אוטוטו 30.....

taltul780

New member
אוטוטו 30.....

היומולדת ממש מעבר לפינה.....(8.3.78 - שעה 18:15 שעון ת"א) .אוראנוס על ירח עשה לי שמות במהלך השנה האחרונה.....קשרים נוצרו ונותקו.....עכשיו הוא עולה על השמש בבית 6.....פלוטו וצדק נכנסים לבית 4...וקשר משמעותי ורציני לא בנמצא. שלא לדבר על העובדה שהאנרגיות נמוכות יותר ממפלס ים המלח.....אשמח להארות.....מצרפת את המפה שלי.....

את עוד בחיים אחרי כל זה?..../images/Emo178.gif

אורנוס עולה על הירח ואחר על השמש בזה אחר זה עלול להיות באמת מתיש... זהו חריש עומק אמיתי,ללא כל ספק. זקוקה לתובנות? הרי כמה: 1. כשחוטבים עצים, נופלים שבבים, לפעמים גם העץ עצמו, ואז יש קרקע פורה לזריעה מחודשת.. 2. לפני שזורעים משהו חדש שיצמח, צריך להפוך טוב טוב את האדמה ואת הרגבים... 3. כגודל ניקוי השטח, גם גם גודל השטח הפנוי להכנסת תכנים ואחרים פנימה.. ככל שתחכי יותר, כך יהיה לך יותר מקום להכלה, וגם מקום לחוויה מעמיקה יותר. 4.סבלנות היא מלת המפתח המשמעותית ביותר מבחינת אורנוס, ונראה שאורנוס עדיין מאוד מאוד קרוב לירח, כך שעדיין אי אפשר לראות את כל התהליך הזה במלואו, כל שכן לכמת אותו, או לחכות לתוצאות. 5. מכיון שהירח שלי ממש ממש על המעלה של הירח שלך, שתים עשרה וחצי, הרי אומר לך שככל שמצפים יותר, כך מתאכזבים יותר. אורנוס הוא מנקה האורוות הטוב ביותר שאני מכיר כמעט (אחרי פלוטו) והוא בהחלט מפגיש גם עם לא מעט פחדים שהסתתרו שם מאחורי הקלעים, או חוסר הסבלנות הידוע.. בקיצ, עוד כמה חדשים אפשר יהיה להבין מי עכשיו היה נגד מי, ולאן הולכים. עד אז - כמו שאמרתי - סבלנותה..

taltul780

New member
לא יכולת למצוא כותרת מתאימה יותר.....

"האם את בחיים?"... (ולחשוב שאח"כ אוראנוס יעבור לי גם על מרקורי ו-וונוס ברציפות....כולם בדגים). אני אדם שנהנה משינויים......אוהבת התחלות חדשות.....(ראה פלוטו בבית 1 :) ) אבל השנה האחרונה הייתה מתישה. ומבגרת. קראת לזה "ניקוי אורוות" - הגדרה מתאימה ומדוייקת. סאטורן עכשיו גם נכנס לי לבית 12 - מה שלא הופך את העניינים לפשוטים יותר.......בקיצור ולעניין- אני זקוקה לחיזוק חיובי. אתה רואה זוגיות משמעותית השנה?......

or311

New member
אוראנוס היה על הירח לפני שנה והיום צמוד לשמש

למעלה