אוי ואבוי,אסון לאומי! ליברמן מתפשר!!

מתכNET

New member
אוי ואבוי,אסון לאומי! ליברמן מתפשר!!

העיתוני ממרצ שמעריץ את צ'ה גווארה( שהיה רוצח המונים) צריך למהר לפני שהבעיה של חוק הזוגיות תפתר מאליה... עוד לא יבשה הדיו על הפרסום ברשומות ומתברר ש אביגדור "המפלצת" ליברמן מוכן להתפשר על חוק ברית הזוגיות, בשלב הראשון יימצא פתרון ל כ 100,000 אזרחים, איך זה יכול להיות הרי אמרו לנו שהוא שטן,גזען ופאשיסט! כמו הימין הקיצוני,גם מרץ לא מוכנה להתפשר ובמציאות מורכבת חייבים להתפשר,כי צדק רק אלוהים יכול לעשות והפשרה היא הדבר הכי קרוב לצדק.

horse 1212

New member
תגיד, כשאתה אומר אלוהים

אתה מתכוון לבר רפאלי? כי לפי החתימה שלך ככה זה נראה. יכול להיות שבעצם מה שצריך זו בלונדה עם שניי הרי סיליקון שתעשה צדק.

מתכNET

New member
אתה כל כך קיצוני שאפילו הומור אתה לא מבין אז

אני אסביר דבר כזה מושלם רק אלוהים יכול ליצור.

horse 1212

New member
לשם הפרוטוקול,

קוראים לי גלי ואני בת. נקבה. (רק בלי שניי הרי סיליקון כמו שאתה אוהב.)

מתכNET

New member
בניגוד לאנשי מרצ אני מוכן להתפשר

אפשר גם שתי גבעות טבעיות.הכל הולך. לטובת הפרוטוקול ככל הידוע לי אצל בר מדובר במעשה ידי הטבע.

צול1

New member
חחחחחחחח אתה כזה פטאתי, בחיי

זה כמו שלפני מצעדי גאווה בירושלים אתה רואה את רעם תעל ואת ש"ס מתאחדים. אגב, ככל הידוע לי, בר רפאלי היא משלנו:) צ'ה גווארה ופידל קסטרו הם סוג של אלוהים. קובה יכולה להיות בקלות גן עדן אם ארה"ב יבטלו את החרם הכלכלי שהם הטילו עליהם.

מתכNET

New member
צ'ה גווארה היה רוצח המונים,תתעלה מעל לססמאות

ושטיפת המח שעשו לך.

mcasher

New member
גם מנהיגי הימין רצחו המונים עזוב את צ'ה

שרון לבני וברק (כן,עבודה זה ימין בשבילי) כמה ערבים הם הרגו? בוא נראה 1000 במלחמת לבנון השניה מתוכם כמה חיזבלונים אבל גם אזרחים כמובן 1350 במלחמת עזה הראשונה מתוכם כמה חמאס אבל 300 ילדים,אל תגיד לי שילדים שיגרו קסאמים לעבר ישראל.. אמממ.. שנמשיך? אה כל זה לא כולל את מלחמת לבנון הראשונה...

מתכNET

New member
האם הרג הוא תמיד בלתי מוצדק?

קודם כל אתה צריך להפריד בין רצח להרג,אלה שני דברים שונים בתכלית זה מזה. האם כל הרג הוא בלתי מוצדק לפי דעתך?!?

מתכNET

New member
אני אכן שמאלני יותר מ90% מבאי הפורום הזה!

מי שמתנגד להרג בכל מצב הוא לא שמאלני.

FunkyMonk

New member
לא על זה דיברתי

ובכלל, עזוב שמאל או ימין, אדם הומני ודמוקרטי, לא היה קורא לפעולה בעזה "הרג", אלא "רצח חסר רחמים". וד"א, כן, הרג הוא כמעט תמיד מיותר לחלוטין.

מתכNET

New member
לקרוא להרג בעזה רצח זו הוצאת דיבה

אתה בכלל יודע מה ההבדל בין הריגה לרצח? אתה יודע למה מבדילים ביניהם למרות שהתוצאה זהה?!?

ל שכזו

New member
אתה יודע שאין לך מונופול על הידע?

לא, אני סתם שואלת כי זה מעניין. אתה מבין שאת כל מה שאתה כותב פה אנחנו שומעים בערך מאתיים פעם ביום ואתה לא בדיוק מי שחושף אותנו לעמדת הקונצנזוס? ושיש לנו נימוקים לוגיים ורגשיים לכל מיני דעות ואמירות שלנו, ושלהגיד לאנשים שהם עברו "שטיפת מח" זה בדיוק הזלזול באינטיליגנציה של מישהו שאתה דן איתו, מה שאתה כלכך כלכך מתעב?

ל שכזו

New member
כי לאומיות זו לוגיקה צרופה, נכון?

אתה מתבסס על משהו רגשי בטיענים הרציונאליים שלך. אתה מודע לזה אני מקווה

מתכNET

New member
באופן מופשט לאומיות ומשפחתיות זה היינו הך

אני לא מניח שאת נגד משפחתיות? אני לא זוכר שהתבססתי על משהו רגשי,תוכלי להביא ציטוט?

ל שכזו

New member
אתה מתבסס על הרגש הלאומי שלך

לאומיות זה רגש. ההרגשה של קרבה ורצון להקריב אחרים בשבילה (אם זו המשפחתיות שלך) זה רגש. על אחת כמה וכמה כשמדובק בקהילה שבמידה רבה הקרבה בה היא פיקטיבית, כי אתה לא באמת מכיר את האנשים שאתה כביכול חש קרבה עליהם, ואין בסיס של דמיון משותף מעבר לזה שאתם חולקים את אותו הרגש.

FunkyMonk

New member
אה, *אתה* מודע להבדל?

רצח הוא הרג במזיד. כשמר אהוד ברק נותן פקודה להפציץ שכונה שבה הוא יודע ששוכנים אזרחים, אז הוא ראוי לתואר רוצח.

למעלה