אוי ואבוי

יששששש לא הראו את אבנר וחוץ מזה

ספיר עלתה קילו וחצי זה סוף העולם חחחחח איך אני שונא את אלכס הוא ממש חסר רגישות וחסר לב למזלי יונתן לא כמו האבא שלו אולי הוא ילמד קצת מההתעלפות ורדה+מיכאל=

Shani5

New member
אוי ואבוי

ספיר עלית קילו וחצי!!!!!!!!!! וגם המכנס הזה עושה לך מזה תחת... יו שונאת אותה איזה צפונית היא!!!!!!!!!!! ~שני~

shirakl

New member
היה קורע

עם ספיר.. וכל הכבוד למאיה על איך שהיא הכניסה לה! אבל מה שקורע אותי זה זה שאנשים בסדרה הזו תמיד מאמינים הכי הרבה לאלה ששיקרו להם הכי הרבה פעמים (מאיה לכלנית, דורון לסמדר, רונה לאלי מרקו...) זה שלא הראו את אבנר מסביר את זה שבאמת היום ממש נהניתי מהפרק! בקשר לאלכס - לפעמים הוא יכול להיות אחלה, אבל היום הוא יצא ממש מניאק! הסיפור עם מיכאל, וגם ההתנהגות שלו לשלומית! נו באמת, היית נשוי לה 30 שנה, אין לך שכל? אתה לא חושב? היא באמת לא מעניינת אותך בכלל? כנראה הוא באמת יותר מדי שקוע בעצמו ובעסקים וחסרה לו אנושיות! וורדה הזאת - פתאום נתקפת רגשות אשמה! עלי זה לא עובד! את הופכת לשנואה! יונתן יצא גדול היום - כל הכבוד לו על איך שהוא עמד מול אבא שלו! בכלל - הוא הדמות האהובה עלי כרגע בסדרה... הוא הפך לדמות עם ערכים שיודע להשיג את שלו בדרכים הנכונות! כל הכבוד!

באמת אוי ואיווי- סוף העולם!

כמה שאני שונאת את הבלונדינית המטומטמת הזאת!!!!!!!! צפונבונית מגעילה!! איחס מה היא עושה שם בכלל בתוכנית הזאת, שיעיפו אותה כבר המעצבנת הזאת, מגעיךה אותי כ"כ! עלתה קילו וחצי ומתלהבת..."המכנס הזה עושה לי תח?" איזה מפגרת אני מתה צפונבונית סתומה! בעעעעעעע....

זה כבר ממש לא מצחיק...

אולי בהתחלה היא הייתה מעלה חיוך על הפנים, אבל עכשיו היא פשוט גורמת ללקוחות הכבלים להרים גבה. מה הלאה? תיכף היא תתפלא שהחבר ההולנדי שלה יעזוב אותה ושהמצח שלה יהווה סיכון לדיירים בשעה שהוא ממשיך לגדול למימדי ענק! מעניין שהיא יודעת שבסודה יש פחמן דו-חמצני.

לא היו הרבה משפטים אבל אחד שזכור לי

מיכאל לאלכס - "אתה מתיחס לעובדים שלך כמו נמלים"

היה אחד של שלומית.....

"אתה מתייחס לכולם כאילו הם חחחח....פצים" סתם הצחיק אותי איך שהיא אמרה כאילו היא מקללת אותו על ימין ועל שמאל. - היחידה שעוד אין לה חותמת אישית -

למעלה