אוטלוק אקספרס

שלמה.ל

New member
אוטלוק אקספרס

יש לי נורטון2002 שעוצר כמות נכבדה של וירוסים.אני מעדכן מידי יום. לאחרונה הגיעו מיילים הנראים לי כחשודים מגורמים לא ידועים ,שנורטון לא עצר אותם. למרות זאת אני מוחק אותם. התעוררה לי בעיה והיא כאשר אני מסמן אותם למחיקה הם נפתחים או על פני תצוגה מקדימה שזה נורמלי או נפתח בגדול. הבעיה שלי איך למנוע את זה, או איך למחוק מבלי לסמן אותם ולתת להם אפשרות פתיחה. תודתי מראש

dino_din

New member
תבטל אפשרות לתצוגה מקדימה

בחר את אחת התקיות המכילה הודעות. בחר ממשורת התפריטים ---> תצוגה ---> פריסה. הסר את הסימון ליד "חלונית תצוגה מקדימה". בברכה, דינו.

שלמה.ל

New member
תודה

אני מקווה שעכשיו אני מוגן יותר בפני ווירוסים למינהם תקנו אותי עם אני טועה

doutsider

New member
תיקון

בדרך כלל זה אימיילים שבאים עם קובץ מצורף שרק אם אתה פותח אותו הוירוס פועל נגיד והיו וירוסים באימייל שברגע שאתה רק לוחץ על האימייל פעם אחת הם פועלים, אז התצוגה המקדימה של ההודעה לא הייתה משנה כלום בנושא בכל מקרה אני לא מכיר כאלה וירוסים ואם לא תפתח קבצים שמצורפים למיילים חשודים אז אין סיבה לדאגה, בכל אופן, אין צורך לבטל את התצוגה המקדימה.

שלמה.ל

New member
השאלה היא האם בהקלקה

ראשונה על האימייל ונפתחת התצוגה המקדימה היא יכולה להכיל כבר את הוירוס ויותר מזה שמעתי על וירוסים הפותחים את עצמם מתוך קובץ מצורף בהקלקה ראשונה. אז בכל זאת איך נמנעים ומצליחים למחוק בלי נזק כאשר המייל נראה חשוד

תחת outlook

ניתן להטמיע וירוסים כך שמספיק צפיה בדוא"ל (לא לחיצה עליו אלא הצגתו) תפעיל VBSCRIPT המוטמע כחלק מקוד ה-HTML של גוף ההודעה. לכן יש חשיבות לתצוגה מקדימה בתכנה זו. הפתרון - לעבור לתכנת MAIL אחרת (לא $Mית במקורה).

למעלה