אוטרוגסטן

חגיתלה

New member
אוטרוגסטן

אחרי 13 ימי גונלF
שהניבו רירית של 8 מ"מ
וזקיק אחד יחיד ומיוחד של 23 מ"מ
, אתמול כוריגון 10000 והיום הזרעה
. החליטו לעשות גם מחר הזרעה כדי לוודא שהאחד הזה יקבל את מלוא תשומת הלב.
פרופ' זיידמן המדהים
עשה את ההזרעה. ואחרי עיון בתיק החליט לתת תמיכה. (למי שזוכרת את הודעתי על ההתנגדות לתמיכה) אז הוא נתן אוטרוגסטן 2*2 ביום. החל מהערב.
שאלתי היא וסליחה על הבורות - מה עושים עם זה?

אוטרוגסטן

האי האמת היא שצריך 3 פעמים ביום ולא פעמיים ביום, בכל פעם 2 כדורים. הכנסה וגינלית רגילה כמו טמפון. זה גורם להפרשות, לא להתרגש מזה. דורית

מומלץ להשתמש במוליך

לאוטרוגסטן יש מוליך מאד נח המקל מאד על ההחדרה. לא יודעת איפה משיגים אותו כי אני תמיד מקבלת מהאחיות בבית חולים לאחר החזרת העוברים. דורית,לגבי מינון - זה לא מדויק מה שכתבת . אצל כל מטופלת משתנה המינון. זה לא משהוא קבוע. ויתכן מאד שבהזרעות נותנים מינון נמוך יותר מאשר בהפריה חוץ גופית.

debby12

New member
מנהל
אפשר לקחת מוליך מתרופה אחרת

אם יש לך בבית או היו לך פולידין-פתילות וגינליות זה מגיע עם מוליך פלסטיק נוח שיכול לשמש גם לזה (כמובן שצריך לשטוף את זה היטב אחרי כל פעם)

חגיתלה

New member
מוליך

ואם אין לי מוליך כזה או אחר? סליחה שוב על השאלה אבל איך אני אדע אם זה נכנס טוב? ועוד יותר מזה - עד לאן זה אמור להיכנס?

Big Mama 1

New member
אפשר גם בלי מוליך, ../images/Emo5.gif

וזה נכנס טוב בכל מקרה. אם אני אצליח להשיג אני אביא לך אחד ביום חמישי.

כמה שיותר עמוק יותר טוב../images/Emo163.gif

לא שזה מונע את הנזילות אחר כך , אבל זה יותר קרוב ליעד המטרה - הרחם.

בולה101

New member
חגיתלה, עד הסוף../images/Emo13.gif

וכמה שיותר עמוק. ותאמיני לי אל תדאגי זה נכנס

פּוֹנְג

New member
אל דאגה, לא מוכרחים מוליך

אני למשל מעדיפה בלי. ותאמיני לי תדעי שהוא נכנס עד הסוף, מרגישים את זה

d2b2

New member
חגיתלה לא חייבים 3 פעמים גם הרופא

שלי רשם לי בהתחלה רק פעמיים ביום וזה בסדר גמור . בכל מקרה את המוליך ביקשתי מאחות במדיקל סנטר והיא נתנה לי בלי בעיה אבל אם יש לך בבית מוליך של אגיסטן זה גם יכול לשמש אותך . בהצלחה בכל מקרה ומי ייתן וזה יהיה הטיפול המנצח !!!

33תותית

New member
אוטרוגסטן ומנוחה

הרופא שלי הנחה אותי לנוח כרבע שעה לאחר כל פעם. מנוחה יכולה להיות גם ישיבה, אך לא התרוצצות והליכה. בהצלחה!!!

חגיתלה

New member
עוד שאלה

ראשית תודה לכולכן על התשובות. הסתדרתי מצויין בלי מוליך, וכנראה שזה נכנס טוב... אבל יש לי שתי שאלות. עברתי הזרעה אתמול והזרעה היום (לא בפעם הראשונה בחיי), וגם אתמול וגם היום כמה שעות אחרי ההזרעה (וכאן המקום להתנצל על התיאור) יחד עם ההפרשה הרגילה היה מעט דם כאילו נפצעתי בהזרעה. מעט בניגוב ורק פעם אחת. זה אף פעם לא קרה לי. למה? יש לי סיבה לדאגה? ושאלה שניה - האם להרדמה של רופא שיניים ולקיחת אופטלגין פוגעת באיכות זרע? תודה

Big Mama 1

New member
חגיתלה מתוקה ../images/Emo6.gif

אם הרדמה של רופא שיניים ואופטלגין היו פוגעים בזרע, כול העולם כולו היה מגיע ל IVF מזמן. אבל ברצינות, לא נראה לי שלטווח הארוך יש השפעה. לשאלתך השנייה - מוכר חביב וידוע מראש לפחות אצלי, אין לך מה לדאוג, זה בדר"כ נובע מהשימוש ב"פה הצפרדע" שפותח את צוואר הרחם. לא נעים אבל לא נורא. מחזיקה לך אצבעות מתוקה, שנשמע ממך בשורות טובות, אמן!!!

hyb

New member
בתשובה לשאלתך

הרדמה של רופא שיניים לא פוגעת באיכות הזרע, ולדעתי גם לאופטלגין לא צריכה להיות השפעה

למעלה