אוטרוגאסטן שאלה

• פותח הנושא llt
  • פורסם בתאריך

llt

New member
אוטרוגאסטן שאלה

שלום לכולן היום הלכתי לקנות את התרופות שקיבלתי, פעם ראשונה שקיבלתי מרשם לאוטרוגאסטן זה מגיע בלי מוליך ששאלתי את הרוקחת מה עושים היא אמרה לי ואני מצוטטת "אולי תכניסי את זה עם האצבע" אני מאמינה שלכן יש תשובה יותר נורמלית מאיפה משיגים מוליך לכדורים האלה תודה מראש על תשובותיכם

לפי מה שאני זוכרת
בנות בפורום פוריות אמרו שהתקשרו לחברה וקיבלו בדואר

אשרת 1972

New member
אני כבר שכחתי איך נראה האוטרוגוסטן אבל אם הוא לבן גדול יחסית

המוליך שנותנים לאגיסטן מתאים לו ,פעם היה במחלקות הIVF אפשר גם ידנית , בהצלחה .

לירן341

New member
אוטרוגסטן הם כדורים בצורת פנינה, בהחלט אפשר

להשתמש במוליך של אגיסטן, כך עשיתי, אפשר כמובן גם " עם אצבע" כמו שאמרה רוקחת, אבלעם מוליך מכניסים פשוט יותר עמוק

מיה או

New member
אני קיבלתי מוליכים מהאחות בהדסה בפגישה הראשונה שלי שם

היא הסבירה לי שהאוטרוגסטן מגיע ללא מוליך, ולכן בהדסה מציידים את המטופלות מראש במוליך מתאים.
שאלתי אותה מה אמורה לעשות מי שלא מקבלת מוליך, והיא אמרה שהיא מאמינה שהאחיות במרפאת בריאות האישה יכולות גם לספק מוליך כזה.
אני מציעה לך לנסות...
בהצלחה

עוגי555

New member
דווקא עצה טובה...

יש בכמה בתי מרקחת מוליך ובנות אמרו שאפשר לבקש מהחברה בטלפון. המוליך איום ונורא לדעתי, כואב, מתלכלך, לא הגייני וסיפור ממש כשאת צריכה לשים מחוץ לבית. כל פעם אחרי השימוש הייתי צריכה לשטוף אותו במיים חמים מאוד ולסבן, ממש לא היה סבבא. בסוף אני השתמשתי כמו טמפון והיה לי הכי טוב (יחסית למה שזה...)

לפי מה שהבנתי מחברה

אפשר לקבל את המוליכים מהרופא/אחיות במרפאה/מכון..
(ועקרונית יש כאלה שמעדיפות בלי מוליך כיוון שלפעמים הוא גורם לחיכוך וגם פוצע)

בהצלחה..:)

llt

New member
עוד שאלה

התקשתרי לחברה אכן ישלחו את המוליך בדואר , תודה על הטיפ המצוין, עוד שאלה כל כמה שעות נטלתם את האוטרגסטון - כל 6 שעות כל 8 שעות , עדיין לא קיבלתי הוראות מהרופא פשוט מנסה לחשב איך זה לא ייצא לי בעבודה , תודה על עזרתכם

למעלה