אוי הצ`אט ( חלק ב`)

• פותח הנושא y@el
  • פורסם בתאריך

y@el

New member
אוי הצ`אט ( חלק ב`)

והנשים.. כן כן לא אפסח עליהן גם והן נכנסות לצאט: נאה רגישה ונשואה, אוהבת רק אותך, מאוננת, סימפטית וחרמנית, עזור לי לעזור לך, מתוקה ומפנקת,דפוK אותי הלילה, אישה תמיד אישה, הרפתקנית,מחפשת אותך,חשפנית, מיס תבל, עורגת אותך ברכות,גבוהה ויפה, מחפשת ריגושים, מחפשת אותך, מחפשת סטוץ, משתמשת..לקצת, טוב הן יותר עדינות...... תגידו שאני צודקת אבלללללל...... יודעות איך להפיל בפך... לא תמיד אבל איזה גבררבר שנכנס לחפש לא ייכנס למתוקה ומפנקת?? אוי הצ`אט הצ`אט.

חחחח עוד חלק? למה לא אמרת?

עוד לא הספקתי לכתוב תגובה א` וכבר חלק ב` - יפה יפה. הנשים יותר מעודנות? ב``במרכאות כפולות`` כמו שהילד שלי קורא לתחמניות.:)

tairon

New member
לא פייר עשית איתכן חסד...

כן גם לכן יש שמות משמות שונים ומשונים בזה אני מודה אבל לא אחת נכנסות לי לפרטי שמות לכאורה נורמליות והשאלה הראשונה....לא זה לא ערב טוב שלום או מה שלומך? ``בן כמה?`` ענית לה יופי טופי מתאים לה או לתכנון שלה עוד יותר מעולה....`` אז אתה פנוי??`` הלו אני נראה לך נהג מונית??? אתה מסביר לה יפה מנומס שאתה קצת עסוק או שאתה סתם בכללי עם החבר`ה מיד אתה שומע את המילים הבאות ``יא חתיכת סנוב מי אתה חושב שאתה``..... בינינו גם אתן יכולות להיות דורסניות תלוי מה אכלתן לארוחת ערב.. אוי הצאט אכן...טיפוסים בצבעי הקשת מכל הסוגים... רעיון גדול יעלי לכתוב על זה...אהבתי את הרעיון ואוהב אותך

בטח צודק טאי ;-) כל עוד ההצדקה

מיעלי, אבל בוא נחשוב שהביקורת היתה מצד גבר אחר,,,,וואוו לא מקנה בו הית אוכלת את ההערה שלו בלי מלח. אבל יפה יפה אין מה לאמר אשת איש. (חנפנית אני או מה? ;-p הפעם באמת עפה לישוןןןןןן

tairon

New member
ממממ.. זו לא היתה ביקורת..

ממש לא היא העלתה נקודה מצויינת.. ואני רק הוספתי לה טיפונת.. ואגב אם הערה של כל גבר אחר היתה במקום או נכונה .. אז הוא לא היה נאכל על ידה.. חוץ מזה שתאכל אותי לא צריך מלח ..

טאיייייי דייייייייייי

נראה לך שהתכוונתי למה שאמרתי במובן השלילי של הביקורות? אבל למדתי שיעל היא הדבורה מאיה גם מתוקה וגם עוקצת. האמת אני שונאת עקיצות שונאת, אם כבר אז בבום, אבל אצל יעל זה המבקר ההוא איך קוראים לו? שכחתי בטח תזכרו במקומי...וזה רק ייאמר לזכותה. האמת לא יודעת בת כמה יעל אבל יש לי משהו לברר איתה ? לא יורדת לסוף דעתה בהרבה דברים, משהו נסתר ונגלה שכזה. אבל אולי זה סוד הקסם. באמת שאוהבת ולא שונאת. יוניתוששששששש

למעלה