אוי, אני מעוצבנת!

steelwater

New member
אוי, אני מעוצבנת!

נורא ואיום. בזמן האחרון אני קוראת בכל מקום על סדרה בריטית חדשה בשם "מחלקה אלטרנטיבית" שהיא קומדיה הזויה על ביה"ח. הם לא גנבו את זה משום מקום, הא?!
רציתי לחפש עליה קצת ולראות אותה כדי לראות מה הולך שם בדיוק וחיפשתי ומצאתי כתבה שממש עיצבנה אותי. הוכתרת שלה ממש מעצבנת. " תשכחו מ"סקראבס" הרדודה - "מחלקה אלטרנטיבית" היא קומדיית בית החולים הכי הזויה ואפקטיבית שיש בנמצא " מה זה הבולשיט הזה? נכון שתמיד אני מדמיינת איזה מגניב זה היה להיות בצוות שיוצר את סקרבס ואיזה מגניב היה לעשות לה גירסא ישראלית, אבל הטיפשים האלו גנבו את הרעיון של הסדרה ועשו לה גירסא אנגלית. הם ממש גנבו את הרעיון של הסדהר. והטיפשים האלו בכתבה ממש מעצבנים אותי כי במקום להגיש ש"מחלקה אלטרנטיבית" היא סדרה טובה אז הם גם חייבים לרדת על סקרבס. בשביל מה גם לרדת עליה? למה להגיד שהיא רדודה בגלל שאתם חושבים ש"מחלקה אלטרנטיבית" טובה? http://tarbut.nana.co.il/Article/?ArticleID=385305&sid=123 לפחות יש גם לינק לכתבה טובה על סקרבס.

Angelus

New member
לילך וולך.. פחה.../images/Emo6.gif

איך אני לא סובל את המבקרים הישראלים הוואנה-בי משהו. תתנו להם לצפות בסרטים הכי טובים והם יפהקו, זרקו להם סרט תורכי והם ימצאו דרך לשבח אותו. ומלבד לכך, היא אפילו לא יודעת לבקר כמו שצריך. "תשכחו מסקראבס הרדודה"? זאת דרך להשיג צופים.
פשוט מרתיח לקרוא את זה!!

תראי בואי לא נסחף ונרד על הבריטים

בד"כ גונבים להם את הקונספטים (ואני יכולה לתת לך נומרוס אקזמפלס פור דט) אני מסכימה אבל עם איצעק (
) בקטע של המבקרים הישראלים...

jess r

New member
הם לא רק גנבו את הקונספט

הם גם עשו את זה גרוע. אם כבר להעתיק, אז להעתיק בצורה איכותית. ו"מחלקה אלטרנטיבית" זה איכסה. אפילו להעתיק כמו שצריך הבריטים האלו לא יודעים...

DivineComedy

New member
ראיתי עכשיו חצי פרק...

ואני חייב לומר מבלי להשוות את זה לסקראבס שזה פשוט עלוב. זה מנסה להיות מתוחכם אנגלי כזה אבל יותר מין mess בלתי מובן. אולי אני צריך לראות יותר פרקים כדי להתחבר אבל אני מעדיף לראות את My Way Home בפעם ה12.

Aviad1987

New member
מה קרהההה לכם

מחלקה אלטרנטיבית (משודרת אצלנו ביס פלוס) היא אחת הסדרות הטובות שיש! פשוט משובחת. הרבה יותר הזויה ומוטרפת מסקראבס והרבה יותר צריך להיכנס לזה מאשר לסקראבס. אבל זה הטבע של סדרות בריטיות... וסקראבס מעולה לא פחות כמובן.

למעלה