אוטרוגסטן 200/100???

אוטרוגסטן 200/100???

הרופא במיון רשם לי לקחת כדורים אלה (200) לנרתיק פעם ביום עד שבוע 32.
היום הייתי אצל המומחה להריון בסיכון גבוה והוא אמר לי לקחת בוקר וערב ולבוא עוד שבועיים לביקורת.
היום כשקיבלתי את הכדורים ישר קראתי את העלון המצורף העיון רב וכתוב שם שלנשים בהריון מוצר לקחת עד שבוע 12 בלבד!
מישהי מכן קיבלה את הכדור הזה? עד איזה שבוע?
יש הבדל בין ה100 ל-200? רשמו לי את המאתיים ונתנו לי את ה-100.
לא מתחילה עד שאני מקבלת תשובות ברורות. מפחיד אותי, מחר אני שבוע 19.

yooki80

New member
לא שמעתי על הכדור

האם זה נר פרוגסטרון?
אני לוקחת שני נרות ביום של פרוגסטרון... וזה עד הלידה...

בבדיקה חוזרת רשום שזה מכיל פרוגסטרון.

זה נראה כמו גולות קטנטנות.
את לוקחת שניים ביחד או אחד בוקר ואחד בלילה?
מאיזה שבוע את לוקחת אותם? באיזה שבוע את?

ככה

הם נתנו לך 100 כל אחד פעמיים ביום=200.
גם אני לוקחת אותם את ה200 פעם ביום בלילה.
עדיף שתשימי ותשכבי 10 דק שיספגו ויימסו.
העניין של עד שבוע 12 זה למי שעברה הפלה . בגדול זו כמוסה מלא בהורמון בשם פרוסטרגון שמרגיעה כל פעילות רחמית.. זה עבר המוווווון מחקרים ולרוב נמצא כתומך אבל בטוח שלא מזיק.
בהצלחההההה

מרוגשת3

New member
אני קיבלתי אותם. אבל כמו שכתבת עד לשבוע 12

אני יודעת שנשים אחרי הפריות (כמוני) מקבלות אות׳ן כדי לחזק את ההריון. ממש מוזר שקיבלת אותם בשבוע כזה מאוחר. למה בעצם? אני לא הייתי משחקת, לא לוקחת בלי להבין בדיוק אבל גם לא מזלזלת בהם, אלו כדורים ממש חשובים

טiרטית

New member
תראי

אני לא מכירה את הכדור הזה.
אבל עכשיו אני לוקחת פרסולט וכתבו בעלון שאסור לנשים בהריון... הבנת? אבל זה ברור לי שזו תרופה בטוחה בהריון כי המון נשים לוקחות אותה.
בעלון לצרכן הם חייבים לכתוב כדי לכסות את עצמם אבל אני בטוחה שהרופא שלך יודע מה הוא עושה.
אם כי בוודאי שאם משהו מרגיש לך לא כשורה או חשוד בוודאי שתפני אליו שוב!
הצלחה!

קודם כל תודה לכולכן על התשובות שדי הרגיעו

אני נכנסתי להריון ספונטני ולא בטיפולים.
משבוע 12 בערך יש לי לחצים בבטן וכמו שכבר ציינתי בפעמים קודמות, היה לי לפני מספר ימים לחץ בנרתיק ובתכווצויות ברחם ולכן החליטו להשכיב אותי למנוחה ומשם לשמירה ולהרגיע את הרחם עם הכדורים.
שוב תודה ונקווה לטוב

אתמול בערב התחלתי לקחת ו...

אחרי שעה וחצי שעתיים התחילו לי כאבי בטן כמו דקירות כל פעם באיזור אחר. אני כבר לא יודעת מתי להבחין אם זה הרחם או המעי שהתפזר לו בכל מקום בגלל ההריון

זה המשיך במשך כל הלילה במיוחד כששיניתי תנוחה ועכשיו זה התחיל להחלש.
כשקמתי הבוקר לילדים, סיימתי לארגן להם את מה שצריך וניגשתי להכין לי משהו קטן לאכול וחטפתי סחרחורת עם קצת בחילה שישר נשכבתי על הספה עם הרגליים למעלה.
ראיתי בתופעות לוואי לגבי הבחילות והסחרחורות בעיקר במתן פומי אבל לא ראיתי לגבי הכאבי בטן.
מישהי חוותה את זה כשהתחילה לקחת? אחרי כמה זמן חלפו תופעות הלוואי?

למעלה