אוטרוגסטן

זה בדיוק מה שהיה לי

דם טרי כזה על ניר הטואלט. אוך כמה אני מקווה.... בהצלחה לכולנו......

דריה14

New member
תלוי גם כמה ימים את אחרי הביוץ

כתם ההשרשרה מתרחש למיטב הבנתי עד כ-10 ימים אחרי הביוץ (כשבוע אחרי החזרה). אם הדימום מפסיק ולא ממשיך הגיוני שזאת אכן השרשה. בכל אופן, מניסיוני כתמים חומים שנראים כמו התחלה של המכשפה יכולים להעלם ולהפוך לתשובה חיובית. הלוואי.

ginger5

New member
לא חושבת שאפשר להגיד כמה

אצלי כשהיה הריון, היה יום שלם של המון דימום - התחיל בכתמים חומים ואח"כ דימם המון כמו מחזור. אחרי יום בערך זה הפסיק. אני יודעת שלפעמים יש רק כתם או מעט דימום וזהו. מחזיקה לך אצבעות

כתבתן כאן על כוריגון במקום פנינים

האם יעיל יותר? אני חוששת שהתמיכה שלי אולי לא מספיקה,בגלל כל ההפרשות האיכסיות האלה. והאם אצלכן ביחידות IVF עושים מעקב פרוגסטרון לאחר החזרה.?

ויטמינים

BI2 אצלי לא גבוה במיוחד. האם בטיפולים רמתו יורדת יותר? מותר ליטול טבליות למציצה לאחר החזרה?

פינקי33

New member
אין לי תשובה אבל מה שכן ידוע לי

זה ש-B12 נמוך ביותר לא תורם לכניסה להריון... ואני עם רמה כ"כ נמוכה שמקבלת עכשיו זריקות במקביל לטיפולים. האמת שאפילו לא שאלתי אם זה מותר או סותר אחד את השני אבל זה בלתי אפשרי לקבל זריקות שגורמות לעייפות+לסבול ממחסור ב-B12 שגורם לעייפות וחולשה + לא להכנס להריון כי יש מחסור ב-B12...

sab sab

New member
מותר ואפילו רצוי לקחת B12 ../images/Emo101.gif

ואת זה אני אומרת אחרי שהרופאה שלי דרשה שאקח כל יום!

אף אחד לא שאל אותי../images/Emo46.gif

מה הרמה אצלכן של ה B12?אצלי 260 ולמה חוסר מעכב כניסה להריון?

sab sab

New member
אם את לוקחת חומצה פולית קבוע

ואני מ-א-ו-ד מקווה שכן...אז בדיקת הדם גם לא תעזור כי התוצאות משובשות בגלל החומצה פולית...אגב, מותר לך לקחת B12 בלי לבדוק: זה לא מזיק ואם יש "עודף" זה יוצא עם השתן.

פינקי33

New member
זה נשמע נמוך מאוד אבל עדיין בגבולות

הנורמה. נידמה לי שזה אמור להיות בין מאתיים ומשהו לתשע מאות ומשהו. את לא מרגישה את החוסר? (נשירה, עייפות, חוסר ריכוז וזיכרון? ) בכל מקרה אין לי את ההסבר הרפואי אבל ידוע שמחסור גדול ב-B-12 יכול לגרום לקשיים בכניסה להריון. אולי משהו עם ההשתרשות, לא יודעת...

למעלה