אוי זה היה טוב,

אוי זה היה טוב,

למחרת אותו יום שבעלי פרק את כעסו באיומים עלי ואני נחרדתי, באותו יום בערב, בעלי והחבר שלו נסעו לאיזה רב בצפון, בעלי נסע כדי לברר מתי יהיו לו ילדים נוספים, כי שמע מהחבר שלרב המיוחד הזה היתה איזו התגלות, טוב, בינתיים בעודי מטכסת עצה הרמתי טלפון לאותו חבר, וביקשתי את הטלפון של הרב, צילצלתי לרב וסיפרתי לו הכל. הרב עודד אותי הרגיע אותי הסביר לי במה עלי להשתפר, ויעץ לי מה לעשות. ואני מצידי ביקשתי שידבר עם בעלי ויסביר לו שלא יהיו לו עוד ילדים כל זמן שאשתו מבוהלת מאיומיו. הרב הבטיח שלא יספר לבעל שהתקשרתי אליו. הקיצר, הבעל הגיע לצפון אל הרב, וקיבל ממנו מה זה שטיפה רצינית, ככה כמו שצריך, ואני בטוחה שזה עשה עליו רושם אדיר, משום שבלי שאמר מילה - הרב המופלא ידע הכל מה שקורה בבית. אוי זה היה טוב, הבעל שיהיה בריא חזר כמו חתלתול עם זנב מגולגל, והיה כנדהם על כישורי הרב, אין צורך לומר שיחסו אלי עבר מהפך רציני ולפתע הוא כבר יודע ומכיר באחריותו ובכך שהוא לא היה בסדר. וזה כבר טוב מאוד. אני מעריכה שזה ישפיע עליו לפחות לכמה ימים טובים, ומה אחרי זה נראה, עברנו את פרעה נעבור גם את זה בוקר טוב

adam33

New member
אנשים אינם יודעים

עד כמה שכאשר פועלים בצורה רציונאלית וחכמה ובלי משקעים משיגים הרבה יותר מאשר שהית זורקת לו נו מה הרב שלך אמר לך? יישר כח לך.. רק שתדעי שבעצם הרב אמר מה שאמר על קרקע בשלה וצמאה לדבריו דהיינו שבעלך הלך לרב בכדי לדבר על הבעיה שינה ולכן הוא קיבל ומקוה אני שהוא גם יישם בהצלחה לכם ושבת שלום ...

../images/Emo24.gif פרח ירוק יקירה

קוראת אותך ומרגישה הקלה... דעי, כי אלו המאמינים, משתנים ומשנים רבות בהשפעת עצת רבנים. חברים שלנו, שגם הם עברו משברים, לא הלכו לייעוץ, ובשל אמונתו של הבעל בעיצות רבנים, הוא נועץ ואכן, פשוט מהפך אצלם בבית, מהפך לטובה!!! אם תראי ששוב אינך יודעת איך לעמוד מול..., או להתמודד עם...., לכי לייעוץ, מנסיון אישי---------------גם אצלי בבית עובר מהפך, מהפך לטובה!!! העיקר שעכשיו הכל טוב בביתכם, והכל רגוע ואני מאחלת לכם שתיהנו מהביחד בסו"ש. וואלה, את צודקת---אם עברנו את פרעה, נעבור גם את זה
ותזכרי... "ביכולתנו לשנות את חיינו באמצעות שינוי מחשבותינו".

נגמלת1

New member
האם לא מפריע לך פרח

שהוא "עבר מהפך" בגלל שרב נזף בו- ולא בגלל שהוא באמת הבין את המניע להתנהגותו..לא מפני שישבתם ודיברתם על זה, לא צפני שהמצב עלה בצורה בוגרת על הולחן ..אלא מפני שרב מסןוים גער בו והדיע לו שלא יהיו לו ילדים עד שיהיה "ילד טוב"????

