אוי הפרי האסור

gerybl

New member
אוי הפרי האסור

כתבתי כאן לפני כחודשיים על רומן שיש לי כבר כמה חודשים עם בחורה רווקה. היינו אז בהפסקה לפי בקשתה ומאז חזרנו במינון נמוך(תדירות מפגשים נמוכה בהשוואה להתחלה). לאחרונה, ושוב לפי בקשתה יש הפסקה שבתחילתה היה קשר טלפוני (רק מפגשים לא היו) יזום מצידה שפתאום נפסק . כרגע אין ביננו קשר כבר כמה ימים. אני לא יוזם כלום ויושב על הגדר. יודע שקשה לה, יודע שהיא צריכה גם לבנות את חייה ויודע שמתי שהוא זה היה צריך להיגמר .אבל פרידות...אתם יודעים..... וידעתי שזה יגיע, הכנתי את עצמי לזה מאז ההפסקה הקודמת אבל עדיין...קשה לי.מתגעגע. מה לדעתכם לעשות? כלום? לחכות? ליזום? לשאול? מה עובר עליה? היה לנו כל כך טוב אז למה היא עצרה את הכל? למה היא לא מדברת איתי על זה? למה להיעלם ככה ולהשאיר אותי עם סימני שאלה? אני מסוג הגברים שאוהבים לדעת היכן הם עומדים. אוהב לדבר על הכל והיא לא משתפת פעולה בעניין. היה לי הרבה יותר קל אם היא היתה אומרת לי שזה נגמר אבל היא לא ואני צריך רק לנחש . מה דעתכם?

1אפי1

New member
אןי הפרי האסור??

למה אסור????...האם אתה נשוי???? (בכרטיס לא רשום) במידה ואכן אתה נשוי אכן הפרי גנוב ולכן לא תצא לך שום תועלת מכך אלא אם אתה מוכן לפרק את כל החבילה שלך בשבילה. במידה ואתה לא נשוי אז את כל השאלות אתה יכול פשוט מאוד להפנות אליה, חד וחלק, ככה לא תצטרך לשחק את "משחק הניחושים". וכמו שכתבת "היה לי הרבה יותר קל אם היא היתה אומרת לי שזה נגמר". זאת דעתי, אל תהייה ככלי משחק בידייה.

י רדן

New member
מדבריך עולה קושי רב...

אכן אתם בסטאוס שונה היא רווקה ואתה נשוי , ויתכן שבתחילת הקשר היה לה מאוד טוב אך לפתע הבינה שמכאן לא יצא לה כלום אולי אף נתת לה להבין שאתה לא מתכוון לפרק את החבילה בשבילה... ויתכן שרק עוברת תקופה לא טובה עם עצמה ולכן החליטה קצת לצאת לחופש (הפסקה כדבריה).. לא נראה לי שיש הרבה מה לעשות מצידך.. ניסית לדבר איתה לפנות אליה? או שאתה נתקל בהתנגדות אף לדבר ולפתוח את הדברים? כרגע לא הייתי פונה אליה , ונותנת לזמן קצת לחלוף עד כמה שזה נשמע קשה כי אתה מתגעגע ובעצם לא מבין מה קרה..למרות שקשה לך להשאר בתוך הערפל מבלי לדעת היכן אתה עומד .. תנסה לחזור לחיי השיגרה, למשפחתך, להעסיק את עצמך בדברים שאתה אוהב לעשות, ואנו כאן כדי להקשיב, לשמוע, ולתמוך... שיהיה לך רק טוב.

רוצה להינות משני עולמות, אם אתה

חושב לא רק על עצמך, אז אל תיצור קשר, היא עושה טוב מאוד שאינה יוצרת קשר אתך הדרך הטובה ביותר היא להיעלם, כי אם היא תיזום שיחה אתך היא עלולה להשבר ולחדש את מערכת היחסים חסרת התכלית ביניכם. אתה צריך להבין מזה שאינה מתקשרת אליך שאינה רוצה עוד בקשר. שנית חשוב על משפחתך - מה יקרה כאשר יום אחד הדבר יוודע לאשתך? וזה קורה, לפעמים המאהבת רוצה להביא לפירוד ביניכם או לנקום ומתקשרת אל האשה ומספרת לה שיש לבעלה מאהבת ואז ... לך תדע לאן הדברים יתגלגלו. תצא קרח מכאן ומכאן. (כבר היו הרבה לפניך בסרט הזה) אני מאוד מבינה את הכיף שלך, ידעו זאת רבים לפניך כבר בימי התנ'כ כתבו "מים גנובים ימתקו - ולחם סתרים ינעם" אבל כתבו גם "איזהו גיבור הכובש את יצרו". מסוכן לשחק באש לכן הניח לה ללכת לדרכה ואל תשאל הרבה שאלות , תמחק את כל סימני השאלה כי הכל מובן מאליו - היא רוצה להינתק ממך.

