אוי ואבוי

אוי ואבוי ../images/Emo3.gif

נכנסתי לאתר הרישמי של אי אר... ומה רואות עיני? בקישור של הדמויות ניתן לראות ביוגרפיות של שחקנים. ובין כל שמות הדמויות נמצא שמו של גלאנט. אבוי! האם זה אומר שהוא נשאר בסדרה? האם זה אומר שנצטרך לראות את פרצופו הקרצייתי לעד? האם זה אומר שנאלץ לשמוע את כולו המתחנף לוויבר עוד הרבה זמן? האם ידעתם, שקרטר התחיל את דרכו כך? כסטודנט לרפואה? והיום, שמונה עונות אחרי, הוא יהיה הכוכב של הסדרה לאחר העזיבה של מארק. האם זה אומר שעוד שמונה עונות גלאנט יהיה הכוכב? I don´t think so...

~*~gaL

New member
בקשר לזה

אולי כן, אולי לא, רוצים לדעת אם כן או לא? זה ספויילר.. תרדו למטה. רק לפני הספויילר: שירה, למה אני לא רואה אותו שם? ואני היחידה שרואה את סוזן בדמויות שהיו בעבר בסדרה?
כן.

mya 6

New member
אני לא חושבת

שיש כוכב ראשי.. נכון, כול פרק מתמקדים על מישהו אחר, אבל אף פעם אין מישהו שתמיד יש עליו כול הזמן..מה שטוב הוא- שכולם עובדים בצוות. אין אחד יוצא מהכלל. ספיידר וומן ידידת השכונה!!
יוצא רומנו הקירח מהמחוזי לאלתר!!!
בקסטריט בויז שולטים!!!

mgirl

New member
מה כל כך גרוע בזה?

הוא מתחנף לקרי עכשיו, אבל אף אחד לא מושלם... יכול להיות שבעוד 8 עונות כולנו נאהב אותו בדיוק כמו את קרטר By The Way, האם יתכן בכלל שאי.אר תשרוד 16 עונות? כמה שהסדרה טובה, זה שובר שיאים ממש...

וואו!

16 עונות... זה באמת אגדי... כמובן שאמרתי את זה בצחוק, כי אני מתקשה להאמין שאי אר באמת תשרוד כל כך הרבה זמן, במיוחד לאור תחלופת השחקנים הגדולה שיש בה בזמן האחרון. כלומר- אני עדיין מתה על הסידרה, אבל קשה לי להאמין שהסדרה תוכל להחזיק מעמד לאורך זמן לאחר עזיבה של כל כך הרבה מכוכביה. קרטר הוא מקרה מיוחד... כי הוא נשמה, נראה טוב ושחקן טוב. אבל גלאנט כל כך מעצבן... רק צריכים לשים עליו שלט "אפליה מתקנת ופוליטיקלי קורקט". לא שיש לי משהו נגד כושים (ממש ממש לא) אבל זה נראה מאד מעושה שאחרי שהכושי בסדרה עף, ישר הביאו במקומו משהו אחר. גל, אני כמעט בטוחה שראיתי את זה באתר הרישמי... אבל אולי בכל זאת זה היה באתר אחר? אני אבדוק יותר מאוחר... ובקשר לספויילר: לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא!

למעלה