אוטרוגסטן - HELP

מצב
הנושא נעול.

אביב1968

New member
אוטרוגסטן - HELP

אוטרוגסטן - HELP
אני בהיריון בשבוע 6 ואני נוטלת אוטרוגסטן 3 פעמים ביום וזה עושה לי תופעות לואי נוראיות של עצבנות. אני מתנפלת על כולם, על בעלי, על הילד, אין לי סבלנות לכלום. האמת שאני לא אחרי טיפולים, פשוט היו לי 3 הפלות השנה ולכן המליצו לי לקחת תמיכה. הרופא האישי שלי אמר שזה שטויות והפרוגסטרון שלי יפה (90) ואין שום צורך לקחת את זה אם אין טיפולים. השאלה היא אם צריך להמשיך ולכמה זמן. לא חושבת שאוכל להמשיך עם רמת עצבנות כזו, אני ממש אומללה.

הי

אוטרוגסטן - HELP
אני בהיריון בשבוע 6 ואני נוטלת אוטרוגסטן 3 פעמים ביום וזה עושה לי תופעות לואי נוראיות של עצבנות. אני מתנפלת על כולם, על בעלי, על הילד, אין לי סבלנות לכלום. האמת שאני לא אחרי טיפולים, פשוט היו לי 3 הפלות השנה ולכן המליצו לי לקחת תמיכה. הרופא האישי שלי אמר שזה שטויות והפרוגסטרון שלי יפה (90) ואין שום צורך לקחת את זה אם אין טיפולים. השאלה היא אם צריך להמשיך ולכמה זמן. לא חושבת שאוכל להמשיך עם רמת עצבנות כזו, אני ממש אומללה.
הי
לא ממש יכולה לענות לך מבחינה רפואית רק מניסיון אישי. לי אמנם לא היו עצבים מיותרים (ואולי העצבנות קשורה ללחץ של הפחד מהפלה??) אבל התנפחתי כולי כלומר, צברתי נוזלים רבים. התיעצתי עם האחות והיא אמרה שאין שום בעיה לרדת ל פעמיים ביום וזה עדיין תמיכה טובה מה גם שרמת הפרוגסטרון שלך יפה, אולי כדאי למשוך את התמיכה לעוד שבועיים כך רק שתהייה בטוחה שעשית את המירב, בכל אופן אחרי שרואים דופק אפשר כבר להפסיק את התמיכה אבל בהדרגה (זה מה שאמרו לי) בכל אופן שיהיה בהצלחה.

מצב
הנושא נעול.
למעלה