אויי אויי אביה!! אני כבר ירשתי את המערכת עכשיו אתה מבין אני צריך לרשת גם את זה
פ פרעה4 New member 19/11/07 #1 אויי אויי אביה!! אני כבר ירשתי את המערכת עכשיו אתה מבין אני צריך לרשת גם את זה
A avia noah New member 19/11/07 #2 אויי אויי עומר!! לא מעניין אותי אפילו בקורס מדצים אמיתי לא היית חוץ מזה מאיר אריאל הוא מלך הרבה יותר מזהר ראה אוסף דיסק שני שיר: עברנו את פרעה נעבור גם את זה! אני ירש את הפורום יש לי קשרים חהחהחהחהחה
אויי אויי עומר!! לא מעניין אותי אפילו בקורס מדצים אמיתי לא היית חוץ מזה מאיר אריאל הוא מלך הרבה יותר מזהר ראה אוסף דיסק שני שיר: עברנו את פרעה נעבור גם את זה! אני ירש את הפורום יש לי קשרים חהחהחהחהחה
1 1טל צוראל New member 20/11/07 #4 עומר סיטון... אני שמח שאתה כותב בפורום אבל תשרשר הודעות. אל תפתח כל פעם הודעה חדשה זה מוריד נושאים למטה ויוצר בלאגן בפורום.
עומר סיטון... אני שמח שאתה כותב בפורום אבל תשרשר הודעות. אל תפתח כל פעם הודעה חדשה זה מוריד נושאים למטה ויוצר בלאגן בפורום.
ה הדרר1 New member 20/11/07 #5 Jמודים ומתוקים שלי. תבינו, אין לכם מה כל כך לעשות. כי אני הולכת להיות מנהלת הפורום. תתחילו להתרגל לרעיון. זה עובר בתרושה:]
Jמודים ומתוקים שלי. תבינו, אין לכם מה כל כך לעשות. כי אני הולכת להיות מנהלת הפורום. תתחילו להתרגל לרעיון. זה עובר בתרושה:]
ה ה ש ג ר י ר New member 23/11/07 #10 פורום!!! הם בקושי מצליחות לנהל רשימת קניות לסופר אז אנא בשם כל הטוב שבעולם תחסכי מעצמך... אני תומך באביה נח
פורום!!! הם בקושי מצליחות לנהל רשימת קניות לסופר אז אנא בשם כל הטוב שבעולם תחסכי מעצמך... אני תומך באביה נח
ה הדרר1 New member 25/11/07 #11 תמשיך לתמוך.. בסוף כולכם תתבאסו. ושתדע, אני יודעת לערוך רשימת קניות לסופר אז חבל