אוי איזה מצחיק

1337hAx0r

New member
אוי איזה מצחיק

היום מצאתי בתיבת הדואר שלי קלטת אודיו של אמנון יצחק,חוץ מזה שזה מצחיק הכל גם רוב הטיעונים שנשלחים לאתר חופש הם מההרצאות המטומטמות שלו.

begone

New member
תהיה גבר

לך למשטרה ותגיש תלונה שאח שלך הקטן (קטין, אם אפשר) מצא את הקלטת. זה אומר שאמנון יצחק הוא עבריין, שכן אסור לשדל קטינים. נו, קדימה - תהיה גבר. יש לך אחים קטנים?

1337hAx0r

New member
אוי אוי

ממש מהפנט,קולות ברקע שאומרים תחזור בתשובה ומבטיחים "תמורה",רק התחלתי לשמוע וכבר בא לי להקיא.

1337hAx0r

New member
זה נוראאאא

האידיוט טוען שהטרור הוא בגלל החילוניים בגלל שאיזה אחד שהיה מנהיג הפלסטינים ראה סוהר אוכל פיתה בפסח ומזה הוא הסיק שעם היהודים לא שומרים על מצוותיהם אז לא איכפת להם מהמדינה (דפיקות) ובגלל זה הערבים חושבים שהם יכולים להשיג את כולה ולגרש (או להרוג) את כל היהודים פה. אני אחסוך את תגובתי.

1337hAx0r

New member
אני רותח!!!!!!!!

האידיוט הבור הזה מאשימם את אותו סוהר תמים ברצח של אלפי אנשים!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אמרתי כבר שיש לו קול נורא מעצבן גם?

begone

New member
תתלונן במשטרה!

בשביל מה אתה משלם מיסים? בשביל מה יש חוקים המגנים על קטינים? קח את ההורים שלך, תסעו ביחד לתחנת המשטרה הקרובה ותתלונן נגד אמנון יצחק. זה לא גן ילדים כאן - מדובר על החיים שלך, על האזרחות הטובה שלך ועל המשפחה שלך. להיות אזרח פעיל במדינה דמוקרטית מודרנית - זה לא רק להצביע כל ארבע שנים. להיות אזרח פעיל, זה אומר גם להשתמש ולהיעזר במנגנונים של המדינה המודרנית - משטרה, משפט, מוסדות ציבוריים וכו´. למה אתה מחכה? אתה רוצה שיום אחד האח הקטן שלך יהפוך לדוס מזיל ריר?

1337hAx0r

New member
אני בטוח שהוא לא ייהפוך לזה

אבל כנראה אני אלך בעצתך ואקח אותו איתי לתחנה בכפר סבא ביום ראשון (בסוף שבוע אין טעם אפילו)

begone

New member
כל הכבוד

אגב, פעם הייתי במשטרה בשביל הגשת תלונה בנושא אחר. זה ממש לא נושא מסובך. אבל בשביל שהתלונה תהיה אפקטיבית - רצוי שתבוא עם ההורים. וחיוני שהתלונה תהיה אכן אמיתית - דהיינו שהקלטת הזאת אכן הגיעה לאח שלך. אגב, כל הסיפור צריך לקחת שעה לכל היותר. לא סיפור גדול. וגם אתה תרגיש טוב - שעשית משהו.

1337hAx0r

New member
כבר הייתי שם פעמיים

הגשת תלונה וחקירה,ולמה שאני אבוא עם ההורים שלי? ממה שאני יודע הם לא מתייחסים ממש לתלונות,סתם מתעלמים אבל נראה מה יקרה כבר....

איילת1974

New member
הוא צודק- אנחנו באמת נענשים../images/Emo88.gif

בעבר טענתי שאלוהים באנת מעניש אותנו על פשעים, ואני עדיין עודת מאחורי זה. אך מה שאיבם יודעים, שאלוהים מעניש אותנו על אלה שמציגים עצמם כהולכים בדרכו. אני כחילונית יכולה לעשות כמעט ככל העולה על רוחי (במסגרת החוק האזרחי) אך מי שמצהיר כמאמין, וכבר התווכחנו כאן על כך לפני שבוע, זה סיפור אחר. אז בואו נראה על מנ אלוהים מעניש אותנו: 1- על גנבתו של הח"כ לשעבר יאיר לוי (ש"ס). 2- על גנבתו של הח"כ לשעבר (כמה מפתיע מאותה מפלגה) האחד והיחיד- אריה דרעי. 3- על הטווח של ברוך גולדשטיין. 4- הרצחו של רוה"מ יצחק רבין, ע"י יגאל עמיר. 4- על ההטפה לרצח ע"י רבניו. 5- על אנס היערות. ועכשיו לשאלת השאלות- מה משותף לכל האנשים הנ"ל???

nissimhania

New member
את כל כך עלובה.....

ותעיפי אותי מהפורום אם בא לך, לא אחזור בי.

Dorfl

New member
לא - אמנון יצחק הוא העלוב

היא רק באה להראות עד כמה הטיעונים שלו טיפשיים, היא לא באמת ירדה לרמה שלו.

kelebrin

New member
אני רק רוצה להודות למר אמנון יצחק

שבזכותו בלבד, הרבה מהשירים האהובים עלי, כרגע מוקלטים על הקלטות שלו. מר אמנון חוסך לי הרבה כסף! היידה אמנון! סתאאם...

1337hAx0r

New member
קלטות זה פאסה

שיצרוב תהרצאות שלו על דיסקים רב פעמיים.

israelberger

New member
תתבעו גם אותי

הנה אני משדל קטינים בקישור למטה לקלטת של אמנון יצחק. זה מההרצאה שלו בצפון תל אביב שאני מניח שהרוב פה מאוד לא אהב. הבאתי גם קישור לאתר שלו שם יש הרבה חומר שיכול לעזור לשידול.

למעלה