אויי אינטר אינטר

אויי אינטר אינטר

לא הולך כלום, כדורגל פשוט מחורבן, בלי שום דבר מתוחכם, מנסים לעשות הכול שקוף לפי הספר ולתת גול, ואת זה הם עושים עם שחקנים כל כך יצירתיים. זלאטן איברהימוביץ היה צריך לעבור למנצ'סטר יונייטד |או בני יהודה| בשביל שפרגסון המומחה לאנשים אהבלים יטפל בו. אם עוד שניים שלושה משחקים לא ילך כלום, מוראטי יהיה חייב להטפטר בשביל הקבוצה, או שבעל הבית יעשה את זה. לא שאני אוהד אינטר |נהפוך הוא, יודאס משחק שם|, אבל חבל שקבוצה כזאת לא מציגה כדורגל יותר יפה. יאללה רומא!

Benn Is Kane

New member
צודק.

אינטר משחקת כדורגל משעמם, וזה יעלה לה ביוקר. מילאן אומנם מתחילה את הליגה מאחור, אבל היא, עם האינזגי המגעיל הזה, עוד תקח אליפות השנה. אני לא רואה את רומא לוקחת את האליפות. לא יודע למה, פשוט לא נראה לי הגיוני. אינטר, על הנייר, היא אחת מהקבוצות הטובות בעולם. אדריאנו ואיברהימוביץ' בחוד, מסצ'ראנו וויירה במרכז, סטאנקוביץ'... אבל כולם ידעים שכדורגל לא משחקים על נייר. כדורגל משחקים על הדשא, עם הראש. וחבל שאינטר מבזבזת סגל כזה נוצץ ומלא כישרון. בצורה הזו, הם ישאירו את התדמית הלוזרית שיש להם, ומילאן תקח עוד אליפות
(אויי יובה... מה יהיה...). ד.א, אם כבר פורום מנג'ר... יהיה מאוד מעניין לשחק השנה בליגה האיטלקית עם אחת מהקבוצות שירדו להן נקודות, או אם יובה בליגה השנייה...

יובה

החיסרון הוא שיש קבוצות עם שחקנים לא מוכרים בסריה 2, אבל לקחת את יובה בחזרה לפיזגה זה חתיחת אתגר. גם להשאיר את דידיה דשאם בלי עבודה זה נחמד.

מנצ'יני הבייתה...

מנצ'יני זה אחד המאמנים הכי אוברייטד בכדורגל... כנ"ל לגבי אדריאנו, שחוץ מאיזה חצי שנה טובה אחת לא עשה כלום, אבל ממשיך לקבל קרדיט... זלאטאן זה השחקן הכי פרובלמטי שאני מכיר, ואי-אפשר לבנות עליו את ההתקפה... היחיד שם שהוא מנייה בטוחה זה ויירה, אבל אני בספק אם אחרי כל-כך הרבה מעברי קבוצות, הוא ישחק עם אותה מחויבות לקבוצה שהוא מאפיין בה... בנוסף, מי מומחה גדול יותר מאינט בלהפסיד אליפויות שהם בכיס... שורה תחתונה, ברלוסקוני יכול להתחיל לפתוח את השמפניות, כי כל עוד יובה לא בסריה א', אין מי שיעצור את מילאן, גם לא ההתאחדות שהורידה להם 8 נק'.

מה זה כדורגל יפה?

בשבילי הבונקר האיטלקי הוא כדורגל יפהפה. זה שמנצ'יני הוא לא מאמן, זה משהו אחר... אינטר צריכה להתחבר, הסגל מצוין. לדעתי למרות שרומא כנראה תיקח את האליפות בסוף, זה לא יהיה ללא מאבק מאינטר ומילאן. כי תכל'ס, מילאן הקבוצה הכי חזקה בליגה, אבל הפער ההתחלתי בעייתי.

SiC

New member
מה בעייתי?

הם התחילו עם מינוס כ"כ קטן... והם יסגרו אותו בקלות. לרומא יש את המאמן הכי טוב באיטליה (סרסה קוסמי) וסגל של שחקנים נורא מוכשרים ולא נוצצים יחסית (לעומת מילאן ואינטר) ולכן יש סיכוי טוב שהם יאבקו חזק על האליפות, למרות שלדעתי מילאן תקח בעיקר בגלל הניסיון של אנצ'לוטי והסגל המרשים.

SiC

New member
כן, שמתי לב שהתבלבלתי

אבל אני בתאילנד, אז מותר לי :)

למעלה