אויייייי

אויייייי

אבא.. אבאאא... תרחם עלינווו... איזה כאב לבבבב איזה צעררר... מקודם חזרתי מההכנסת ספר תורה שהיתה בישיבת ``מרכז הרב`` לעילוי נשמת הנרצחים... שלא תדעו איזה כאב שזה היה... כולם ניסו לרקוד ולשמוח אבל כל מי שהיה שם, הרגיש שזה לא זה.. משו באוירה.. היה שונה.. כולם היו מכונסים בתוך עצמם.. מהורהרים... כשהגענו לישיבה זה היה פשוט מזוויע... ראיתי את הספירה.. הדלת שלה.. כולה היתה מחוררת כדורים... ובקירות היו חורים מהכדורים... אוייי אבא ממש זוועה.. כל הישיבה מודעות אבל עם תמונתם של הנרצחים הי``ד אמן... ממש כואב הלב.. לראות את האמאות השכולות.. יצא לי לדבר עם 4 אמאות... מה שיש לי לומר לכם, שה` לא יראה לאף אחד!! איזה צערר.. ואיך הם ניסו להיות חזקות.. מסכנות.. לא מקנא בהם... אחרי שהיתי בישיבה היום וראיתי את כל הזוועות שראיתי, וראיתי את האמאות השכלות והמשפחות הכאבות, קיבלתי מין כזו סטירה על הלחי, כאילו, תראי באיזה מצב טוב את! מה את בוכה?! על מהה?? תסתכלי על המשפחות הכאובות ותראי מזה צער אמיתי וכאב! איפה ההודיה שלך לאלוקים? איפה האמונה נפלה? תראי באיזה מצב טוב! את בוכה על ש-ט-ו-י-ו-ת בזמן שהאנשים האלו חרב עליהם העולם! יקריהם נקטפו וליבם נשבר לרסיסים! ואילו את? אנשיםםם! בואו נודה לאלוקים שאנחנו חיים ולא הגענו למצב כזה!!! אחרי מה שעברתי היום אני ב א מ ת מודה לאלוקים על הכל!! תודהה אבא! תודהההה!!!

השכול נותן אות

הורים שכולים מבכים, חברים שכולים המומים, החיבור שמותיר אחריו השכול מעלה בעקבותיו שובל של רובד מיוחד המאחד בין פלגים. ספר התורה שהוכנס הערב להיכל ישיבת `מרכז הרב`, הוא ספר שדבק בו, מדביק בו את הצער ומעניק מיצוי, אנשים חשים בחיבור אל הספר, זה שיחוק בזכרון הכלל את הנבלה שנעשתה, את הדמעה שטרם נוגבה, מעל פניה שעל אמה השקועה ביגונה, יזכיר את הקשר בין חברים שרק `עד` נותר ביניהם, דרכו יוכלו לתוות קשר חדש, עמוק יותר, אך אינו נותן ללב להכיל את שהיה ואיננו. אשריהם תלמידי מרכז הרב שקיבלו עליהם את הדין, שמראים אהבתם לבורא ומקבלים יסורין באהבה, מקנא אני בהם

אבלם-אבלנו!

ניכר שכתבת מכאב ודברים היוצאים מן הלב נכנסים ללב..אני אישית הרגשתי כאב כשקראתי.מי יתן וכולנו לא נדע עוד צער!

באמת אויי אני זוכר באותו היום .

כמה קשה היה לראות אב ובן מחובקים ובוכים

פשיי...

תדעו לכם שאני ממש מגלה פה על כל אחד דברים חדשים... לא ידעתי שזה כ``כ יכנס לכם ללב.. כתבתי את זה מתוך תמימות.. מתוך רגע של כאב וצער... אשריכם ישראל!

למעלה