אוי אלוהים

אוי אלוהים

אני כל-כך אוהב אותה. איזו אשה נהדרת. איזה כאב, איזה חוסר בלב. כל-כך רוצה להתחתן אתה ולחיות אתה לנצח. כל-כך חמודה ומקסימה. אמרה לי פעם לא ומאז לא שמעתי ממנה. למה היא לא רוצה אותי? היא האשה שאני הכי אוהב בעולם. אף-פעם לא אהבתי אשה ברמות כאלה. עצוב. מתגעגע נורא.

marioForever

New member
move on dude...

כאילו
מבין אותך באמת...
אבל ...
לא יודע, אם לא תמשיך הלאה מה אתה עושה ? גם פוגע בך וגם בה ?
אם היא הייתה רוצה אותך היא היתה יוצרת איתך קשר משמע היא לא רוצה אותך , אז למה להיות מטריד כרוני ? ככה אתה פוגע גם בך וגם בה
בשנאה אומרים שאפשר או להחזיר ... כאילו לשנוא... או להיות "אפס" ולא להחזיר...
אבל האמת שיש גם אפשרות שלישי..
אפשר פשוט לוותר
העולם יפה מדי כדי שלא תחקור אותו..
אתה חייב את זה לעולם שנתן לך חיים
לנצל אותם
לחיות...
אחרת, זה ממש בזבוז החיים שהוא נתן לך לא ?

אני לא מצליח לשכוח אותה

ולא מרגיש שאוכל. היא טבועה בי מאד חזק, היא הגורם שטבוע בי הכי חזק. היא אמרה לי בפירוש שהיא לא רוצה אותי ולכן אני לא יכול ליצור אתה קשר, אבל העניין שאני עצוב שהקשר אתה לא יכול להתממש ואני לא מצליח להתגבר על תחושת הצער. אני ממשיך הלאה אבל אותה תמיד הכי אוהב כי היא בשבילי האדם הכי נהדר בעולם.

marioForever

New member
גם אז ? שהיית איתה, דיברת במטאפורות ?

ובשפה גבוהה כזאתי וכל זה ?
כי כאילו..
אנשים לא באמת מדברים ככה...
סתם סתם...
אממ
אחינו..תדגבר עליה
קורים דברים בחיים
אנשים עוזבים אנשים באים..
החיים ממשיכים אחרת זה באמת בזבוז ...לתת לך חיים שאתה לא נהנה מהם ..

alona 27

New member
מתי הספקת?

אם היא אמרה לך לא אז מתי התאהבת בה?
יצאתם? הייתם ידידים?

לא התאהבתי בה

אני אוהב אותה. אהבה היא יותר חזקה ומורכבת מהתאהבות. היא הייתה מטפלת שלי במשך 4 שנים לפני עשרים שנה, ובמשך הטיפול למדתי מהר להכיר את אופייה הטוב ולאהוב אותה מאד והחלטתי שאני כל-כך אוהב אותה שהקשר אתה יותר חשוב לי מהטיפול שלה. בטיפול ניסיתי ליצור אתה קשר, ולקראת סוף הטיפול הכרזתי לה בבירור על רצוני שנפסיק לעבוד ביחד ואז נהיה בקשר, ואמרה לי לא. אני מאד עצוב בגלל זה.

למעלה