אויי שמעו קטע

צאצי

New member
אויי שמעו קטע

איזה חמוד החבר שלי הוא החליף מצעים ואיזה מצעים הוא שם נכון של פאוור רנגרס !!!! (שתבינו הבן אדם בן 18) אז נזכרתי שבעצם לכל אחד יש איזה סוג של מצעים מהתקופה של הילדות לי יש של פוקהונטס איזה לכם יש ?

Moonshadow

New member
לי יש...

של הדבורה מאיה, נילס (בצבעים מעוותים), עליסה בארץ הפלאות (כנ"ל) וקיפי. אף אחד מהם כבר לא מתאים כי יש לי מיטה זוגית... למה לא עושים מצעים מצויירים למבוגרים?!

גם לי

יש לי גם של אליסה בארץ הפלאות אבל כנראה שאחי לקח אותם לצבא. מרושע. היה לי גם שק שינה של אלדין.

ל א ק י

New member
היה לי של דמבו פעם..

עד שאמא שלי זרקה אותם
וגם היה של דרדסים נראה לי.. ופו הדב [?] עכשיו נראה לי שאין כלום

h i l l e r

New member
לי

אלאדין מלך האריות דובוני אכפת לי אבל הם במחזור בחירייה בגלגול השמיני

טיקיי

New member
לי יש של הפנתר הורוד...

זה נראה לי היה לאמא שלי לפני שנולדתי, אבל עכשיו רק אחי משתמש בזה (גם כרגע)... ופעם קיבלתי מתנה מצעים של טוויטי וסילבסטר, אבל שנאתי אותם אז נתתי במתנה למישהו אחר...

The Flash

New member
לי יש....

של ספיידרמן!!! והיה לי של מלך האריות אבל זה נעלם משום מה

גברת קו

New member
היו לי מצעים..

של עליסה בארץ הפלאות, נילס, רחוב סומסום, ועוד איזה דמויות (מהתקופה היותר מוקדמת) של ויקינגים כאלה.. אחד ענק כזה, השני עם שתי צמות צהובות.. שמץ..

DanaDuck

New member
לי היה של...

שלגיה ושבעת הגמדים, מיקי מאוס ומיץ פטל. דווקא של דובוני אכפת לי ונילס תמיד רציתי ולא היה לי:(

מיץ פטל?

מרצ'נדייז של הספר? של קלטת הוידיאו המבוססת על הספר? או פשוט...כוסות עם נוזל אדום?

../images/Emo180.gifעל כלבים וגנבים../images/Emo9.gif ד"א../images/Emo26.gif

החלטתי להשאר בפורום וכי הוא ניראה מאוד נחמד ואנשים נחמדים!

pilpelet4u

New member
לי היה של...

הדרדסים אני זוכרת שהיו עוד אבל אני פשוט לא זוכרת כבר של מי... אני חייבת מצעים של פו הדוב אבל אין כאלו שמתאימים למיטה הגדולה שלי
למה לא עושים גם למבוגרים ?!

Yuske

New member
יאאאאא כמה זמן לא כתבתי כאן!

טוב אז היה לי ויש לי של: ספייס ג'אם 101 כלבים דלמטים שמיכה של פינוקיו ועוד כמה שמיכות של סדרות ממש ישנות מהאחים הגדולים שלי

למעלה