אוייייי שכחתי לספר לכן !! פרסתי לי

לולי80

New member
אוייייי שכחתי לספר לכן !! פרסתי לי

(איזה מתח בכותרת!!!) היום בבוקר את הבוהן ביד עם סכין יפני.... חתכתי משהו והסכין זינקה מעל הסרגל אל הבוהן (רגע אולי זה אגודל.... זה ביד בכל אופן) חתכה גם את הציפורן!!! תפסתי את היד המדממת(אתן לא תאמניו כמה דם יש בבוהן (אגודל) מלא!!!! (נו תגידו איחס כל הבנות.... ) ממש נבהלתי, אני כמובן לבד בבית חבר שלי (סטודנט שנה א' לרפואה...) לומד אצל חבר שלו בת"א, התקשרתי אליו היסטרית רצתי במעגלים לא ידעתי מה לעשוץ , רצתי לשכנים אבל האמא לא הייתה רק האבא, ולא רציתי!!! מה זה שווה, אז החבר הבונבון שלי הגיע ולקח את העניינים ליידים שלו (הבנתן... פהה....) זהו עכשיו אני חבושה יש לי מחר פרזנטציה ואני פוחדת לגעת בסכין חיתוך... מה תגידו על זה... מגניב לא... אה ותוך כדי הבנתי... שאין לי למי להתקשר... לאף אמא.... אז הכנסתי גם את זה כבר לתוך הבכי שלי... היה קטרזיס...

אוי, לולי.

את כל כך מצחיקה אותי ... בואי ניתן לך נשיקה באצבע, וזה יעבור מהר מהר ...!

אני מנסה לחשוב מה עשינו יותר -

ישנו?
אכלנו?
קראנו?
ראינו טלויזיה?
סתם קישקשנו?
חוצמזה, כשהשמש יצאה מבין העננים
, גם ניצלנו את הזמן לטיול קצר [היינו בזכרון יעקב], ולבית קפה חמוד
['מותק' - מתמחה בשוקולדים, לתשומת לב קרואסון...] בקיצור, היה כייף - מה שצריך מסופשבוע שמיועד בעיקר למנוחה וסתלבט.

../images/Emo132.gifאני מדמיינת ריצה במעגלים..

אני יודעת שזה בטח נורא כאב,אבל הצורה שאת מספרת.. זה פשוט הצחיק אותי.. (נראה לי שזו פעם ראשונה שאני צוחקת..כל הכבוד לך!) הוקוס פוקוס1

לולי80

New member
איזה כייף

עשית לי את הערב... אני שמחה שגרמתי לך לצחוק... ובאמת רצתי במעגלים, מחזיקה את היד בוגדל שלי (החלטתי על מילה חדשה שמאחדת את הבוהן והאגודל כיוון שאין לי מושג מה ההבדל....) תמשיכי לחייך... הולם אותך...

גמני לא... בינתיים.

אבל נראה לי שלקראת המפגש, אצטרך לצבוע אותו ... כדי שיזהו שאני מהפורום ...

הרבה זמן לא גלשת,מה?

כמה בנות פה פרסמו תמונות שלהן, וכולן בלונידיניות ..

libi4

New member
מצחיק בהיסטריה

מתארת לי אותך רצה במעגלים!!!! תשמרי על עצמך! ותודה על ה-כ-ל!!!

אווץ'....../images/Emo184.gif

נגעת בנקודה כואבת....
בטירונות (הקרבית... חייבת לציין...) עברתי קריטה חלקית בזרת באצבע... את לא מאמינה כמה דם היה שם!!!!!!!!!! הייתי מלא זמן בגימלים... ועד היום הזרת שלי עקומה ומכוערת... והיא גם תשאר כך לנצח....
החלמה מהירה....

תלמדי ממני ,לא מחזיקים סכין ביד...

אך ורק אם הוא מפלסטיק(נסיון אחרי 2 חתיכת 2 אצבעות אבל לא לדאוג הם צומחות בחזרה

למעלה