אוי, גאווין

anazapela

New member
אוי, גאווין ../images/Emo7.gif

איזה יופי של סיום עונה הביאו לנו. עוד לא עיכלתי את כל מה שקרה, אבל זה היה טוב. מדי. אהבתי את ההתכתבות עם הסיום של העונה הראשונה וסגירת המעגל בשעה טובה ומוצלחת. רבע השעה האחרונה היתה מהפנטת. הפסקול היה מושלם (הסמית'ס!
). רובי הדהימה לכל אורך העונה והיום היא התעלתה על עצמה. סיד הורסת, גאווין וטרוי מושלמים, פין גרם לי לדמעות בזווית העין (הוא עוד יחזור!), דארס ויוג' משעממים, מיה קשורה לאיזו מיטה רחוק מדי מאיתנו, ואלי? יפה לה הפוני
. הצצתי עכשיו באתר של הביבז וראיתי שאכן יש עונה רביעית, שתשודר בבריטניה ב-2005 (עד כה נמנעתי בשל חשש ספוילרים ושאר טומאות שרק רינת חוטאת בהן). רק המחשבה שצריך להמתין עוד שנה שלמה בשביל שישה פרקים, שבקושי מצליחים לדגדג, עושה לי רע. איך שורדים עוד שנה בלי גאווין? מישהו מכיר self help books בנושא?

אבוי, איזה קתרזיס

מה יכול להיות רע בפרק סיום עונה שמשתמש בפסקול בשיר של רובי וויליאמס?
אני מודה שנכבשתי, הפרק אתמול היה 45 דקות שלמות של עונג, אני לא זוכר מתי בפעם האחרונה סדרה כל כך קצרה הספיקה לכבוש אותי בצורה כזו. אני גם לא יודע למה, אבל יש לי משהו נגד ראלפי - בפרק הקודם הייתי בטוח שמיה תחטוף אותו, אתמול כבר ראיתי אותו מתעופף עם פין (למה פין צריך חיסונים בדיוק? שימות הכלב!)... וכל מה שנשאר זה 3 בקשות:
מה השם של השיר שרץ בפרומו של הסדרה בערוץ?
מה השם של השיר שרץ אמש בכותרות הסיום?
שידור חוזר מחזורי לעד של הסדרה? ואם כבר אז - עונה 7 של וויאג'ר מתי? (מצטער רינת, לא יכלתי להתאפק
)

anazapela

New member
שירים וחיסונים ../images/Emo79.gif

לגבי הפרומו אני לא יכולה לעזור, אבל לגבי הנעימה של כותרות הסיום אני יודעת שמדובר בנעימה מקורית של הסדרה, רק בהילוך איטי לצורך הדרמה. חיפשתי בעבר ולא מצאתי להורדה, לצערי. במחשבה שניה, לא עזרתי לך בכלל...

oferlaor

New member
זה לא היה טיפה מלודרמטי?

הסוף היה טיפה מלודרמטי לטעמי (במיוחד הדקה האחרונה). חיכיתי לאיזה טוויסט משוגע או משהו שיפיל אותנו לגמרי, ולא היה...

למעלה