אוי באסה

poop shoot

New member
אוי באסה

הבנתי היום שאין מצב לעונה שלישית יהיה גג שתי עונות כי שלישית תהיה חרא מכיוון שכל היופי הוא שהיא תלמידת תיכון סקסית וחצופה מה יהיה אחרי תיכון? היא תהיה כמו סברינה תלך לקולג'? זה עלוב! או תעבוד באיזה עיתון ותהיה עיתונאית חצופה וסקסית? פיכס חבל, היא סקסית אני רוצה לראות אותה כל הזמן אבל אני לא יכול לראות שוב את הסדרה מההתחלה זה לא כיף

guysahaf

New member
בניגוד לסדרות אחרות

אף אחד לא אמר שסוף העונה הראשונה סימל את סוף השנה... ומצד שני, באפי עשתה יפה מאוד את המעבר מתלמידת תיכון, שהיווה את מרכז הקונספט, לקולג' ולחיים האמיתיים.

ברהה1

New member
נכון...

לא נראה לי שאם ירצו לעשות עונה שלישית זה מה שימנע אותם... אבל נראה לי קצת מוקדם לחשוב על זה ...חח

לא ניראה לי שזה

מה שימנע מהם לעשות עונה שלישית כמו שקראתי בפורום ליפני הרבה זמן הולכים לשדר את ורוניקה מארס במקביל לאבודים וכל מי שרואה אבודים וורוניקה יכול להבין את הבעיה כאן אז ככה שתיסמכו על זה שהרייטינג של העונה השנייה של ורוניקה לא יהיה כמו של העונה הראשונה

חותםםם

New member
אממ..

גם אני לא חושבת שתהיה עונה 3.. אבל מי יודע..הכל יכול להיות.. אם הכותבים חושבים שזאת סידרה שכדאי שתהיה לה עונה 3... אבל..מי יודע?

irene17

New member
גם לי זה נראה

גם לי זה נראה בהתחלה שאי אפשר יהיה להוציא הרבה מכל העניין הזה אחרי שהם יסיימו תיכון, אבל אני מאמינה ברוב ת'ומס ואם העונה השנייה תהיה הצלחה, אז אני חושבת שהוא יוכל לעשות עוד עונה שוות צפיה, הדמויות שלו כ"כ מורכבות, והטקסטים נהדרים ואני חושבת שהם יוכלו לעשות עם כל זה מעבר די חלק לחיים שמעבר לתיכון.

monika bing

New member
אני מקווה

שהיא תצליח גם לעונה שלישית כי סברינה היה די כישלון במעבר... אבל מצד שני היו סדרות שכן הצליחו כמו באפי...אז בואו נקווה שורוניקה תלך בעיקבותיה..!! חח

monika bing

New member
אני מקווה

שהיא תצליח גם לעונה שלישית כי סברינה היה די כישלון במעבר... אבל מצד שני היו סדרות שכן הצליחו כמו באפי...אז בואו נקווה שורוניקה תלך בעיקבותיה..!! חח

dalida1988

New member
לא מסכימה איתך

כי קודם כל אז נגיד יהיה לה עוד שנה בביה"ס... ואז היא תעבור לקולג' מה רע בזה?? בבנות גילמור זה לא היה רעע...רק עשה טוב.. ודווקא הרעיון של עיתונאית..חמוד למרות שמתאים לה לעבוד במשרד אחר..אבל שיהיה מי שעשה כזאת עונה יפהה יכול לייצר(נקווה) עוד עונות רבות

poop shoot

New member
אני מסכים עם guysahaf

לא כל עונה נגמרת בסוף השנה אני מקווה שהם יחשבו על זה ככה גם.

למעלה