אוטו ראשון! עזרה....

אמממ....

גם לי היתה את ההתלבטות שלך.. ולאחרונה בחרתי ביאנקי, מה שנותן לי לעלות מודלים, עד תשעים כמעט. דלק - בקושי טיפולים - סבירים מנוע של לנצ´יה ומרחב סביר פלוס מה שכן, האחיזה בכביש לא משהו, וחשמל? כמו בכל פיאט אונו. אני ממליץ.

ysofer

New member
ביאנקי אתה אומר??

נשמע נחמד! אבל אין כבר הרבה כאלה.. דרך אגב-הקשבתי לעצת הרוב, והתחלתי לתור אחר פיאסטה! והפיאסטה המיוחלת הגיעה!!! פתאום אני רואה מול הספרייה בבצפר עומדת לה פיאסטה שנת 87, מצב מ-ע-ו-ל-ה!!! אני לא מצליח להוציא אותה מהראש היא שייכת לאב בית.. כל הפלסטיקים והלוח שעונים כמו חדשים! מבריקים!!!! כל הריפוד בריצפה חדש! נקי כאילו שאבו אותו מאתיים פעם אין שום קרעים בריפוד, ריפוד חדש! וקבלו את הדבר הבא: יש לו בפיאסטה מערכת של סוני!!!!! עם רמקולים אחוריים!! של סוני!! בפיאסטה!! זה לא יאמן מה הולך שם ואל תחשבו שאני מתלהב בגלל המערכת הפיאסטה אשכרה חדשה! מבחוץ גם רואים שלא צבעו אותה מחדש, זה הצבע המקורי! חום כהה כהה, טמבון חדש ומקורי! אפילו הסמל של פורד עדיין נמצא על המכסה מנוע! ואין שום סימני חלודה מחשידים, שום בליטות כאלה מתחת לצבע, כלום! אפילו הצלחות שעל הגלגלים מקוריות! והיא עברה רק 75 אלף ק"מ! לא יואמן! הכל נקי מטופח, רוב החלקים מקוריים, אוטו מושקע חבל"ז אני לא מוציא אותה מהראש! אני מאוהב דיברתי איתו עם השרת של בצפר הוא אמר בערך 8 אלף.. מה דעתכם??? שווה? נ.ב. אתם זוכרים את ההרגשה הזאת נכון? של האוטו הראשון שאתם מחפשים ונדלקים על אחד..

מצמץ

New member
לפי מה שאתה אומר

זה נשמע כמו עסקה מצויינת, ואם אתה גם אומר שאתה אוהב את איך שהיא נראת, אז אדרבא.

ysofer

New member
אבל יש בעיה אחת קטנה...

אבא מחזיק בכסף! אוף! בינתיים הוא לא משחרר... נכון שהוא אבא רע ומרושע?!?!?!?!? הוא אומר שאני לא יצליח להחזיק אותה.. יעני ביטוח, דלק וכ´ו והוא אומר שגם ככה אני עוד 10 חודש מתגייס אז הוא לא רוצה שהאוטו סתם ישכב בבית וירקב.. הוא אומר שבינתיים אני יקח את האפלאוז שלו! אני מעדיף את הפיאסטה עליה! אפאלאוז מסריח..

מצמץ

New member
אני לא חושב

שאבא שלך רשע (לפחות לא מהסיבה הנ"ל), לתחזק אוטו עולה כסף אין מה לעשות. מבחינת הביטוח גם אם תנהג באפלאוז אתה עדיין תצטרך לבטח את עצמך נכון? ומבחינת הפיאסטה אני אישית הייתי מבטח אותה רק צד ג´ ולא כולל. אם לפיאסטה יש ק"מ נמוך אז אולי המנוע לא ישתה הרבה דלק (ואולי גם לא הרבה מים). אם הייתי אתה, הייתי עושה חישוב של מה אני מתכוון לעשות ב10 החודשים כי אם אתה מתכוון לשבת כל הזמן בבית או לשהות בחו"ל להרבה זמן אז זה באמת לא ישתלם לך לרכוש כרגע מכונית (ביחוד אם אתה נוסע לחו"ל וצריך כסף) מבחינת הצבא תבדוק אם אתה תהיה בקרבי או לא (אם לא תהיה בקרבי סביר להניח שיהיה לך שימוש יומי ברכב ולא רק בסופי שבוע). במידה ותרכוש את האוטו ולא תעמוד בתיחזוקו (במקרה הרע) מקסימום תמכור אותו קשה לי להאמין שתמכור אותו בהפסד (אולי פחות 1000 ש"ח גג), הפיאסטות נחטפות בשוק כמו לחמניות. בהצלחה בחישוב הכדאיות (ובשיכנוע אבא...
) נ.ב. כמה ק"מ אתה חושב שתגמע ביום?

ysofer

New member
תראה, הקילומטרז´ ממש נמוך יחסית

75 אלף ק"מ אני מאמין שביום נסיעה אני יעשה משהו בסביבות ה-50 ק"מ.. כי אני גר מחוץ לעיר וכמעט בטוח שאני אהיה קרבי... אתם צודקים.. אולי באמת יהיה לי קשה להחזיק אוף! דילמה!

תמירי

New member
אם כבר הייתי קונה ביאנקי אברט

70 כ"ס , 5 הילוכים עחצןב פנימי נחמד ידית הילוכים קצרה האם יש כאלה על הכביש או למכירה? וכמה זה עולה?

למעלה