אוי ואבוי

yמית

New member
אוי ואבוי

היום אני הולך להפגש עם המורה לתנ"ך ( בלית ברירה כי יש שיעור ) אחרי שהברזתי לו ביום שישי מהמבחן שלו. לא שיש לי רגשות אשמה על ההברזה פשוט אחרי המבחן הוא יצא מהבית כנסת ( שם התקיים המבחן ) וירד לקומה התחתונה של בי"ס, במקרה אני הייתי בכיתה בקומה התחתונה ( כי ידעתי שהכיתה הזו לא לומדת היום ) ושלחתי את חבר שלי לבדוק מתי המורה יוצא מהבי"כנ ושיעדכן אותי כדי שאני אוכל לעלות לכיתה שלי. בקיצור, אדם חסר סבלנות כמוני לא חיכה לחבר שלו, והחליט פשוט לצאת. כשאני פותח את הדלת - אני שומע מרחוק את הקול של המורה לתנ"ך ובמהירות מנסה לסגור את הדלת... הבעיה היא שהוא לא היה כזה רחוק, אלא ממש קרוב לכיתה ש'התחבאתי' בה. אז ניסיתי במהירות לסגור את הדלת שלא יראה אותי, אבל הוא ( משום מה ) סובב את הראש שלו לכיוון הכיתה שנמצאתי בה, והסתכל עליי ואמר: " ____ ( שם משפחתי ), מה קרה איפה היית היום? ". ואני כמו איזה חניג': " אהה, לא, אני פשוט, אהה, זה... נווו.... התעכבתי פשוט בזה...". אפילו לא סיימתי את המשפט והוא המשיך ללכת בלי להשקיע יותר מידי במתן תשומת לב אליי. אני מקווה שהמתנחל לא ירצח אותי היום אחרי שאני אכנס לכיתה שלו. אז תאחלו לי הצלחה, ואם אחזור בחיים נעשה אחרי סעודת הודיה. מי משתתף? וחוץ מזה, שיהיה לכולם בוקר ויום מקסימים. עמית.

חחחחחחחחחח

מה?! אני כשאני מבריזה אני רק ממציאה.. לפעמים זה גם לא.. אבל אני אומרת שאני חולה , שלא הרגשתי טוב.. חח זה הכי להמציא. טוב אבל גם המחנכת שלי היא מלכה.

yמית

New member
זה לא מצחיק!!!!

הבי"ס שלנו קשוח - כולם שם כמו נאצים.................. מחזיקים אותנו ממש 'קצר'. שנה שעברה בא מנהל חדש, והוא העיף כיתה שלמה של ילדים.

אוי...

אז אתם ממש מסכנים. לנו עושים את המוות על התלבושת האחידה... שנה שעברה הי"בניקים לא היו באים בכלל עם תלבושת.. השנה משעים אצלנו ילדים.. אבל גם בי"ב?? זה נראה לי מזה אידיוטי.. אבל מעבר לזה? דיי ... אנחנו ילדים כבר מספיק גדולים.. ואם מברייזים לפעמים לא קרה כלום.. אז מה, אתה יעני נחשב "אמיץ" שהברזת? חחחחחחחחח:)

yמית

New member
"אמיץ"...חחחחחח

גם בשמיניט הם עושים לנו מה שהם רוצים. אבל זה תלוי במורה, כאילו יש מורים שאני מתפלח מהם המון ואין להם בכלל מושג שאני לא בכיתה, כי הם מעופפים. אבל יש מורים ( כמו זה עם המבחן ) שהוא ממש קשוח ויודע כל אחד מתי ואיפה היה... אז זה קצת בעייתי איתו. איזו כיתה את?

חחחחחחחחחח

זה היה בצחוק.. .כי אמרת "נצאים"... נו אבל ברור... זה בצפר דתי זה הכי לחצים.. אני י"ב.

R o N i 17

New member
אז רגע..

מה הוא עשה לך בסוף ?!

yמית

New member
אז בסוף....

אז היה עונש: מי שלא בא למבחן - לא נכנס לשיעור היום ( עונש מוזר, אהה?! ). למרות שהעונש היה קשה עליי ( יה, רייט ) - בלית ברירה הסכמתי לא להכנס. אהה... ולגבי המבחן... מי שלא עשה - אז עושה את המבחן ביום השלמת מבחנים ( גם אצלכם בבי"ס יש את זה? )

R o N i 17

New member
לא בדיוק...

אם אין למישהו שלא עשה את המבחן סיבה מוצדקת אז הוא פשוט לא עושה את המבחן... ואז יורד הציון ודי חבל :/ ואם יש אז עושים מועד ב' קאפיש?

Curious AnGeL

New member
Oo

תסביר לי למה אתם עושים תמבחנים בבית כנסת
ומי ישמע.. כולה הברזת חחח.. תתנחם בעובדה שבגלל זה זרקו אותי מהבצפר

יולללללללללללל

עכשיו קמתי ראיתי את ההודעהההה!! אוף , אני צריכה ללכת ללמוד לתנ"ך. יש לי מבחן מחר:(

Curious AnGeL

New member
חאאאא בהצלחה

איך אני אוהבת תנ"ך.. קיצר שיהיה לך בהצלחה.. ודברי איתי כשאת יכולה..

Curious AnGeL

New member
חחחח

איזה תביאי לי ללמוד במקומך.. חח אחרי שישבתי שנה שלמה בבית עם מוריפ פרטיים אני עוברת את המבחנים האלה כמו כלום.. טפו טפו טפו.

יאאאאאאאאאא

באמת כייף לך... אוף... גמני רוצה. זה כזה קקי... (אני תכף יוצאת.. עם... למסעדה..)

Curious AnGeL

New member
חחח

אין אני מתההה.. חח אבל קרעתי תתחת שנה שלמה עם מורים פרטיים.. יוצאת עם מי
Oo

למעלה