גרי,

אין לך ברירה אלא להמתין ולראות מה יהיה. אתם הרי קרובים ואתה יודע מה מונע ממנה להמשיך את הקשר ביניכם. היא כנראה צריכה עכשיו את הזמן שלה כדי להתמקד בהמשך חייה ואינה רוצה לשתף אותך בלבטיה. ייתכן שכבר החליטה ולכן יש נתק. אל תפריע לה. המתן לאות ממנה, גם אם אתה כל כך רוצה לסגור קצוות לא פתורים. אתה הרי נשוי והבנתי שהיא לא. אז תתעלה על עצמך והשאר באופק עד שהיא תחליט מה לעשות. לא רואה שום אלטרנטיבה אחרת. אם אתה מעריך ואוהב אותה -תן לה את הספייס שלה. ודרך אגב, הוא לא יזיק גם לך. תנסה לא להיות חד צדדי.

seeyou

New member
../images/Emo45.gif "אני מסוג הגברים עם מצפון"

מצפן כן מצפון? בספק אבל מה? החיים הם כמו סופר גדול מוסיפים לעגלה כול דבר-משלמים רק בקופה...יש כאלו שטועמים בדרך לקופה..

יש כאלו שטועמים בדרך לקופה

יש גם כאלו שלפני הקופה שמים בצד את האריזה הפתוחה/ריקה ולא משלמים...

seeyou

New member
../images/Emo45.gif-זאת היתה כוונתי

מצד שני ייתכן שהבחורה רוצה תחליף ל-
...גבר נשואי בדרך כלל גם "נקי":מתפקד "פעיל:רעב למין מגוון...היא לא צריכה לבזבז זמן בלחפש התאמה....וגם לא צריכה מעורבות רגשית. איך אפשר לדעת מה היא מעדיפה בחיים?

cinnamon4

New member
לדעתי

לדעתי היא קיבלה החלטה וגם מצליחה לממש אותה בתור אחת שנמצאת במצב שלה, אבל בניגוד אליה לא מצליחה להתנתק (למרות שניסיתי), אני יכולה רק לנחש שגם לה היה קשה עם זה מאוד. ואם זה ככה, ואתה אוהב אותה - תן לה להתנתק ולהתחיל לחיות. כי הרי אתה לא מתכון לעזוב בשבילה, נכון? יש סיכוי שהיא תחשוב שזה שאתה לא יוצא איתה קשר, משמעותו שלא נורא איכפת לך, אבל שוב - אם כן איכפת לך ממנה - זה רק יעזור לה בחיתוך...

SIRI41

New member
בדרך כלל השאלה באה מהצד

הפנוי, או שנדמה לי, בכל אופן לענין שאלתך - מה יש כאן להבין? הבחורה רווקה ורוצה להמשיך בחייה, אתה חייב, אבל פשוט חייב לעזור לה בכך ולא לרצות לחזור אליה. אף פעם לא הבנתי את הנשואים האלה שלא מבינים את הצד השני, או את הבחורה שלא רוצה להתחיל [או להמשיך] בקשר - מה אתם כל כך מתפלאים? גם שיהיה לכם רע, עדיין אתם בזוגיות וחוזרים לאותה אשה ואז הבחורה נותרת לבד וזה ברור שלא הוגן. מקווה שתשכיל ותבין - ממני מי שלעולם לא מועדת ולא הולכת עם נשואים

טליה37

New member
תחשוב עליה

אל תפנה אליה עד שלא תחליט שאתה רוצה אותה ועוזב את אשתך. אל תגרום לה לאשליות ולבזבוז זמן יקר עם גבר שלא מתכוון לתת לה עתיד. טוב עשתה שחתכה מוקדם יחסית, ככל שהקשר מתהדק קשה יותר להינתק. עשה לשניכם טובה גדולה ואל תפר את הניתוק.

למעלה