אוי ואבוי

Roobie

New member
חחחחחחח זה מטורף

מדהים שבפעם הרביעית היא כן הצליחה לעבור במעבר הצר (כולה 7 מטר) שבין המכוניות בשני הצדדים בלי לדפוק את המכונית שם... נהגת ממוצעת, בקיצור...

The Guardian17

New member
|ועכשיו..בכל הכוחחח|

העיקר שניסתה... מי המפגר שהעביר אותה טסט !?!?!?!?!?!?!?!?! ואיזה גבר מפגר נתן לה את המפתחות ?!?!?!!?!? כמה היא קפצה עליו בלילה בשביל זה ??? זה כמו לתת למישהי להסתובב ברחוב ולהדביק אנשים באיידס
לא נותנים לבחורות בכלל להסתובב חופשי ככה

Hen m

New member
יש גם נהגות אוטובוסים../images/Emo35.gif

ואיזה מזל חרא זה להיתקל בשתיים כאלו...

Roobie

New member
ברור שיש.. לצערנו

קטע מפחיד שהיה לי לפני כמה ימים - עליתי על אוטובוס של דן ברמת-גן, באתי לשלם לנהג, ופתאום אני רואה מולי נהגת
במהלך הנסיעה התעניינתי אצל החרדי שישב מולי בנוגע לחזרה בתשובה ותפילת הדרך.

The Guardian17

New member
מה שבטוח

היא יותר גבר ממך ועברה טסט יותר מהר ממך... אבל יותר בטוח - הרגה יותר. באחריות. תבקש ממנה קפה היא תתן לך כאפה עם הדבר הזה של הכרטיסיות תשבור לך את הלסת. הכי מצחיקות אלה הנהגות עם הבנדנה והמשקפי שמש הגבריים האלה "נו, כנס כבר. תביא כסף. 5.10 ש"ח. מה אתה מביא לי 10 בלי 10 אג'" !!! כאן כבר אתה גמור...

Roobie

New member
עברתי טסט ראשון ../images/Emo11.gif

לפני כמעט חמש שנים, כן? וכן, היא נהגת מהסוג הזה שתיארת בדיוק... אם לא הספיק לי ההלם של זה שעליתי בלי שהכריחו אותי לאוטובוס עם נהגת, שיכולתי לבדוק מראש לפני שאני עולה ולחכות לאוטובוס הבא, הנהגהת הזאת גם מתחילה לדבר כמו נהג מונית ערס ממוצע. זה היה ממש מפחיד.

The Guardian17

New member
שכל מילה שניה זה

"אה כפרע" ? "ממי שלי" "סווווווכר" "חלאס" "סעמק ערס כוס אוחתוק" "אישה תכיני קפה" "מדינה מטומטמת. כולם גנבים" "הנסיעה הזאת תעלה לך 70 ש"ח. לא דיברנו על מונה !! תגיד, אתה מחפש צרות יא חתיכת מניאק בן זונה" ??? או שאתה יוצא מזה עם חור בכיס או חור בגוף

Hen m

New member
לנהגי מוניות יש לוח

ובד"כ אני נדפק..אני ממש בקצה בצד של אשכנזי, לבן, משקפיים, ארנק זה 150 שקל... היי! זה 20 מטר! מה 150?!?!?!?! תראה זה רשום בדף!!!

G o l i a t h

New member
../images/Emo94.gif לא רק בלונדיניות...

מסתבר... (היא לא בלונדינית O_O... טוב נו... אני חייב לאח שלי שקל XD)

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif ../images/Emo163.gif

פחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח לול! אגב, חיכיתי לאקשן והתחלתי להשתעמם.. למה לא אמרתם שהכל מתחיל בסוף הדקה הראשונה

GMN

New member
מזכיר לי משהו...

לפני שנה פלוס, בשעה 21:00, המפקד שלי מסיבה מסויימת נמצא ביחידה (הוא קצת דפוק...) לפתע נכנסת קצינה בצעקות - "אסף! בוא מהר החוצה!" הוא יוצא ורואה חניה ריקה, למעט שני רכבים, אחד שייך לו ואחד שייך לאותה קצינה שהצליחה איכשהו להכנס ברכב שלו ולשבור לו פנס...למרות שכאמור החניה היתה ריקה והרכב שלו לא זז לשום מקום...

שואה.

צריך להוציא אותה להורג. אני לא צוחק, לאנשים כאלה אין שום זכות קיום. (בטח הנשים שצפו בזה חשבו - "מה כולם רוצים ממנה.. לא היה לה מקום להסתובב...") (אני הייתי מצליח לעשות שם פרסה עם מוביל.) (כן, אני יודע שלא היה צורך ומספיק היה לסובב שמאלה ברוורס הראשון...) :-\

הרשה לי להוסיף על דבריך...

אני הייתי משמיד את כל האנשים במגרש החנייה, פן ילקו במחלה. אגב, אך אחד לא שם לב שלקח לנכה הזאת יותר מ-30 שניות מהרגע שהיא נכנסה לאוטו ועד שהיא התניעה? מה היא עשתה שם במשך חצי דקה? חיפשה את המצת? כל היודע פרטים על מקום מגוריה של השואה המהלכת הזו מתבקש להודיע לאלפרון הקרוב למקום מגוריו.

למעלה