אוי אלוהים...|מזיע|

Alice1Danit1

New member
אוי אלוהים...|מזיע|

היום,סבלתי כל כך הרבה
עבדנו שעות על הבמה..הרגשתי שאני נמסה מעל לנורה האדומה שבישלה את ראשי השטני
חברה שלי הביאה
ובקבוק מים. שתיתי לה הכל,וגם נגסתי בתפוח
אחר כך טיילנו לגן...וניסינו להתאקלם שם
ישבתי ליד ילד קטן והתנדנדתי בנדנדות. היה כיייייף
ואז חזרנו שוב לחזרות..בעעעעעעעעעעעעעעעעעעע|מזיע| עמדתי ושרתי..וכל קטע 5 פעם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! מרוב התחרפנות..התחלתי לחקות את מרגלית במיקרופון וכולם צחקו. אבל היה קשה..יש לי פצעים באצבעות
אני שונאת ת´גיטרה הזווווווווווו
אממ..למרות הכל..נורא נהניתי... לקחו אותי על הידיים הבייתה
וזהו

Alice1Danit1

New member
אוךךך..הורידו את האייקון המזיע../images/Emo10.gif

אזזז..אמממ... מזיע=

keren007

New member
בואנה את מחקה את מרגול../images/Emo35.gif

גם אני... אבל רק משפט אחד... "יום אחד אולי אפרוש כנפיים!!" (עם דגש ממש חזק על ה-ח´)

את סבלת?

עברתי ליד חנות של בגדים של פילה, לוטו, פוקס, פומה וכו´ ולא נכנסתי (באשמת אמא שלי!) זה אסון! והייתי במפעל של אדידס, קניתי נעלי כדוריד, אני מתה
איזה יפות! ואחר כך התחלתי לחפש אחרי בגדים שם, מכיוון שנורא יקר שם (וגם איכותי) לא קניתי כמעט בגדים שם, קניתי רק חולצה מגניבה כזאת, אבל היו שם בגדים יפים
ורציתי אותם את מבינה מה זה סבל דניתה?! סבל לעבור ליד חנות בגדי ספורט ולא לקרוע את החנות
אבל העיקר שיש לי נעליים חדשות (ועוד) חולצה חדשה לאוסף

swirrrly

New member
../images/Emo4.gif

לא רוצה להשמע כזאת.. לא משנה.. אבל אצלי זה סבל לעשות קניות. דבר ראשון למצוא משהו שאני אוהבת - זה עינויים. כל הבגדים צמודים מדי, גדולים מדי, פשוטים מדי, מזעזעים מדי, באופנה מדי, ישנים מדי... ותמיד מה שאני חוזרת איתו הביתה זה לא מה שאני רוצה. לקנות נעליים, אני בדרך כלל לא אוהבת, בגלל כל החלק של המדידה. ואני פשוט לא מצליחה פאקינג להחליט מה אני רוצה!! ומה שהכי מעצבן זה, שתמיד מאיצים בי, ואני לא יכולה ככה!

shahf

New member
קל מאוד

עם את אוהבת אותי את לא אנושית ועם את לא אוהבת אותי אז את כן

BlackRose

New member
אוי אני כלכך מכירה את זה!!../images/Emo141.gif

יש לי טראומה מאתמול. הייתי עם כמה חברים בהופעה של מוקי (היה כ"כ סבבה-ד"א) אז ישבנו על המדרגה באמפי ולידי ישב איזה זקן אחד... וחברה שלי דחפה אותי ובטעות נמרחתי עליו (לא נעים) ועוד צעקתי "דאאאאאי" על החברה שלי והוא היה בטוח שאני צועקת עליו(עוד יותר לא נעים)... בקיצור במהלך ההופעות חימום וההמתנה למוקי הזקן התקרב אליי עוד ועוד לאט לאט עד שהוא היה מאוד צמוד אליי ואני התחלפתי עם ידיד שלי (הוא הבין אותי, לפחות אליו הזקן לא נטפל!) אוי זה היה כלכך לא נעים, חיכיתי שהוא יילך משם... מים שקטים חודרים עמוק..

swirrrly

New member
../images/Emo4.gif ../images/Emo4.gif../images/Emo4.gif ../images/Emo4.gif ../images/Emo4.gif ../images/Emo4.gif

זכרונות לא נעימים צפים לפתע במוחי.. לא אפרט.

Alice1Danit1

New member
אוי´ש אני חולה על הפורום הזה../images/Emo6.gif

מהודעה מעופשת ומוזנחת שלי
,אנחנו מקפצים לשירשור שלם של:"סבל
,זקן אחד בהופעה של מוקי
,אנושיות
,אנושיות(
),ומסע השופינג הסוער של מעין
" עכשיו אני מבינה למה קוראים לפורום הזה:"אוף טופיק"

למעלה