אוי ואבוי

fantom

New member
אוי ואבוי ../images/Emo47.gif

הייתי במשרד שלי עם אחד העובדים הסתכלתי בחלון , פתאום אני רואה מטוס נןסעים טס בגובה נמוך לכיוון מגדלי התאומים אני אומר לעובד שלי "תראה איזה מטומטם הטייס" לא חולפות 2 שניןת ופתאום בום המטוס נכנס במגדל היינו המומים אחרי 20 דקות לערך עוד מטוס ו...בום במגדל פה כבר התפוצצו לי כל החלונות במשרד אני המום זה היה כל כך מפחיד אין לי מילים לתאר זאת כל הרחובות צרחות של אנשים ואמבולנסים וכוחות בטחון אני לא יכול להרגע זה היה כל כך קרוב כל המילים מתבלבלות לי ברגעים אלו רק תארו לכם לראות מטוס מתרסק בנוסף לתוך בניין ועוד מטוס מתרסך לתוך הבניין תוך 20 דקות

לא נעים להגיד! אבל ../images/Emo97.gif

אנחנו (ישראל) אמרנו להם! שני מגדלי התאומים קרסו שני מטוסים התנגשו בהם! מצאו מכונית תופת! בניני האומה האמריקנים מוטקפים! מחר תיפתח מלחמת האומות ה__ עשרות אלפי אנשים נהרגו בניו יורק!!! אנחנו אמרנו!!!!!!!

pachanga

New member
אוי ואבוי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אני לא מאמינה איזה אסון ענק!!!!! זה הולך להיות!!!!!!!! מישהו יודע מה עם אפריקה??????? אגב אחי גם גר בארה"ב בסן פרנסיסקו... והמשפחה שלי מנסה להתקשר וזהו הכל נפל בארה"ב תפוס אי אפשר לתפוס אף אחד!!!!!!! אוי איזה אסון!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

**Blue-Lagoon**

New member
זה מפחיד

אני בדיוק חזרתי מטיול ועצרתי לדבר עם אמא שלי והיא סיפרה לי על המטוסים. כל האוטובוס היה בשוק. מה שמפחיד היה זה שיש לי מלא אמריקאים בכיתה כולם התחילו לבכות זה היה פשוט נורא. שמענו כל הדרך ברדיו על זה. 20 אךף הרוגים! זה טירוף!

../images/Emo59.gif APOCALYPSE NOW!! ../images/Emo59.gif

אני בשוק!!!אלוהים מה קורה פה??ארה"ב משותקת!!הטרוריסטים..הם כבר ניסו לפגוע בהם בעבר...ניסו לגרום לשני בנייני המסחר העולמי בניו יורק לקרוס בשנת 1993...אתם זוכרים!?!?!?!?הם..הכניסו ואן ממולכדת במאות קילוגרמים של טי.אנ.טי למגרש החנייה התת קרקעי של אחד הבניינים בשנת 1993והיא התפוצצה בחניון..אבל הבניין לא קרס..6 אמריקנים נהרגו!!! היום הם חטפו 4 מטוסי ג´מבו מלאים באנשים וריסקו את כולם אותם אל תוך התאומים המופלאים והפנטגון..שני גורדי השחקים האדירים האלה קרסו כמו ערימת קלפים!!!!לא יאומן!!...נהרגו אלפים ואלפים של אזרחים חפים מפשע!!!אמריקה איבדה את העשתונות...מתקפת הפתע החמורה ביותר בתולדות האנושות..אמריקה תגיב..אם וכאשר יתברר שאוסמה בן לאדן אחראי לזה,אמריקה תפציץ את אפגניסטאן למשך שבועות והיא תימחק מעל פני האדמה...אני מפחד...התנועה האיסלאמית הכריזה מלחמת חורמה על כל אזרחי העולם החופשי!!טראגדיה בסדר גודל קולוסאלי!! אמצעי התיקשורת האמריקניים קוראים ליום הזה "פרל הארבור השנייה"!! הטראומה תישאר איתם ואיתנו לעשרות שנים הבאות

DJNYC

New member
פאנטום - איפה אתה ../images/Emo35.gif../images/Emo41.gif../images/Emo35.gif

למעלה