולא מזיק שגילה לי על סמך שאלות מתוחכמות להפליא - איזה כלב אני... כלומר, אם מחר במקרה אהפוך לכלב, איזה כלב אהיה... כדי לא לשמור אתכם בסספנס - יצא לי "כלב הרים בורמזי" ידעתם שבכלל קיים כזה? או! גמני לא... אבל מה משנה - היה חביב. ספרו לי מה יצא לכם? משעמם לי בפוך!

<spooky>

כי יצא לי אותה התשובה: Bernese Mountain Dog... האם את אחותי התאומה, נשמתי אפי החצויה, בשר מבשרי? (ואגב, האם לא מדובר על כלב ברני, ולא בורמזי. האם נפנה מיד לפורום חיות מחמד ונתשאל אותם בסוגיה העולבת?)

leeloo

New member
אני גולדן ריטריבר!

איזה שווה! חולה על הכלבים האלה! No bones about it, you´re a popular, fun-loving Golden Retriever. Adored by all and too cool for school, you´re extroverted and enthusiastic. Your magnetic personality makes you the life of any bash. Since you´re a true people-dog, you genuinely love all kinds of social gatherings. Going to parties, dinners, and other shindigs is the best way to add faces to your constantly growing circle of friends. But besides being on the social A-list, you´re a confident, well-rounded pup who´s definitely something to bark about. Pretty accomplished at anything you set your mind to, your sunny nature and winning ways make you one of everyone´s favorite dogs. Woof! איזה חמוד זה! עכשיו ננסה את ה- What´s Your Theme Song? test.

maayan15

New member
אני...משהו לא ממש מוכר....

מישהו אוליי מכיר את כלבי הIrish Setter??....האם אני צריכה להיעלב?... אני חייבת להגיד...עשיתי את זה לפני שנתיים בערך ויצא לי "רועה גרמני" ...זה היה מגניב...עכשיו אני לא יודעת מה לחשוב...

למעלה