אוי הבושה =.=

Hawkgirl

New member
אוי הבושה =.=

טוב בלעעע... נחשו מה? פאנסונג חדש! ^_^ אני כל כך מובכת כרגע =.=" אחרי שנתיים שלא שרתי משו, החלטתי לשיר משהו שתרגמתי לפני שנתיים ולא שרתי אותו כי אין לו גרסאת פלייבק... וכבר עשיתי לשיר המקורי לפני שנתיים vocal remove אבל אני פשוט שונאת את זה =.=" אני מניחה שעכשיו ממש התפשרתי ><" בעעעעעע, אני מרגישה שהשנתיים האלו לא עשו לי טוב.. בלעכט, הפאנסונג הבא יהיה יותר טוב! T_T הפתיח לקוח מהסדרה האהובה עלי Negima. בהחלט אפשר לשמוע שהשיר נמוך לי, אבל אני ממש אוהבת אותו אז הייתי חייבת לשיר ]: גומן T_T http://www.youtube.com/watch?v=7Da_WX6HTgI

miaBaby

New member
אני מאוהבת בנמוכים שלך!!!../images/Emo66.gif

כ''כ כ''כ אוהבת שיש לך ! מאוד נשי ועמוק ועם זאת, בגלל שאת חובבת אנימה תמיד יש לך ניגונים playful כאלה בדיוק איפה שצריך... והמון רגש... את המממ יפנית בעברית! זו הדרך היחידה שאני יכולה לתאר את הפאנסונג הזה, האוירה מהמקור תמיד נשארת ... וזה מהמם. ויופי של חוש קצב, בחיי, כל השירים היפנים האלה...לאט מהר לאט מהר... המעברים שלך מצויינים בין קטע לקטע...

amityosovich

New member
מסכים עם ההגדרה

יפנית עברית! בדיוק! התרגום נשמע טוב, הגיוני ומתאים הקצב טוב ואת שרה טוב! :) קצת שומעים את הבעיית דיקציה, אבל בקטנה...

amityosovich

New member
מממ אין לי מושג...

כאילו, אני זוכר שהמורה ללשון אמרה לנו לא להגיד יכולתי, או יכל, או יכלה, אלא היה יכול, הייתי יכול וכו'.... לא יודע איך זה מתיישב עם התנך וזה...אבל זה מה שאני זוכר מהשיעורים

Hawkgirl

New member
מוזר..

טוב, נראה לי היה יותר מוזר אם הייתי אומרת "אם הזמן יכול יום אחד רק לעצור" ^_^" כי מסתבר שיכול משתמש גם להווה וגם לעבר O: לולז, טוב, נדע להבא O:

Hawkgirl

New member
דרך אגב...

מה זה "את המממ יפנית בעברית"? XD מצטערת, לא הבנתי XD

miaBaby

New member
הקצב שלך...

הוא מאוד יפני, חד, ובמקום... שזה לא קל, גם לתרגם לעברית שישמר הקצב הזה וגם לשיר את זה ככה. אני לא מופתעת, כי את רואה הרבה אנימה ויש לי חברה שהיא גם ככה והיא תמברת בחדות ואינטונציות יפניות כשהיא רוצה וצריכה, אני רואה בזה ככשרון, ולא הייתה לי מילה אחרת להגדיר את זה מאשר "יפנית עברית"

TAPUtiki

New member
כבר הגבתי לך בפייס בהרחבה

אבל...לשם חידוד והבהרה, אני אוהבת את השירה שלך!!! :)

razop90

New member
יצא לך טוב דווקא ../images/Emo3.gif

אהבתי בכללי את השיר, אבל היו שם קטעים מסויימים שלא הכי אהבתי כי זה היה נשמע כאילו מיהרת וזה...לא משהו רציני...אבל טוב מאוד!

Hawkgirl

New member
אני משערת..

שאם הייתי מקליטה בעוד כמה טייקים הייתי עובדת קצת על המהירות. אני יודעת על מה אתה מדבר. אבל אחרי שהקשבתי להקלטה הזו, דווקא כן אהבתי ת'מהירות בקטעים האלו XD כי זה מה שהבדיל את החלק השני מהראשון, הקצב... אבל פסדר, אקח לתשומת ליבי ^^ תודה ^^

Tu Lus

New member
וואו רותם איזה קול!

אהבתי כל כך את הקול שלך, לצערי אני לא מזהה זיופים, הלוואי והייתי שרה כמוך!
אבל משהו בתרגום נורא הפריע להרמוניה של השיר והשירה.. אולי מחסור בחרוזים או מקומות שהרגשתי שאת מאוד ממהרת בשירה כדי להספיק לומר את כל המילים. בכללי נהנתי לשמוע אותך וזה לא קל לתרגם שיר מיפנית לעברית ולחשוב על חרוזים ודיוקים. אז כל הכבוד! תעלי עוד שירים

1MEiitar5

New member
מדהים T.T

יש לך קול נעים ושירה טובה. התרגום יפה. ממש נהנתי ^^

lsabag

New member
ממש אהבתי רותם!

סחטיין וכמו שמיה רשמה גם אני אהבתי את הנמוכים שלך
הקצב של השירה שלך מדהים תאכלס? ממש אהבתי רותם

למעלה