אוטרוגסטן...אוף!

אוטרוגסטן...אוף!

ההורמונים האלו גורמים לי לבחילות ועייפות משהו פחד. ממש מדמה הריון...לפחות זה היה הריון

Big Mama 1

New member
מצטערת שנעלבת מותק ../images/Emo13.gif

וכן, ההורמונים עושים לנו דברים מוזרים לפעמים, זה לא חדש לאף אחת. אל תכעסי, וזה לא בגלל שאת חדשה פה, זה קורה לפעמים.

תמר27

New member
אל תעלבי ../images/Emo140.gif

בטח שזה בגלל שאת חדשה. אצלינו בפורום, לכ----ל החדשות עושים טירונות כזאת. הן מכניסות הודעה, ואנחנו בכוונה לא עונות במשך 3 שעות. (!!!) . רק מי ששורדת את השעות האלו הופכת להיות חברה ברמה בסיסית. בהמשך מחכות לך עוד משימות שונות, ורק אז את הופכת להיות חברת כבוד.
עוד סטייה מפחידה שלנו היא לאחל לכל מי שמגיעה, שתעזוב כמה שיותר מהר, ולהראות לה את דלת היציאה - שנייה משמאל. (כתוב שם בשלט :"הריון לאחר טיפולים") ככה אנחנו, גרועות בהכנסת אורחים. אם בכל זאת שרדת, ואם את מתעקשת להישאר איתנו עד לביטא, אז את מוזמנת לשוטט פה חופשי חופשי, להגיב לכל מה שאת מבינה בו, וגם לשאול. חוצמזה יש לנו צ'אט פעיל במשך הלילה, למקרה שאת לא נרדמת. ברוכה הבאה !

בולה101

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo3.gif../images/Emo9.gif../images/Emo8.gif../images/Emo24.gifלא זוכרת דבר כזה

כנראה שאני משהו מיוחד

נו נו, יעני נותנים לנו לטעום קצת מ.

ההריון בלי לתת לנו אותו ממש. אני כבר נראה לי אדישה להורמונים..... הבטן התנפחה מאודדדדדדד ואפילו אני חושבת על בגדי הריון .... הרי בכל מקרה כולם בטוחים שאני בהריון אז למה שאני לא ארגיש ככה. טויב. זה המצב שלנו המון הצלחה

תולו

New member
הי, לא להעלב../images/Emo122.gif

לוקח קצת זמן לבנות לענות, לא לכעוס. גם אני מתפננת לי עם פנינות אוטרוגסטן (כל הכבוד לך שהצלחת לכתוב את השם בלי שגיעוט קטיב). לא נורא, הכל למטרה טובה.

מצתהרת לו אניתי כי ישנטי ../images/Emo8.gif

העייפות הזו מטריפה אותי- לא יכולה לתפקד- זה נורמאלי?

בולה101

New member
נורמלי לחלוטין

להזכירך אני לא הפסקתי להקיא בשבת- הכנה להריון שבדרך ולא להעלב, לא מרשה

בהוראות של ההורמונים כתוב

שאם המינון הוא 3 כדורים ליום מומלץ לקחת אחד בבוקר -שעתיים לאחר אוכל ועוד 2 בערב לפני השינה. הרופא שלי אמר אחת ל-8 שעות...יש לזה משמעות בכלל? אני מעדיפה 2 לפני השינה כי אם אקח עכשיו עוד אחד- אני ארדם בהליכה.

בולה101

New member
הגוף אמור לשמור על הרמה

לכן צריך לקחת בהפסקות קבועות. תחשבי על צום יום כיפור- זה שאת אוכלת הרבה לפני הצום לא משאיר אותך שבעה לכל היום. בקיצור צריך לקחת במינונים

בהוראות כתוב בפירוש

1 בבוקר ו-2 לפני השינה. כנראה בגלל שזה כל כך מעייף. הגוף צריך להגיע לרמה הורמונלית מסויימת בגלובל ולא בנקודת זמן במהלך היום- השאלה כמה ואם בכלל יש משמעות למירווחים.

Big Mama 1

New member
מותק, אצלנו "תופס" רק הרופא!!!

ולא משנה מה שכתוב בהוראות. כמו שבולה כתבה לך, מאוד מאוד חשוב לשמור על רמה אחידה של ההורמון במשך כל שעות היממה, ולכן הרופא אמר לך כל 8 שעות, ורצוי בשעות קבועות. בהצלחה.

3דידוש

New member
ואני לוקחת 2 נרות שלוש פעמים

ביום בהפרשים של שמונה שעות וחוץ מזה שזה נוזל ומרגיז.. הכל בסדר...

luyi21

New member
בנוגע לאוטרוגסטן..

לי אמרו לקחת 3 ביום בהפרש של 8 שעות ולנוח חצי שעה לאחר מכן, ואם אני לא יכולה אז פעמיים ביום לשים 2 פנינים יחד. כלומר אני שמה ב 6 בבוקר לפני העבודה ומשתדלת ב 18:00 בערב. חוץ מזה אני ממש מתחילה להילחץ שזה לא גורם לי לשום תופעה (אולי זה לא עושה את העבודה?) אני מרגישה קלילה מתמיד ולא ממש בהריון..

p l a

New member
../images/Emo26.gif האם מישהי נסתה../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

הרופא שלי (פרופ' הורביץ) 'מרשה' לי לקחת פעמיים ביום בלבד אוטרוגסטאן בכמות מוגברת בכל פעם. לאור כל התאוריות - האם זה הגיוני

למעלה