אוי באמת..
.

יפעת 1 2

New member
וואי...קוראת מחשבות את...

בדיוק היום ניסיתי להשיג את מרכז ''שמע''(ללקויי שמיעה) לשאול אם הם צריכים מתנדבים...(חלום שלי מאז ומעולם לעבוד עם ילדים לקויי שמיעה- בדיוק היום עלה לי לראש הרעיון שגם אם אני אעבוד בבנק אני אלך להתנדב שם...) ממש תודה ולילה טוב לכולם.

חייםלוי

Member
מנהל
הבן שלי מתנדב בשמע. הוא התחיל

לפני כמה שבועות כשיצא לחופשת שחרור מהצבא. הוא עוד לא השתחרר.יש סניף בתל אביב וסניף בירושלים. תחליטי לאן רוצה. יש שם הרבה מאוד פעילויות מכל הסוגים ולגילאים שונים מכיתה א' עד י'

יפעת 1 2

New member
אוי באמת..../images/Emo32.gif.

בהורוסקופ שלי בתפוז כתוב-''לחלק מכם אלו ימים מתסכלים למדי''... ממש נחמד מצדם להזכיר לי...לידיעת המתענינים לא חתמתי בצהרון, הייתי שם וראיתי צהרון-בייביסיטר עם עוד שתי מדריכות מבוגרות בהרבה ממני שמדברות בטלפון כל הזמן... לא הייתי מסוגלת... מהדרכה אני כבר יורדת כנראה, אין לי מה לשבת בבית ולהיות אטומה לזה שאין משרות כ''כ בהדרכה ואם יש כנראה שלא רוצים צעירות מדי כמוני... אופציה להיות טלרית בבנק נפתחה עכשיו(הבנות החמודות האלה בבנק באשנב כל שמפקידות לכם את הצ'קים ועושות העברות ויש תור ארוך ומייגע...)קצת אנשים, צעירים, אולי יהיה טוב..לא ממצה כישורים אבל חייבים להתפשר ולקחת את זה באיזי...(וכן, זה עדיף על הצהרון הזה...) המטרה מקדשת את האמצעים כך אומרים לא? דווקא בתור המורה המחליפה היה מגניב אבל משום מה כבר לא קוראים לי...לא כדאי להסתמך על זה כהכנסה קבועה... ערב טוב חברים(וסליחה על ההתבכינות...)

חייםלוי

Member
מנהל
באמת חייבים להתפשר על מקום עבודה

עד שמוצאים את זה שמתאים. ובתור קשיש הפורום אני יכול לספר על עצמי. בזמנו פוטרתי מעבודה בשל טמטום המנהלת במקום בו עבדתי. התחלתי לפש עבודה בתחום שקרוב אלי - ספרים ומצאתי עבודה בחנות ספרים שהמנהל שלה התייחס לספרים כמו לירקות. אבל לא היתה ברירה עבדתי שם בתור סבל פחות או יותר ובאותו זמו חיפשתי משהו אחר. תוך חודש מצאתי משהו יותר טוב. להסתמל על מורה מחליפה זה באמת לא כדאי.תעבדי בינתיים איפה שמתאפשר לך ותוך כדי תנסי לחפש משהו יותר מתאים לאופי שלך ולנטיות לבך.

Mירב26

New member
לפחות ניסית...

ואצלי הצהרון זה לא בייביסיטר (זה גן לא בי"ס), אני פשוט לא נותנת לזה להיות ככה.

rosmarin

New member
להיות צעיר זה יתרון../images/Emo28.gif

ליפעת את פשוט מתיאשת מהר מידי להיו צעיר יותר תמיד עדיף בכל הצורות הגננות ניראה לי גמורות-שחוקות ואת מלאת מרץ ועניין חשבי על זה! חשבי על משהוא יותר יזמי ליצנות מסיבות יום הולדת לילדים לימדו אותי משהוא חכם במקום שאין עבודה תיצרי עבודה יש לך את זה עבודה בתור טלרית בבנק ניראה לי פיספוס גדול לרצונותיך וליכולתך תיקוותי שתמצאי את עצמך במקום הראוי לך

moribat

New member
רק השתחררת, תני לזה עוד זמן.

גם ככה המצב קשה, אז טיפה סבלנות. תמשיכי לחפש, וכשיקראו לך למלא מקום, תעבדי בזה בינתיים. יהיה בסדר בקרוב. מקסימום, אולי באמת תנסי כיוונים אחרים, מי יודע, יכול להיות נחמד. בהצלחה, יפעת. את לא מתבכיינת, רק משתפת. וגם אם כן, בהחלט מותר לך....

למעלה