אלימות נגד נשים - פגיעה בחברה כולה

אלימות כלפי נשים היא תופעה ידועה ומוכרת מזה אלפי נשים, מאז הפך הגבר את זוגתו לקניינו, מאז מכר האב את בתו. רוב החברות האנושיות, המימסדים הדתיים והמשטרים השונים, הנציחו את המצב בצווים ובחקיקה. רק מתחילת שנות השבעים קמו נשים בכל רחבי תבל והחלו לומר: לא עוד. אלימות נגד נשים היא ביטויים פטרוניים כמו: בנות, מיידלע, חתיכה וכוסית. היא בשירים מהסוג: "כשאת אומרת לא, למה את מתכוונת?". אלימות נגד נשים היא הטרדה מינית בבית הספר, במקום העבודה ובצבא. אלימות נגד נשים היא בזוגיות המתבטאת בקנאה, רכושנות, סטירה פה ושם, החלטה מי תהיינה חברותייך, מה תלבשי, היכן תעבדי והאם תשרתי בצה"ל. אלימות מתבטאת בהחלטה שהזכר הוא ראש המשפחה, האדון, שמותר לו לגמד את האישיות של שותפתו לחיים, לפגוע בחירותה, לקלל אותה, להרים עליה יד בסטירה "חינוכית", אגרוף, להראות מי הגבר בבית, להכותה בחגורה, בשוט, במחבט טניס או בכל חפץ מזדמן. לאיים לרצוח אותה בנשק הזמין בבית - החל מסכין מטבח וכלה בכל סוגי הנשק החם, בחניקה, או בכל אמצעי אחר. פגיעות אלה גורמות לדיכאון, ניסיונות התאבדות ופגיעות רבות בעוברים של נשים הרות - עד לכדי הפלות עצמוניות. הילדים הגדלים בבתים אלימים עוברים משברים נפשיים, סובלים חוויות טראומטיות, מתמכרים בנקל לסמים ואלכוהול. כשיתבגרו יהפכו חלקם לגברים אלימים. אחדים יפגינו התנהגות אלימה עוד בבית הספר והגן. בנהיגה בכביש, במגרשי כדורגל וביחסי אנוש בכל מקום המצאם. החברה כולה חייבת להוקיע את תופעת האלימות מקרבה: המשטרה, השופטים, גורמי הרווחה, הבריאות ובעיקר גורמי החינוך ופרנסי הקהילה הרבנים והקאדים. אלימות מתחילה במילה, ביד המורמת, ומסתיימת ברצח. וזוהי בעיה של החברה כולה.

פרח...../images/Emo20.gif

אני שמחה שהכל הסתדר, אבל אני מקווה שאת מספיק ערה למה שקורה לך- אז קחי הכל בפרופורציות... הרי להשתנות הוא בטח לא השתנה, ותשמרי על עצמך!!!!!

פלסטיק

New member
לא חשוב איך זה עבד, העיקר שעבד

אם האיום ברב עבד - יופי. מכסימום פעם הבא תמצאי כוהן וודו מפחיד
שיהיה לכם בהצלחה דרך אגב, את צריכה תכנית גיבוי. מתישהו או שיהיו עוד ילדים ואז האיום יאבד מתקפו, או שלא יהיו ילדים והרב יאבד מתקפו.

הייתי מייעצת לו אותו דבר

גם בלי לעבור התגלות וגם בלי להיות רבנית וגם בטח היה יוצא לכם יותר זול אז אולי פעם הבאה במקום לשלוח אותו לצפון הרחוק תשלחי אותו פה קרוב!!??

יש הבדל

את העצה מהרב אולי יסכים לקבל, כי היא עצה של רב. לא סתם רב אלא רב שגר רחוק ושמעו יצא למרחוק. מה שנקרא בפולנית: "אם זה כל כך יקר ונדרש כזה מאמץ אז בטח יש בזה משהו".

חיפוש עצמי - אומרים ש

צדיקים - מלאכתם נעשית בידי אחרים - אז הפעם הרשיתי לעצמי להתענג ולתת למישהו אחר לעשות את המלאכה מבלי שהייתי צריכה להתאמץ, וזה היה מעין פוש קטן או אפילו מכה קטנה מתחת לחגורה, ומה שהכי הצחיק אותי, זה שהוא האמין באמת שהרב ידע וניחש הכל ברוח הקודש, וזה גרם לו להתרשם עמוקות, מזה עד עכשיו אני מתגלגלת מצחוק, אבל עכשיו ברצינות - ללא ספק העבודה האמיתית והמשמעותית היא בינינו, כי אנו אלו שצריכים לחיות זה עם זו, בסופו של דבר הרב לא חי איתנו בבית, ואת זה רק אנחנו יכולים לעשות, ובכך אני מסכימה עם דבריך לחלוטין, שצריך לדעת להידבר ולדבר עם בן הזוג וגם זאת אמנות שצריך לדעת איך להגיד ומתי ומה

פרח ירוק,

את, יש בך יוזמות מדהימות. אשכרה חכמה. אני, אם בת הזוג שלי הייתה מגיעה לרב הייתי נכנס בה. אז כמו שאת רואה גם זה סוג של פרמיטיביות שיש בי. עכשיו נראה מה יוליד יום אצלך. כאילו חייה לך מיום ליום. שורדת. מתפאר מהיוזמה שבך. כשתתפני אני לוקח אותך למייזם חדש. דניאל.

למעלה