אוי אנדרנלין

nirosm

New member
אוי אנדרנלין

בפעם הראשונה שפוגשים אותו נרתעים כמו ילדים קטנים הפחד המשתק שגורם לרתיעה אבל באותה מידה גם גורם למשיכה. דואליות כזאת בלתי מוסברת ומאבקים בין
הקטן בצד שמאל של הכתף לבין שכנו המלאך תהייה רציונלי ככל שאפשר ברגע שחויתה שוב נפלת בדיוק כמו לסם. אתה קם איתו את ישן איתו אתה מזיין איתו הוא שם וזה בלתי נמנע אתה רק רוצה לחוות אותו שוב הוא קורה לך ולא מרפה עד שלא תשחרר אותו שוב.הוא יושב שם כמו ידיד נאמן ורק מחכה להזדמנות. וכמו
קשור אם לא תוציא אותו זה סתם יוביל לאלימות אז אתה דואג לו מפטל בו הרי זה בנוי על הדדיות. ולפעמים כמו בכל מערכת יחסים יש גם ירידות וגם לא מעט נפילות אבל תסמכו אליו הוא יסתיר את זה ממכם יתשתש הרי אתם לא יכולים להגיד לו לא. אנדרנלין כלכך מתעתע אבל אנחנו כלכ כך מכורים. כרובי לוני רותם וגידי תודה על אחלה של בוקר היתה אחלה רכיבה וההקדמה זה סתם לפרוק את התסכול של קרסול נקוע וכאבי תופת שפתאום צצו אחרי שהחבר של כולנו חזר למלונה.

nirosm

New member
לא צריך ??? זה ברור שנהנתי ../images/Emo6.gif

ופעם הבאה סיגריות אלי

LY 192

New member
סחטיקה עלייקה גבר כתום...

מי שלא נופל לא חווה את הכייף שבקימה. אין כמו אדרנלין לנשמה . לפחות אצלי , אני יודע שמקור האדרנלין הוא בפחד. אני תמיד מפחד ותמיד נהנה מחדש להתגבר על הפחד. מה לעשות שלפעמים המסע עובר בחדרי מיון למינהם? על הקבר שלי יהיה כתוב :" עד שהוא מת הוא חי" וטיפ קטן, יש יצירות שכבר כתבו להם תוים. לא צריך לחפש את התוים מחדש - מספיק מפחיד ללמוד אותם ממורים טובים.

nirosm

New member
לוני לא רק אצלך מקור האנדרנלין

הוא בפחד אצל כולנו זה כך אתה יודע פיזיולוגיה וכאלה . ובקשר לתווים אף פעם לא התיימרתי להלחין ובתקווה שבקרוב נלמד קצת תווים חדשים שיהפכו למנגינה חדרי מיון? לא עדין לא אבל אם זה יגיע אז זה יתקבל באהבה כי לצערנו זה גם חלק מהמשחק וגבר כתום הלוואי (זה יקרה השאלה מתי )כרגע צריך להסתפק באדום

TShavit

New member
רק דבר אחד (זהירות! תמונות קשות!):

אדרנלין. בלי נ' אחרי ה-א'. ולפעמים יש מחיר לאדרנלין... טל

TShavit

New member
והכי קשה לצפיה: תשלום ד'.

תאמינו לי, סיפור מהתחת. חלומות פז טל

ixmix

New member
../images/Emo6.gif אחד הגדולים.

וגם אחד השעירים. ענק
.

סיני 1

New member
מכרתי את התמונה של התחת לאתר של

נקרופילים במכירה פומבית, סך הרווחים 1200 ש'ח. טל , מאחר וזה שייך לך, אז למי לתרום את הכסף? אחרי ניקוי מש'ס(מיסים של סיני) נשאר 1.20ש'ח.

למעלה