אויי כמה שאני מתגעגעת

אויי כמה שאני מתגעגעת ../images/Emo182.gif

אחרי 3 שנים... חשתי כי אני חזקה מספיק לראות קלטות וידאו בהן מופיעה אמי
אז היום ראיתי ממש במרתון, והגעגוע הזה.. האין סופי והלא נגמר תקף אותי שוב ובחוזקה... אני מקווה שאצליח לישון טוב הלילה.. בכל מקרה לילה טוב לכולכן!

gלולוגית

New member
יודעת שזה לא תחליף...

אבל אם את עוד ערה, תעצמי עיניים, ותרגישי חיבוק, של אחות לצרה...
ארוך ארוך... כמה שתצטרכי.

לולי80

New member
שירלי...

את יודעת... אצלי יעברו בנובמבר 10 שנים ואני עדיין לא מסוגלת להביט על התמונות שלה... זה קשה מנשוא, על תמונות מהמחלה בכלל אין על מה לדבר לא יכולה אפילו להציץ, כי מבעד לתמונות זו לא אימי היפה, אלה מישהי זרה שונה שאני לא מכירה... תגידי... הצלחת להרדם הלילה בקלות? חלמת עליה?

היום שאחריי

ישנתי טוב, לפני השינה הכרחתי את עצמי לחשוב על דברים טובים (עד כמה שיכולתי). אני ממש שמחה שיש לי את המזכרת הזו ממנה.. לקח לי 3 שנים לראות את הקלטות. פתאום כל הפרטים הקטנים,שהיא קוראת בשמי, שהיא מלטפת, מחבקת, מנשקת ואפילו כועסת כל-כך חיממו את ליבי אך ביחד עם זאת כאבו בדרך שלא תאמן! לקראת יום השנה הרביעי למותה אני אלקט את כל סרטי הוידאו בהם היא מופיעה ואכין סרט לזכרה... כך, בעשייה מסוג שכזה אני מתמודדת עם הכאב. חשוב לי להנציח אותה בכל דרך שרק תהייה. תודה לכן בנות על התמיכה והאהבה, זה ממש עוזר ומשפר את הרגשתי

מיקימק

New member
הי

איה יופי שהצלחת לעשות זאת. אני, שנה וחצי לאחר מותה, עדיין לא מסוגלת להסתכל בתמונות, ובטח שלט בוידאו. כנראה לכל דבר יש את הזמן שלו.

gitta

New member
בקשר לוידיאו, בנות,

כדאי להזכיר שוב, שזו מדיה אלקטרונית רגישה העלולה להימחק. לכן חייבים לעשות גיבוי אחד לפחות במדיה שאיננה מתכלה.

למעלה