אוי ווי , מה יהיה ...

אוי ווי , מה יהיה ...

שלום שלום לכולם . המושג "שינה איכותית" הפך להיות מילה גסה בבית ספרנו , זה פשוט לא קורה בתקופה האחרונה . נתחיל מההתחלה - בחודש/חודשיים האחרונים חלה לי ירידה ענקית באיכות השנה , כאשר אני נכנס למיטה לוקח לי לעיתים שעתיים ואפילו שלוש להירדם , דבר אשר מתסכל אותי נורא . מכיוון שאני גם עובד מוקדם בדרך כלל , נותר לי לישון מספר קטן מאוד של שעות , כ 3-4 . ניסיתי ללכת לישון גם מוקדם יותר , אך זה לא עוזר . איני יכול להירדם לפני השעות 2-3 . הדבר המוזר הוא שמידי פעם מרוב עייפות אני צונח לישון בשעות הצהריים כאשר מזדמן לי (דבר שקורה לעיתים רחוקות) אני נרדם ללא בעייה תוך מס' דקות . ניסיתי לעבור פה קצת על הקישורים , לא מצאתי תשובה מספקת . יש לכם קצת רעיונות ? אשמח לשמוע ... תודה מראש !

דנטל

New member
ה"צניחה" הזו היא הגיונית ונפוצה

לי זה היה קורה פעם בשבועיים-שלושה. כבר מזמן לא קרה לי, אבל זה בגלל שחל אצלי שיפור. אצלך חלה הרעה דרסטית. איך היתה השינה לפני חודשיים? היתה גם לא איכותית אבל פחות, או שהיתה טובה? להפרעות שינה יש המון סיבות. הרעה דרסטית יכולה לנבוע בגלל איזה מאורע חריג שמדיר מאתנו שקט נפשי, ומאידך אפילו יכולה לנבוע מסיבה רפואית כמו בעיה בבלוטת התריס. אם לא קרה משהו נפשי לדעתך, אזי כדאי ללכת לבדיקות אצל רופא.

אכן , אולי הנדודי שינה נובעים

מבעייה נפשית . לאחרונה תוקפים אותי יותר ויותר זכרונות מארוסתי שנהרגה לפני כשנה וחצי . אך לא קישרתי את זה לנדודי השינה מכיוון שלא חשבתי על זה כאשר אני במיטתי , אלא רק במהלך היום . תודה על התגובה המהירה

דנטל

New member
לפעמים היום ממשיך אל המיטה

זה קורה להמון אנשים שסובלים מנדודי שינה - כשהם מגיעים למיטה, הטרדות של היום לא עוצרים שם במפתן, אלא נכנסים איתם למיטה. צריך לטפל במשקעים כאלה. נורא קל לנו לחשוב שאנחנו חזקים ושהתגברנו על דברים קשים שקרו לנו, אבל הנפש זה דבר עדין.

למעלה