אוי אוי אוי..

נעמה!

New member
אוי אוי אוי..

אין לכם מושגגגגג כמה נהניתי בפורים! דבר ראשון ראיתי את תגלי שלנו!!! תגל , את כ``כ יפיפיה! מתוקה שליייייי וראיתי גם את ניב-עקרב וG99 !!!!!!!!! זה היה ה-פורים שכלכך כלכך כלכך נהניתי בו! חוץ מזה חיי עוברים... אתם יודעים: ביצפר, מבחנים, שיעורים... אבל יש גם משהו קטן, חדש ומאוד משמח.. אההה.. איך קוראים לזה?...משהו עם `א`... אהבה? כן, ככה קוראים לזה! אז זהו. שכן. אהבה. אבל היום מישהי קלקלה לי את כל מצב הרוח הטוב. ההיא, האישה הזאת שחושבת שהיא מבינה הכל! נראה לי שאני מפסיקה עם זה..נמאס לי כבר ממנה! היא כל היום מזכירה לי כמה הבעיה שלי קיימת וכמה אני לא עוזרת לעצמי וכמה... אופפפפפפפפפפפ ! ! ! ! דיייייייייייי אני לא אתן לה לקלקל לי את השמחה שנכנסה לחיי! אז מה אם יש לי בעיה? אז מה אם אני לא עוזרת לעצמי? מי בקש ממנה שתתערב לי בחיים שלי? מי אמר לה שאני רוצה עזרה בכלל? ומי הוציא את הכלבים לעזאזל? (חחחחחחחחחחחחח סתם!) שיהיה לכם יום נפלא }{ נעמה

הי נעמונת..

ביקשת שאני אכתוב לך.. אז הנה.. לגבי מה שכתבת, אני מאושרת בשבילך ובאמת אל תתני לטיפול לגרום לך לחזור לדכאון, אבל.. אל תוותרי גם עליו, כי אין מה לעשות את חייבת את זה.. אני מאושרת שאת כל כך במצב רוח טוב.. איזה כיף זה, הא!! טוב, שולחת ד``ש וחיבוק. תמשיכי להנות ולהשתולל לך. ניב

למעלה