ביאנקי אתה אומר??
נשמע נחמד! אבל אין כבר הרבה כאלה.. דרך אגב-הקשבתי לעצת הרוב, והתחלתי לתור אחר פיאסטה! והפיאסטה המיוחלת הגיעה!!! פתאום אני רואה מול הספרייה בבצפר עומדת לה פיאסטה שנת 87, מצב מ-ע-ו-ל-ה!!! אני לא מצליח להוציא אותה מהראש היא שייכת לאב בית.. כל הפלסטיקים והלוח שעונים כמו חדשים! מבריקים!!!! כל הריפוד בריצפה חדש! נקי כאילו שאבו אותו מאתיים פעם אין שום קרעים בריפוד, ריפוד חדש! וקבלו את הדבר הבא: יש לו בפיאסטה מערכת של סוני!!!!! עם רמקולים אחוריים!! של סוני!! בפיאסטה!! זה לא יאמן מה הולך שם ואל תחשבו שאני מתלהב בגלל המערכת הפיאסטה אשכרה חדשה! מבחוץ גם רואים שלא צבעו אותה מחדש, זה הצבע המקורי! חום כהה כהה, טמבון חדש ומקורי! אפילו הסמל של פורד עדיין נמצא על המכסה מנוע! ואין שום סימני חלודה מחשידים, שום בליטות כאלה מתחת לצבע, כלום! אפילו הצלחות שעל הגלגלים מקוריות! והיא עברה רק 75 אלף ק"מ! לא יואמן! הכל נקי מטופח, רוב החלקים מקוריים, אוטו מושקע חבל"ז אני לא מוציא אותה מהראש! אני מאוהב דיברתי איתו עם השרת של בצפר הוא אמר בערך 8 אלף.. מה דעתכם??? שווה? נ.ב. אתם זוכרים את ההרגשה הזאת נכון? של האוטו הראשון שאתם מחפשים ונדלקים על אחד..