אוי, אווווייי

Black Star

New member
אוי, אווווייי

איך לא בא לי לחזור מחר לבי``ס. אין לי מושג למה, אני מרגישה שאני פשוט לא יכולה. אין לי כוח לזה... בע, יש לי שעתיים מתמטיקה (הגיע הזמן שאני ארד ל-4 יח``ל... אני באמת שלא יודעת כלום. ואין לי כוח לזה), ויש לי שעתיים עם המורה הכי פסיכית בעולם, המורה שלנו לספרות- יום אחד אני אספר עליה יותר בפירוט. משהו משוגע לגמרי, זה ממש מצחיק.. ו...הממ... בעעע, הגדרת צמחים בביולוגיה. זה לא שזה לא נחמד להסתכל על כל הגבעולים האלה... אה, רגע, זה כן. מה עוד יש לי? וואלה, אין לי שמץ- לפחות התבטלו מחר כמה שיעורים, בגלל שכולם בסמינר הזה.. אבל די! אני לא יכולה! אני חולה, אוף. אף אחד לא מעריך את זה. אה, והיום עשיתי סדר בכל הבגדי בלט שלי, והייתי ממש ממש מאושרת שהרוב עולים עליי (דברים מהיסודי!!!) ומה שלא עולה היה בעיקר בגלל האורך (הקצר להחריד). וזה ממש לא שנשארתי באותה מידה, אלוהים יודע :-( אבל עדיין היה כיף למדוד דברים ממש ישנים ולגלות שלא רק שהם לא מתפוצצים, אלא אני אפילו יכולה ללכת עם חלקם לשיעורים. באמת, בסוף רוב מה שפיניתי זה לא בגלל בעיות גודל, סתם בגלל שאני לא הולכת ללבוש טייצים מלייקרה בכל צבעי הקשת וחצאיות תואמות. ייפי, יש לי הרבה יותר דברים ממה שחשבתי. ואמא גם הביעה נכונות לקנות לי בגדים חדשים, כמו שאני רוצה. וכן, אני יודעת שזה מעניין אותכם. טוב, סליחה, עוד הודעה שפוכה מבית היוצר שלי. קורה- אני על הרבההההה יותר מדי תרופות בבת אחת, טוב זה בטוח לא. לאב יו אול וכאלה יעלי.

Levinzone

New member
מתמטיקה

מצטערת שאני מתיחסת דווקא לזה מכל ההודעה, אבל מישהו פה מבין בכלל אינדוקציות עם אי שוויון? ולמה זה טוב? אה ואני ממש גאה בך על זה שהבגדים עולים עליך. כמובן שאם שקלת 145 קילו ביסודי, זה לא נחשב:) -יעל-

luka

New member
טוב, אז....

ככה- מתמטיקה זה ל-א חשוב!!!!!!!!!!!!!! (טוב, זה כן) אבל.... זה לא נותן כלום (!) בחיים. תאמיני לי שלא תצתרכי בעתיד לעשות נגזרות ולחשב משיקים במעגל וכו` וכו` וכו`...... נ.ב זאת אניגמה ולא לוקה... נ.ב.ב יערה (לוקה) אומרת שמתמטיקה טוב בחיים בגלל שזה מפתח את רמת החשיבה והאינטלגנציה וכך גם לשון בלה בלה בלה אניגמה

רוני^לה

New member
אנחנו ב-4 יחידות...

ת`אמת שבדיוק למדנו אינדוקציה בשיעורים האחרונים, והמורה ציינה בפנינו שמכיוון ואנחנו כזה כשל חינוכי (רק 4 יחידות...) אנחנו לא ברמה של להגיע לאי שוויונים... DAMN! :) רוני

אני שונא את ההרגשה הזאת

שלא הולכים כמה זמן לבי``ס ואז לא רוצים לחזור ... יש לי את ההרגשה הזאת בערך מסוף החופש הגדול לפני שבע שנים .. ואני מתמודד עם ההרגשה .. אני חיי איתה .. היא חלק ממני ..ואני אפילו אוהב אותה :) המלצה שלי: למה ללכת לבי``ס ? בסופו של דבר את לא מקשיבה בשעורים .. בסופו של דבר את גם לומדת ממחברת או מספר .. אז אל תלכי לשום שעור .. (תבואי מדי פעם .. שידעו שאת עדיין בחיים) ולפני מבחן תצלמי את החומר .. ותחרשי .. זה בדיוק מה שאני עושה .. או יותר נכון מנסה לעשות. כבר חטפתי איומים שאני לא ניגש לבגרות באנגלית, מתמטיקה, ספרות, וידאו ארט, גרפיקה ותנ``ך. אבל למה לגשת לעזאזל לבגרות באנגלית מתמטיקה ספרות וידאו ארט גרפיקה ותנ``ך ? בסופו של דבר אני נכשל בהם ... אז אל תעשי בגרויות ! נ.ב ההודעה הזאת נכתבה ללא כל מחשבה .. פשוט נתתי לידיים שלי להקליד מה שהן רוצות ... דךעלחידףךעגלחידף גלעד

למעלה